Új hozzászólás Aktív témák

  • eM'82

    addikt

    válasz MdewC #9604 üzenetére

    Guedest padra küldtem, jött Storyline Felipe Anderson + Sissoko + Son + Varane + Headliner Semedo.

    Varane-ból végül a NIF verziót vettem (IF-kor tudom, hogy nem ideális, de pénz nem számít alapon jött), shadow lappal. Milito-t váltotta.

    Az első meccsen (WL), rögtön az első kapott gólnál volt egy kisebb határozatlansága (vagy a useré :) ) , ami miatt kaptam a gólt, de aztán az egész meccs ilyen volt, Son+Messi+Cruyff kapufákat+melléket sikerült összehozniuk. Végigszenvedtem a meccset. 3 védekezési hiba ill. rebound gól okozta a vesztem. De mindeközben volt pár ígéretes kifutása/szerelése.
    Utána toltam még 5 WL meccset... mindegyik győzelem. Varane úgy szerelt hátulról a 16oson belül, hogy csak pislogtam. Gyors, agilis, jól helyezkedik, fizikailag is rendben van. Egyelőre azt mondom, hogy megérte az árát, Diego-val jól kiegészítik egymást.

    A másik aki ment Son + F.Anderson érkezése miatt az Scream W.Carvalho. Jó volt a pali, de a Shadow lapos Sissoko-t egyszerűen nem übereli. Ebben az undormány game-ben ő egy atomstabil pont. Essien érkezéséig szerintem marad a kezdőben (hacsak nem lesz egy jobb SBC addig).

    F.Anderson is bejött, cselez mint a villám, lőtt már 2 gólt is a 6 meccsen.
    Son egyelőre csak 2 gólpasszt adott, de jobbnak érzem mint Crespo-t RCAM-ként.

    Nyílván ne 6 meccs alapján vonjak le következtetéseket, de ez a csapat nekem egyelőre megfelel. A cserék jó döntések voltak (érzésre).

    Egy emberen gondolkodom még, hogy megkapja a visszavonult státuszt: R.Carlos.
    Headliner Telles jobb lehet? Workrate alapján + statok alapján elég fain, és még chem-ben sem lenne bukta.

    (#10401) QV222: +1, amiket Kristof_94 írt! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák