Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #33201 üzenetére
No off, no para, de ennek semmi köze ahhoz, hogy Neked 1, 2 vagy 3 hónapja nem ment a game. Azért mert Neked akkor nem ment, az egyéni szoc problem volt, már bocsi. Tényleg ne sértődj meg, de az, hogy szenvedtél/kínoztad magad a div x-ben, azt nem keverném össze azzal, hogy most senkinek nem megy.
Az nem lehet, hogy csak ennyit tudtál kihozni az egészből?
Mert az elmúlt pár hónapban baromi jó volt a game, ennyiszer rég nyeretem én is div 1-et a wl is rohadt jó volt, pár hónapja jópárunknál nyoma se volt szenvedésnek. Szóval nem értem ezt a “neked már akkkor se ment, megmondtad, hogy szar” dolgot, sztem meg semmi gond nem volt eddig, ennyit tudtál kihozni, de javaslom, hogy nyaralás alatt be se kapcsod a ps-t, inkább peca, pia, vitorla, család, a sorrend borulhat.
Baráti tisztelettel.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
A guru
addikt
válasz Szigma70 #33201 üzenetére
Hogy hol vannak azok akik ilyen mákosan nyernek? Én itt vagyok például. Számtalan meccsen az utóbbi pár napban lőttem megpattanó retek gólokat, mindegyiknél toltam az elnézést kérős gólörömöt. A baj csak az, hogy az ellenfél is ilyen gólokat rúg folyamatosan és olyan eredmények születnek amik már fifához mérten is túlzóak, 7-5, 4-4 stb.
Más mentalitás kéne most, mert valakik lehoznak 40/40-et most is.A többi tanácshoz meg annyit, hogy én még most matek tanárhoz járok strand helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest