Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Én még Wl-t csinálom, mert pénteken nem játszottam, tegbap is csak keveset, de a mai napra is lehet, hogy elég volt.
Komolyan, ennyi erővel a store-ban lehetne egy olyan fül is, hogy "wins" és győzelem csomagokat lehet venni. Ettől még az is korrektebb lenne aztán a meccs előtt, amikor mutatja a másik csapatot, kiírja, hogy most ő fog nyerni legalább nem idegesíteném fel magam ennyire -
eM'82
addikt
Hát ezt így eléggé elbaxtak valóban. Ma már ellenem se akartak végigszenvedni meccseket, ahogy én se ha lőttek 1et. Instant ment a kövi meccs. Hamar meglettek az online-ok. SBből MLS lett kész. És igen, simán benbe van hogy korlátozzák, vagy átteszik Rivalsba.
Ami biztos hogy a SWAP 2. köre miatt sztem érdemes kiszedni a holland, portugál (Figo, VDS), brazil (Marquinhos), argentín (Veron, Ansaldi, Zanetti) loan lapokat, főleg ha hiányposzt, mert akkor 99% hogy nemzetiségekkel kell majd brillírozni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest