Új hozzászólás Aktív témák

  • LedyGyuszi

    addikt

    Tisztelt Hölgyek/Urak!

    Következő blog bejegyzésem az idei évi pénz szerzési szemléletemről fog szólni. Hasznosítani valszeg azok fogják tudni, akik utálnak pöcsölni folyamatosan a 100-500 coin nyereségű kereskedéssel, snipeolgatásokkal.
    Nem biztos, hogy ez a tuti módszer! És a hybrid autósok se tankoljanak ilyen benzint!
    A kasszától való távozás után nem fogadok el reklamációt.

    Első lépés: válaszd ki azt a bajnokságot, amit szeretsz és amiből szeretnél csapatot építeni. Utána egész évben csak ezzel a bajnoksággal kapcsolatos dolgokkal foglalkozz!Én könnyű helyzetben vagyok, hiszem elvem: csak bundás liga és/vagy német játékosok és/vagy icon. Minden más sbc majd jó lesz vmire, majd sbc-be jó lesz, hátha dob vmit. PICSÁKAT!!! ;] Pénz kidobás! :K nem kell minden szart megcsinálni!

    Második lépés: Legyen egy csapatod. Max. két meccsenként egy squad fitness kártya! Ne a meccs után járó coinokból akarj meggazdagodni!!!

    1. Coin szerzés
    -az idei évben a legkönnyebb a coin szerzés, hiszen már 3 helyről is folyik be.
    -SB-ben heti célom elite 3, esetleg elite 2, jutalom 12-15k (sok meccset játszani tudók: max. elite1)
    -WL: gold3-tól már 30k a reward
    -DR: nem fektetek rá nagy hangsúlyt. a 30 WL meccs ad 12.000 pontot, ehhez pl. múlt héten elég volt div5ben rank2-re, mindössze egy meccset kellett játszanom pluszba. kb 44k coin ezért is jár, rank 1 kb. +10k.
    (Én már csak a coinra megyek rá. Untraedable pakkok feleslegesek, hogy majd jó lesz sbc-be. Aztán majd jön az untradeable lap untradeable duplikációja. legtöbb lap úgy se lesz 82 felett, 83as laptól lefele meg aprópénzért tudsz vásárolni.)

    Ha mindent összeadsz: heti kb. min.86k, havi min. 344k. plusz a pakkok. Pakkokat vagy gyűjtöd, mint én vagy kinyitod őket és eladsz minden mozdítható dolgot. plusz + x coin.

    2. SBC-k
    -csak és kizárólagosan azokat az SBC-ket csináld meg: 1. ha olyan játékos van, aki illik a csapatodba.
    2. olcsón kihozható, jobb nyeremény pakkot adó.
    -felesleges fantasztikus gold player pack és jumbo gold pakkot adó sbckbe akár coint akár eladható játékosokat tolni, hogy "hátha dob majd vmi jót!". NEM FOG!!! ;] Ráadásul elbasztad a coint vagy játékosokat.
    -MM és egyéb eddigi jó pénzszerzési SBC-kre való felkészüléstől nyugodtan búcsúzz el! 1-2 váratlannal lehet majd keresni, de az eddigi EA stratégia alapján sem a jutalmak, sem az adott játékosokkal nem tudsz bekeresni.
    - idei év egyik legjobb pénzszerzési lehetősége sztem a League SBC-k. Egyrészt véleményem szerint karácsonyig az összes liga sbc kint lesz, másrészt a 2 választható jutalom miatt több lesz a játékos kínálati hiány. Főleg a hiány posztokból vagy az adott posztra kevés választható játékosból (pl. az adott csapatban 3 CB van vagy 1 ST)
    - személy szerint kiválasztom az adott játékost. ráteszem a transfer targetre és bizonyos időközönként (egy -egy meccs után, appon ha van szabadidőm) compare price-al végig nyálazom van e olcsó vagy lehet e vkire olcsón licitálni. ne adj ki sok pénzt egy játékosért! előbb- utóbb jön egy olcsó, lehet h ez egy hétig is eltart egy játékosnál. Legjobb időpont: egész nap csütörtökön. A sok reward miatt folyamatosan öntik a játékosokat a piacra.
    -a tegnap linkelt oldalon megnézheted, hogy az adott csapatból mik a ritka posztok, kik a hiány posztosok.
    ha elmulasztottad volna: LINK

    Személyes példám League SBC befektetésre:
    Bevásároltam az összes holland, portugál bajnokság játékost. kb 200 mls playert és az összes bundás játékost. Befektetett összeg: kb. 500k
    Bundásból: 17 ritka player van (az adott poszton ő az egyedüli játékos) - mindegyikből vettem 1et + 3dbot a transfer listra. bevásároltam még az adott poszton szereplő kevés játékosokból is 1-1-et, így a transfer listemen most 80 játékos van. Ez azt jelenti, hogy ha ma kijönne a a bundás SBC, akkor kétszer meg is tudnám csinálni + van a transfer listemen 51 játékos, akit el is tudok adni 51*(5000-10000coin között)=255-510k coin

    Várakozásaim:
    holland liga 450 játékos * 1000 coin átlag ár (ez számításaim szerint a legrosszabb forgató könyv az 1000coinos min. átlag ár) = 450K
    portugál liga 450 játékos * 1000 coin= 450k
    mls 200 * 2000 coin= 400k (mivel itt a tucat posztú játékosokat nem vettem meg, így az átlagár is emelkedik)
    bundás 51*5000coin= 255k

    Összesen: 1,55m coin befolyt összeg + 2 bundás SBC kártya

    Sokáig áll benne a pénzed?1,5 hónap max... Kristófnak hónapokig állt OTW Rodrigoba! ;] (bocsi K :R )

    köszi a figyelmet! :R

    [ Szerkesztve ]

    XONE: LedyGyusziHU

Új hozzászólás Aktív témák