Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Valaki mondja már meg legyen szíves a 16ban használt kamerabeállítást, mert itt a default elég tré. Alig látni a lasztit ha a kép felső felén van.
Illetve UT-ben vannak azok a +goldok..meg lehet venni egyszerre a már összes unlockoltat vagy csak egymás után?
Hja és volt valami Adidas All Star team vagy mi 1500ért...az mi?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Sirandrish #2551 üzenetére
A beállításoknál van olyan, hogy fifa 16 default.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #2551 üzenetére
Megveheted a coin boostokat, olyan sorrendben fogja adagolni ahogy megvetted.
Kickoffba meg barat ellen neten hasznalhatod az allstar teamet.
-
chop
őstag
Hamsik meger kozel 20k-t?
-
Sirandrish
legenda
válasz LendvaiFeri1 #2552 üzenetére
Az oké, de volt ilyen costum beállítás amit ajánlottak a profik, és az nekem is bevált
kicsako Köszi.
És van olyan team több is és egyáltalán hol találom? Rest of World alatt?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #2556 üzenetére
Nem emlekszem mar, de szerintem rest of world lesz az.
-
Meghivott
addikt
válasz Sirandrish #2556 üzenetére
Zoom és magasság 0-ra. Szerintem az a legjobb.
-
norbi692
újonc
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy valaki nem-e találkozott olyan hibával mint én.
Nos a hiba az lenne hogy amikor el szeretnék indítani egy ultime team mérkőzést akkor a gyakorló résznél kifagy és kilép a játék de semmi hiba üzenet.Valaki esetleg tudna megoldást a problémára?
-
bab1987
tag
Urak segítség kellene. Custom tacticban kérnék segítséget. Az a helyzet h mezőnyben nagyon jól megy a játék. Kb. az ellenfél kapujától 35 méterre viszont elakadok. Mindenki középen tobzódik, nincsenek beindulások stb. Kinkeserves így az egész. Meg szinte az összes meccsemen nagy sebesség különbséget érzek az ellenfél javára. Mindenre gyorsabban reagál, néha még 2 3 méteres passz is gondot okoz.
És akkor az input laggról ne is beszéljünk.
psn:balazsb1987
-
Francesco003
aktív tag
Hi.Aki squad b c.Nyom és jó jönne egy sif sterling.Ajánlom a következőket.pl Man city 100k volt ps4 en amiből vissza jött 40 k a mega packból.A bpl team kb 70k.(Angolnál még nem tartók.)Aki szenved a man c csatárral ajánlom neki a bronz Diaz vagy mi a neve húzza fel cam ból st be.(Amúgy ez kereskedésre is elég jó mert a sok tök fejü nem tudja ,hogy tök olcsó átalakítani.És így dupla ár.De most mondom 150 k kell ha még nem volt bpl csapat.(nehéz a ratinget felhúzni kell egy két drága player)De nekem kb 100-150 megér ez a Sterling.
-
Meghivott
addikt
válasz Francesco003 #2562 üzenetére
Sokkal jobb értékei vannak, vagy személyes kedvenc?
Csak azért kérdezem, mert nekem van egy kész PL csapatom a parameterekkel, de elég lutri mi jön a csomagból...[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
A loyaltyt milyen játékmódokban lehet megszerezni?
-
bacsoakos
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, remélem jó topicot választottam. Most szeretnék egy új xBoxot venni, és az oldal ahol kinéztem azt írja, hogy jár hozzá fifa 17 (token), plusz egy hónapos EA acces. Ez most azt jelenti, hogy megkapom a fifa 17 játékot hozzá? Vagy ez a token csak vmi plusz és a játékot külön meg kell vennem? Próbáltam az adott oldalon érdeklődni, de ott nem tudtak segíteni -.-
Előre is köszönöm a segítséget, illetve elnézést, ha erről volt már szó.
-
sagem
addikt
válasz bacsoakos #2570 üzenetére
Fifa 17 bundle a neve a hivatalos xbox + Fifa csomagnak, és a gép dobozán is rajta van a Fifa
Ha ilyen, akkor jár hozzá a játék (az furcsa, hogy a bolt nem tudja mit árul Honnan szeretnéd venni?)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
bacsoakos
csendes tag
Emagon neztem amit az emag forgalmaz. Az nincs kiirva, hogy bundle viszont a dobozon rajta van. Hat eleg idegesito, hogy annyi valaszt kaptam, hogy tobb ezer termeket arulnak es csak annyit tudnak ok is ami a weblapon van igy sajnos nem tudnak segiteni -.- En is ugyfelszolgalaton dolgozom, ha ilyet mondanek egy ugyfelnek eleg jol lebasznanak erte. Foleg ha egy 100ezres termeket akarna megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Beszereztem az SBC hard és ultimate csapatokat. A 10 loyaltyhoz mehetnek egy csapatba mindannyian?
Csak azoknak jár a +1 a loyaltyhoz, akik pályára is lépnek a meccsen, vagy a kispadnak, esetleg tartalékoknak is?
Köszi! -
sagem
addikt
-
szekto
aktív tag
Hali!
Na mi újság a játékkal? 16-hoz képest jobb, rosszabb, vagy ugyanolyan?
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
tigomigocika
senior tag
válasz bab1987 #2561 üzenetére
Speciel nem használok custom taktikát
Sima 4-4-2
Semmit nem állítottam sehol
Az ami a 16-ban működött itt nem
Próbálj meg más felállást lehet azzal van a gond vagy a jatekosaid nem kompatibilisek
Bpl csapatot raktam össze elég jót de sima spanyol csapattal jobban megy
Morata meg egy állat[ Szerkesztve ]
XBOX LIVE: rolandinho007
-
kicsako
őstag
-
addikt
Aki megcsinálta a Sterling/Jonas/Giovinco ritkalapok valamelyikének SBC-jét, az megmondaná, hogy megérte-e? Mennyi zsetonba került összesen?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz tigomigocika #2579 üzenetére
Itt mindenkinek ájfonja van?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
tigomigocika
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #2584 üzenetére
Meg Ipad es MacBook
Nem bízok semmit a véletlenre 😂XBOX LIVE: rolandinho007
-
addikt
válasz veterángeri #2585 üzenetére
Én is így saccoltam úgy kb, megnézve az árakat... annyit nem ér szerintem. Nem lehet eladni sem. Csak PL csapatba illeszthető be...
-
lanikai
aktív tag
40-50 meccs után írnék pár sort
- a legfontosabb, hogy a handicap továbbra is jelen van. teljesen tönkreteszi a meccseket, 3 nap után már rosszul vagyok az online játéktól. persze, engem is tol(t), de ez akkor sincs rendben...
- a passzok szerintem borzalmasak lettek. nem tudom mi lehet a gond, mert más dicséri, de pl egy 3 méteres, teljes erővel adott passz is épp, hogy eljut a csapattársamhoz, kb direkt lassan gurul, hogy biztosan csínbe adja. a through ball teljesen kiszámíthatatlan
- indokolatlanul sok a sérülés
- a 11-eseket nagyon elb@szták, de összességében az új pontrúgás-rendszer jó lett
- a lövések és bizonyos meccs szituációk sokkal élethűbbek, mint korábban, emiatt kimondottan élvezetes is tud lenni a játékösszességében sok minden változott a 16-hoz képest, de nem feltétlen a jó irányba. ez az első FIFA, aminél a refund gondolata is átfutott a fejemben :/
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz tigomigocika #2581 üzenetére
Komolyan lefenykepezted a masik telefonod? Szerintem mar a 2-3eves telokon is van kepernyokep keszitese
.
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
Hány órát / meccset kell tolnom végre ahhoz, hogy engedjen kereskedni a web app-ban? Tudja valaki?
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
tigomigocika
senior tag
Ezt nem vágom!
Nálam még a játék sem volt de tudtam kereskedni
Lehet lemaradtam valamiről de szerintem hívd fel a supportot
Én is azt teszem holnap mivel 20hetig kellene kapnom pakkot,de eddig semmi....
Bírom ,hogy mindig akad valami gebasz a játékkal
Amúgy mikor játszunk ?
Holnap este?
Benne vagy?XBOX LIVE: rolandinho007
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Ezt a loyalty bónuszt ki lehet cselezni valahogy? Vagy ha kilépek a meccs elején mindenképpen vereségnek írja be?
-
CoRt3z
tag
válasz Kristof_94 #2596 üzenetére
Én offline seasons-t indítottam, a kezdőrugás után kiléptem egyből, csak annyit írt hogy nem kapok pénzt, DNF-et nem számolt fel.
-
MdewC
nagyúr
válasz tigomigocika #2593 üzenetére
Közben feloldotta végre, 1 meccs kellett.
Support semmit nem csinál, a 2012-es klubomat is törölte.
Nap közben mehet, este nem ok.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest