Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Ismét egy példa, miért olyan a fifa, amilyen.
Toltam 1 barátságos online meccset, FUT, 3 angol kisfiú a túloldalon, 2 kontrollerrel. Lehetett mindent hallani a mikrofonban.
"úúú fekete Pogba... wááá"
"Azta... hűűű..."
Nagyon kasuk voltak, de az egész meccset élvezték, pedig 3-0-ra vezettem és többet rontottam direkt, szóval még engedtem is, mint az állat.
Erre a 75. perctől már mindent eladtam hátul csak rúgjanak 1 gólt, de nem tudtak, vagy elbénázták, vagy GIGI kiszedte. De vagy 10 ziccer. Akkorákat visítottak, üvöltöttek, fetrengtek, elképesztő, hogy mennyire beleélték magukat, mintha az életük múlott volna 1 gólon, már betegesen visítottak...
Erre a 90. percben szögletből találtak egy olló gólt, pattogott a labda, gondolom ész nélkül tunkolták és beakadt. Akkorát vonyítottak, mint egy egész állatkert, az anyjuk bejött és leb@aszta őket, kikapcsoltatta a gépet. De legalább jól alszanak, sztem ha nem megy be, akkor megállnak a növésben, akkora reccs lett volna a sok kihagyott helyzet.
Na ezért tart itt a game, ezért ilyen az AI (is), mert ők a fő felhasználók, ők vannak a legtöbben. 1 focis játék, a szülők meg tolják. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest