Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Ismét egy példa, miért olyan a fifa, amilyen. :)

Toltam 1 barátságos online meccset, FUT, 3 angol kisfiú a túloldalon, 2 kontrollerrel. Lehetett mindent hallani a mikrofonban.

"úúú fekete Pogba... wááá" :D :DD

"Azta... hűűű..." :DDD

Nagyon kasuk voltak, de az egész meccset élvezték, pedig 3-0-ra vezettem és többet rontottam direkt, szóval még engedtem is, mint az állat. :D

Erre a 75. perctől már mindent eladtam hátul csak rúgjanak 1 gólt, de nem tudtak, vagy elbénázták, vagy GIGI kiszedte. De vagy 10 ziccer. :D Akkorákat visítottak, üvöltöttek, fetrengtek, elképesztő, hogy mennyire beleélték magukat, mintha az életük múlott volna 1 gólon, már betegesen visítottak... :D

Erre a 90. percben szögletből találtak egy olló gólt, pattogott a labda, gondolom ész nélkül tunkolták és beakadt. Akkorát vonyítottak, mint egy egész állatkert, az anyjuk bejött és leb@aszta őket, kikapcsoltatta a gépet. :C :D De legalább jól alszanak, sztem ha nem megy be, akkor megállnak a növésben, akkora reccs lett volna a sok kihagyott helyzet.

Na ezért tart itt a game, ezért ilyen az AI (is), mert ők a fő felhasználók, ők vannak a legtöbben. 1 focis játék, a szülők meg tolják. Ennyi.

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák