Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    Ma megvolt az első rage quit-em, az idei részben most éreztem először igazán azt, hogy visszatért a hendi.

    Engem ez zavar a legjobban az egész fifában, ahhoz lehet alkalmazkodni, ha gyorsul, vagy lassul a játékmenet, meg hogy vannak op dolgok, amik pár patch múlva már használhatatlanok lesznek és vice versa.

    De azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a gép dönti el, hogy mikor menjen jól a játék. És ez nem a patch hibája, mert aznap amikor kijött tök élvezetes volt az egész, úgy éreztem hogy én irányítom a csapatot, stb. Akkor is kaptam ki párszor, de az egyértelműen azért volt, mert jobb volt az ellenfél.

    Ma viszont hirtelen elfelejtettem játszani, nem ment a passzolás, a játékosok szaladgáltak össze-vissza, nem tudták lekezelni a labdát, nem jött össze semmi, olyan volt mintha egy teljesen másik játékkal játszottam volna.
    2 meccsen kaptam 6 gól, de mindegyiket valami lehetetlen helyzetből, amit nem lehet levédekezni. Vagy random rálövik 20-30 méterről valami non-rare játékossal, vagy szinte nullszögből miután végigsprintelt a széleken és az alapvonalon, de egyiket sem szépen kidolgozott helyzetből szerezték.

    Na mindegy, ez az a dolog ami úgy látszik soha nem változik a fifában.
    Közben viszont végre PC-re is megérkezett a price range update, legalább ennek örülhetek.

Új hozzászólás Aktív témák