Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz A guru #26070 üzenetére
De hova pánikolnak? Még napokig tart ez az esemény is és aztán ki tudja mi jön. Azért mert az első napon nem jött egyből olyan amire ki lehetne szórni a lapokat? Tényleg kis tizenévesek szentélye lett már ez a fut, agy nélkül, megvezetve a sok önjelölt YouTuber meg fiszemfaszom által. Nem azért fáj ez mert nem leszek coin milliomos, hanem azért mert aztán ezek a srácok dolgoznak majd mellettem, visznek busszal, sütik a kenyeret, építik a házakat és döntenek majd komoly fórumokon a társadalmi berendezkedésről. Biztos a szüleink is mondták, de nem jó ez az irány Béláim.
XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz KaksziLajos #26074 üzenetére
Ez jó volt elismerem
De azért a kis fa.zom foglalkozik még ezzel órákat, majd elmennek ezek a lapok amikor el kell menniük, addig meg csak kihúzom valahogy.XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz A guru #26076 üzenetére
Ez egy általánosítás volt és leginkább olyan srácokra(gyerekekre) értem ezt akik 10-16 között vannak és játszanak a FIFAval(Fut-tal). Az a gondom hogy minden mindenkinek a szájába van rágva, semmin nem kell gondolkodni, csak az internet oszt jó napot meg van oldva minden. Majd onnan megtudom milyen idő lesz, hogy kell felhúzni a zoknit, mi a tuti a Futban éppen stb. Nekem ez az irány nem tetszik, arra kellene ösztönözni a srácokat hogy használják a bogyót. Vagy rosszul látom? Van egy 18 éves öcsém, ő tanul és okos srác de hihetetlen módon ki van téve a social medianak és az internetnek azt látom. Szerintem elég sok mentális betegség alakul ki rossz minták követése miatt, direkt marketing miatt stb. Aztán mondjátok ha gyagya vagyok
-
Edgar2621
őstag
válasz #42706048 #26091 üzenetére
Abban igazad van, hogy ez off topik, de egyrészt a beszélgetés úgy indult hogy kapcsolódott a téma a Fifahoz, másrészt a kommentek off-ba vannak téve(ebből tehát látszik hogy off), harmadrészt olyan elenyésző mennyiségű ilyesfajta hsz születik amit azért elbír a topic. Született 10-12 ilyen hsz? Előtte ment a Carnibal, WL, Div és patch téma, szóval a szokásos. Viszont ha valaki havonta egyszer kommentel az nem biztos hogy szerencsés ha kérdőre von bárkit. Ne vedd kérlek támadásnak, csak szeretném megmutatni hogy más szemszögből is lehet nézni az adott kérdést.
Szerk.: megnéztem, az eddigi kommentjeid:
Ebből az első oké, a második kimondottan rossz indulatú a harmadikat fent boncolgattam. Csak a miheztartás végett.[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #26123 üzenetére
Én úgy értelmezem hogy benne van, total 26, szerintem ez azt jelenti hogy mindent beleértve 26.
-
Edgar2621
őstag
Azt jól látom hogy most nem a hivatalos EA Fifa csatorna közvetíti a tornát, hanem úgymond hosztolják? Legalábbis a twitchen ezt látom. Gondoltam benyomom hátha dob valamit, persze azt sem tudom hogy most éppen zajlanak-e meccsek, de gondolom ilyenkor van igazán nagyüzem.
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #26157 üzenetére
Desailly korrekt, viszont Mendy nem éri meg a coint szvsz, FFS Mendy és SBC Tierney is jobb nála.
Ha valakinek francia balhátvéd kell és megvannak hozzá a lapok akkor oké, de ha nem, akkor szerintem vannak jobb alternatívák. Desailly állat lehet, magas, erős, 94 composure, a passzértékek pont annyira rendben hogy ne vagdossa ki a stadionból és megfelelő a gyorsasága is. Mondjuk ő ilyen volt IRL is, mondjuk Nesta például nála is sokkal jobb védő volt, de az EA-nél nem sikerült ezt megfelelően lemodellezni eddig, bízzunk még bennükXO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #26163 üzenetére
Honnan tudod hogy melyik következik? Ahol nincs ikon ott gondolom lesz valami más sbc(flashback vagy hasonló). Mondjuk ettől még nem tudom például Belgium és USA esetén milyen lapok jöhetnek, de ezt az EA fantáziájára bízom.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
-
Edgar2621
őstag
válasz Digestive #26175 üzenetére
Nálam meg vannak 83-85-86-87-es lapok dögivel, csak hogy mindenkinek válaszoljak.
Jönni fog valami amibe kellenek ez biztos, csak az időpontja nem mindegy(nekem kb két hétig még az, addig 1 percem sem lesz meccset játszani). Én a pakkokkal is úgy döntöttem hogy ami van és lesz azt majd a Tots alatt kinyitom, nincs is az már olyan messze, kicsit több mint egy hónap.XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz A guru #26205 üzenetére
Mikor folytatódik a torna srácok, a közvetítés? Mert most is azt látom twitchen hogy offline van a csatorna közben meg diskuráltok a meccsről.
Még annyi, hogy TekkZ nagyon jó, összességében a legjobb, de nem vagyok benne biztos hogy a világbajnokságot megnyeri. Amikor összeakadt idén MsDossaryval akkor kikapott, nagyon rutinos volt Ms és úgy tűnt hogy TekkZ fejébe mászott.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
Arról lemaradtam, de Ms eléggé el tudja rontani mások játékát és nagyon jól használja ki a játék kiskapuit. Egyértelműen nem ő a legjobb játékos, de nagyon nehéz megverni. Játéktudást tekintve F2T sokkal jobb, de nem lesz egyszerű. Mi a helyzet Kurt-tal, van esély bejutni a döntőbe? Rá azért kiváncsi lennék Grand final-ön, biztos alakítana valamit
-
Edgar2621
őstag
válasz szabyka95 #26217 üzenetére
Persze ez nem igaz, de azért az infrastruktúra is dolgozik ám nekik, plusz a csapatuk sem kutya. A játéktudás megkérdőjelezhetetlen és tudom hogy vannak olyanok akik nagyon jó eredményeket érnek el, pedig náluk is jelen van sok esetben a lag és nincs is olyan szuper csapatuk, de azért az átlag felhasználót aki viszonylag jól tolja eléggé megzavarja a lag és ha a másik csapatban kizárólag Icon és Toty szaladgál, mert vette a csapatot. Ilyenkor jogos sirám, hogy nem tudja kihozni magából a maximumot a nagy Esport játékban.
-
-
Edgar2621
őstag
válasz freddyadu #26276 üzenetére
Tierney nagyon jó, az SBC kicsit melós ha olcsón ki akarod hozni, mert biddel és snipe-al érdemes elhozni a lapokat különben elég drága a liga a sok ezüst miatt. Én tudtam annyi időt beletenni itt-ott (ami egyébként is várakozás vagy munkahelyi 5 perc pihi volt) hogy még kerestem is az SBC-n(ahogy a szaúdi ligán is).
Szóval érdemes megcsinálni, szerintem egyébként Musa-t is érdemes, nagyokt tud lendíteni a csapaton csereként.XO: Gollami26
-
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #26380 üzenetére
Tudom melyik bug ez, egymillió unassigned item-nél jön elő. Ilyenkor gyorsan el kell quick sellezni mindenkit különben összeomlik az univerzum
-
Edgar2621
őstag
-
Edgar2621
őstag
válasz LendvaiFeri1 #26699 üzenetére
Ezt adnám én is, Guardiolanak úgyis biztos hiányzik Barcelona és Lio, most megkaphatja, nem lenne egy rossz párharc.
-
Edgar2621
őstag
Srácok majd írhatnátok a következő 1-2 napban FB DeRossiról: milyen a lap? mennyire köszönnek vissza ingame az értékei? melyik laphoz lehetne hasonlítani? endgame lapként is megállja a helyét a megfelelő pozícióban? milyen csapatot raktok/raknátok köré? esetleg az sbc árából kit vennétek inkább vagy mibe fektetnétek?
Tudom ez eléggé sok kérdés, de így sem elég és nekem már az is nagyon jó lenne ha többen irnátok amelyik kérdésrekre gondoljátok választ én majd mazsolázok.XO: Gollami26
-
-
Edgar2621
őstag
-
Edgar2621
őstag
válasz Madn!ght #28037 üzenetére
Ha visszakeresel itt a topicban, vagy csak simán megguglizod a témát látni fogod, hogy nem csak a kollégának és neked jutott eszedbe a ,,kaparós sorsjegy effektus".
Sem itt, sem a nagyvilágban nincs túl nagy támogatottsága a jelenleg működő rendszernek, de mégis ömlik belőle a pénz. Jól csinálja az EA, feji a tehenet amíg lehet, mi meg háborgunk, de ennek ellenére soka vesznek pontot innen is, mert stinte csak így tartható a lépés más játékosokkal.XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz dejvid8 #28096 üzenetére
Én például alig tudok játszani, úgyhogy nálam bármeddig elállnak a 83-as lapok. A 84-es lapokat már kiszórtam, azok kb dupla áron mentek el. A 85-87-es lapok is folyamatosan mennek el olyan áron amit szerettem volna, mindegyiken van 6-8ezer profit. Nekem kb 1.3 millió áll 83-as lapokban és már van 500ezrem, ha csak dupla áron mennének el már boldog lennék. Előbb-utóbb jönni fog, nekem annál jobb minél kevesebben számítanak rá. Aki folyamatosan játszik és nyit annak nem szabad rajta ülnie én is azt mondom.
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #28105 üzenetére
Biztos forrásból tudom hogy 2 napon belül jön a Totw SBC ( most már nekem jelent a Milf)
-
Edgar2621
őstag
válasz KaksziLajos #28237 üzenetére
Mbappe szerintem is a legjobb választás. Ha viszont kell más pozícióban a fejlesztés akkor Neymar az embered szerintem, kevéssel marad el Mbappe mögött szvsz.
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #28993 üzenetére
Én beírtam hogy Kurt for president egymás után háromszor de nem tiltottak.
Más: akkor ma jön a Totw Sbc? Egyáltalán valakinek áll még coinja 83-as lapokban?
-
Edgar2621
őstag
válasz ZQuavo #29112 üzenetére
A fullos csapatok rengeteg befektetett energiával és pénzzel jönnek össze, a másik kérdésre pedig soha nem fogunk kapni hivatalos választ, de nagy valószínűség szerint az EAnek az éri meg ha sok játékosnak van sikerélménye, vagy majdnem sikerélménye, ami miatt fejleszti a csapatát és költ év közben is a játékra. Ezt úgy a legegyszerűbb elérni ha mesterségesen közel hozzák egymáshoz a játékosok tudását. Persze ez a végletekig nem megy és nem is mehet, ezért aki nagyon jó az elveri a nagyon rosszat, de ha nincs nagy különbség azt el tudja tüntetni a rendszer. De ez ugye csak összeesküvés-elmélet mint a gyíkemberek és a chemtrail, but you never know
-
Edgar2621
őstag
válasz Aguinaga #29299 üzenetére
Valamennyit biztos mennek majd feljebb, de nagy csodára szerintem nem érdemes várni. Viszont ha szerencsésnek érzed magad akkor bele kell rakni majd őket tradeable totw sbc-be és értékesebb lap jöhet.
Bár nem tudom hogy kellett-e a garantálthoz totw lap, aki emlékszik rá majd biztosan ír.XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #29440 üzenetére
Én őt ajánlom, nagyon jó lap, könnyen beépíthető és szerintem nem nagyon fogsz bukni rajta:
[link][ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
Srácok használja valakik Sane Fut Birthday lapját? Milyen poszton és milyen chem lappal lehet a legtöbbet kihozni belőle?
Más: megcsináltam a Vela SBC-t, de a sok untradeable 83-as lap miatt nem tudom kipróbálni a Flashback Zlatan és Bradley +POTM Vela szentháromságot, nagyon kellene hogy jöjjön már az a Totw SBC
Még másabb: megnéztem az SBC-re tekintettel hogy ki is ez a román srác(Baluta), sokat nem tett le eddig az asztalra, ehhez képest hihetetlenül jó lapot kapott. Nagyon alacsony úgyhogy valószínűleg csak szélén használható, de tényleg jól néznek ki az értékei. Az EA eldöntötte hogy már pedig belőle sztár lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest