Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Nekem sincs még tuti formációm, eddig a 4-1-2-1-2 narrowt és 4-2-2-2-t próbálgattam, nem rosszak, de valahogy nem is az igazi. Mindenki 4-3-3-al jön, lehet azzal is teszek egy próbát, illetve a 3-5-2 amit nem tudok elképzelni sem milyen lehet, még jó is lehet akár.

    Valóban mindenki atom módon letámad, pedig azt lehetett hinni majd a stamina fontossága miatt spórolnak az erejükkel, de nem. :) Sztem azért működik jól ez a letámadás, mert nincs nagy sebességkülönbség a játékosok között, így hiába kontráznád le egy kiugratásból, egyszerűen félpályától nem tudsz elfutni a kapujáig, mert pillanatok alatt rajtad vannak a védők. Szóval még ha kontráznál is, akkor is fel kell építened a támadásodat sok passzból, nem lehet 1-2 gyors passzal megoldani. Pedig fast build up-on tolom és még így sem.

    Másik:
    Az olcsóbb, alacsonyabb ratingű lapok árai szerintetek merre mozdulnak el holnap reggelre? Gondolok az olyan játékosokra mint Witsel, Bailey, Vrsaljko. Egyfelől nőhet az áruk mert adott posztra az egyik legjobb és legolcsóbb játékosok és mindenki őket akarja majd venni, másfelől viszont csökkenhet is ha sokat nyitnak belőlük. Én tök nem tudok mi lesz. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák