Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Call of Duty: Black Ops 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 1 / 2
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Readonly2
tag
válasz Kristof_94 #12943 üzenetére
Azért az érdekelne milyen indokkal bannolták most? Nem tűnik korrektnek ez most..
-
arpo04
őstag
válasz Hazli17 #12947 üzenetére
Futbin szerint 1,5M, de nem tudom mennyit csökkent a klubban levő lapok. Wf nem tetszik és visszalépés Neymar után. Ramos bőven jó 7-es chemel, védők terén nincs gond főleg két ilyen szűrő mellett.
VVD kontra Yasin?! Komolyan el hiszitek számít valamit ki áll a kapuban? Ti nem játszotok a játékkal vagy csukott szemmel ültek le elé hétvégén wl-t jatszani? Ikoné volt az egyik cdm mégis Eusebio és hasonló ikonok nem tudtak mit kezdeni mellette. Jobban hozta azt a posztot mint Essien, akkor miről is beszélünk! A három közül lényegtelen ki van a kapuba csak ne Alisson!
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
arpo04
őstag
válasz Hazli17 #12962 üzenetére
Nedved súlytalan, viszont mentségére szólva lcam 4231 és 442-be használtam. Ha helyzetbe került bevert, inkább előkészítésében jeleskedett. Atal meg egy állat, sokáig potm Yedder (340m/302g/189a szinte csak wl és dr) volt a csatárom, ő meg nála is jobb. Gyors, jól cselez és lő. Test-test ellen nem használható de egyébként minden coint megért.
Kurt videója [link]
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
MdewC
nagyúr
válasz arpo04 #12959 üzenetére
Én elhiszem. Igen is számít ki van a kapuban.
Persze ha rom a game akkor minden mindegy, de vannak meccsek amikor számít.
Srácok. Ez most komoly kérdés, hogy nem vágjátok az overload ballside-t?
Taktika a D padon, amit védekezéskor lehet aktiválni, a labda felé tolódik (szűkíti a területet) az egész csapat és a kp közepére koncentrálnak. Ezt bakpcsolva / drop back esetleg meg team press és alig lehet átmenni a védelmen. Több mint 1 hónapja mindenki így tolja, vki felkapta mert túl op és elterjedt.
Nekem nem tetszett, mert a szél szabadabb, de ha vki ezt betolta egy delayes meccsen, az szívás. Kíváncsi leszek mit hoz a patch... Ideje volt butítani.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
-
ferni
őstag
Nagyon, nagyon eszi a staminát az Overload, kegyetlen mennyire
Lehet ennek a taktikának itt a vége -
MdewC
nagyúr
válasz arpo04 #12969 üzenetére
Aki Alisson bármilyen formájával tolja, az meg is érdemli, by Digestive.
Az oroszt meg kell venni és VDS-t el kell felejteni. 100-adszor mondom.
Ferni: hála az égnek, elég volt ebben a 1,5 hónapban szenvedni ellene.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
sz_abika
addikt
Valaki dobjon már meg egy értelmes taktikaval es felallassal.
Teljesen reménytelen minden, életem első negatív mérleges WLje után ma leultem es 1200 pontról meg se álltam 890ig gyakorlatilag lőtt gol nelkul.. Zéró. Az utolsó csapat amivel elegedett voltam, az a gold jatekosokbol felállo Bundesliga objectives volt, az január elején volt.
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
Mókoltak sbvel is? Még a bronzok ellen is szenvedek...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
sz_abika
addikt
Doucoure piroslapos Aouar helyett, Williams meg Bartra miatt van bent. 4312 van mostanaban.
PSN: xszabikax
-
Mrguba
őstag
válasz Digestive #12981 üzenetére
Patch elott minden meccsem nyertem rivalsban....asszem 10 et...jott a patch...utana 2/2 buko termeszetesen szarabbak ellen mint en
Viszont ez a ROONEY lap elegbaszo lap nekem megteszi...
Szerintem vegeig o marad a castar ha nem nyitok 1 icon aki DALGLISH pl
Vagy RICHARLISON Sifter lapjat..mar csak 600 ezer kell hozza ....ott kesz be is fejeznem....[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Kurt twitch accountját bannoltatta az EA.
Copyright strike 2
10 millás csapatokat vert ezüst/bronz, majd most szinte none-rare gold csapattal. Más szint :).
Azt mondta hogy befejezte a Fifát, nem lesz több account, ha ezt is bannolják. -
Zimmi91
addikt
De amúgy ilyet csináltathat egy cég?! Konkrétan ebből élt a pali, olyan mintha a munkahelyéről rúgatta volna ki ... komolyan mondom egy vicc az EA nem hogy a saját kibaszott játékukkal foglalkozna ami egy rakat szar, hanem Kurt-ot baszogatják folyamat....
" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
válasz Zimmi91 #12985 üzenetére
mocskos egy banda. Az hagyján hogy Kurtot bannolják, de tegnap csináltam egy 82-88 upgradet és persze 82-es volt benne Viicet félre teljesen indokolatlan, kicsinyes xar a cég, már az első banja is igazságtalan volt ez meg aztán mindennek az alja
-
Zimmi91
addikt
válasz akooos #12987 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék, hogy a munkáltatója, jó nyilván fifát streamelt, de ha csak Just chatting-et tolt volna is 2000-3000en nézik, de értem mit mondasz, csak ettől függetlenül erős amit csináltak... Oké bannolja ki a saját játékaiból, de az, hogy egy tök más platformon is kibannolják az nonszensz ...
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
azt hallottátok hogy vmi fifa versenyen kő papír ollóval döntötték el ki nyer mert nem volt szerver Mondjuk ezt bevezethetnék a meccsek előtt, aztán legalább tudnád miért történik ami
-
Raunchy
tag
Én sajnálom Kurt - ot, kiváló játékos akit valószínű többet nem látunk fifa körül.
A viselkedése miatti EA szankciók első körével is egyetértek, ennél kevesebbért is ki kellett volna vágni az accountjat mindenhonnan. Többször lett figyelmeztetve, de azt hitte mindent lehet. Hát nem.
Viszont az EA bosszú hadjárata ami most ellene megy, az még rosszabb, sőt undorító. Ki akarják herelni a csávót, ez viszont már óriási túlzás -
Bohus84
tag
Minden munkáltató ilyen Töredékét kapom fizetésként mint amit a munkáltatómnak hozok. De nem sarkítani akarok. Teljesen egyet értek vele, jófej srác, csípem. Az már magánvéleményem, hogy ha Fifa versenyekből, streamelésből meg tudnék élni én befognám
Amúgy sajnálom nagyon, kár érte és mocsok EA[ Szerkesztve ]
-
nrico
tag
Sziasztok!
Ez jelenleg a csapatom. James 7-es chemen van. Hagyjam úgy, vagy keressek oda valakit?
McGinn BoxToBox középpályásként tevékenykedik. A Futbinen jókat írnak róla. Meglátjuk..
A szélső védelmet szeretném majd fejleszteni. Courtois olcsón ki tudtam szedni kipróbálás céljából+hátha még rászánom magam az icon swapra.
PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
Bohus84
tag
A két majom annyi coint vesz amennyit jól esik nekik, biztos jól jönnek ki belőle mert jól élnek, legyen az ő dolguk. Engem az olyanok bosszantanak mint pl krasi, akinek minden videója coin forgalmazó oldal reklámozásával kezdődik. Őt miért nem bannolják a ..csába, amikor illegális dolgot hírdet. Szerintem jobban ellenkezik a szabályzattal mint bármi amit kurt tett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs