Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Na remek. Minden összeesküvés elméletet megcsináltam, no effekt. Tots team elverve, 1 hete nem voltam online, minden csomag után reset store.
29 kék színű többféle pakkbol semmi TOTS , 1 Manolas(!!!) Lett a legértékesebb. Erre mit mondjon az ember.. jövőre uj acc, ez peches.
PSN: xszabikax
-
Edgar2621
őstag
-
menyhartlevi
aktív tag
A kedden packokba kerülő TOTS-ök (jelen esetben orosz és argentín) csak péntekig elérhetők? A logikát nem értem benne, de úgy tűnik így lehet, mert most nyitottam egy Giuliano-t és nem sétált.
-
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #21854 üzenetére
Egyet értek a div-es résszel.
Annyi szvsz, hogy az ellenfelek random jönnek, ami jobban számít, az a WL game play. Simán kaptam ki gyenge csapattól, gyenge ellenféltől, mert be voltam lassulva és késett, de nyertem komoly piros csapatok ellen is... Lehet, hogy akkor meg az ellenfélnek volt belassulva. Who knows???
Csak ha nagyon tisztán fut, akkor kellenek a normál skillek...
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LendvaiFeri1 #21855 üzenetére
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
getdizzy
aktív tag
Eddig nagyon bevalik az 5-3-2
9meccsbol 6W/3L -
szcsaba95
tag
Sziasztok! Ha vége lesz a TOTS heteknek, lesz pár olyan nap, amikor bármelyik tots-ból lehet majd nyitni? Érdemes ezért a csomagokat félretenni?
PSN ID: szcsabi95
-
toome1985
tag
válasz Edgar2621 #21854 üzenetére
10 losebol 7 volt olyan hogy a focihoz nem volt sok koze. 40ről 3 lövés 3 gól az ellennél. Flipperfoci. Ez nem skill kérdése. Ha egy 92es Higu üreskapura kihagyja 5 méterről. Jöhettek nekem ezzel az albérleti dumával hogy a div 1es játékosoknak megy csak a wl, de akikől kikaptam ma kb joindulattal a div6ban tanyázhatnak. Ha engem tol a gép mint állat téged meg szétszivat akkor hiába vagy div1ben én lehetek a 10ben is, elkenem a szádat. Ez a fut weekend championship. Nem kell ezt tulmisztifikálni.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz toome1985 #21861 üzenetére
Nem játszottam végig sok weekend leaguet, de ha végig tudtam volna, majdnem mindig elite 3 környékén lennék és soha nem kapok ki 7-8szor egymás után. Erre értettem, hogy aki div1ben stabil(én az vagyok az eleje óta ki sem estem div2be), az azért a wlben is stabilabb. Egyébként egyetértek, hogy vannak olyan meccsek amikor szinte mindegy mit csinálsz, ha nem vagy profi akkor ki fogsz kapni egy jóval gyengébbtől is és a gameplay is van amikor elviselhetetlen. Plusz a finomságok mint button delay, lag stb. Szóval tudom miről van szó és hidd el nem neked akartam esni, csak tényként jegyeztem meg, hogy aki div2-3 környékén van még jobban megszenved.
XO: Gollami26
-
thebigK
addikt
Nekem tegnap megjott a kormanyom, most sz@rok a fifara meg az idegeskedesre egy jodarabig
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
HdRew
őstag
Nekem meg 2x egymás után disconnect.
Egyszer 0-0-nál egyszer meg mikor vezetek 3-0-ra........ áhhhhhhhhh, nem tudom mi a tököm van, ráadásul rögtön utána vissza is tudok jelentkezni......... valamiért mindig akkor megy el a net, mikor lassítás van, lehet valami köze hozzá?
tegnap nem csinálta ezt....
pedig végre csináltam egy olyan csapatot, ami még a betonon is átmegy.. igaz, a fitness team kicsit gyengébbre sikeredett.
-
bdave16
senior tag
Végre megjött a szerencsém . Kb 16-18 upgrade pack kellett ehhez csak . -
HdRew
őstag
Srácok, mi lehet a probléma?
Mértem net sebességet, 25 mb/s download, 33mb/s upload, és már a 4. disconnectem egymás után... mi a francért? lehet valamit csinál mostanában a digi?
-
Lori82
senior tag
Nem tudom pontosan,hogy mikor sikerült először bejutni a WL-be,talán november, azóta egy-két kivétellel minden héten nyomom.Eltelt majdnem háromnegyed év és most kezdtem a legjobban. 6 Win zsinórban.Azt hittem,hogy végre meglesz a Elite 3,de az EA másképp gondolta.A 6 win után a következő nyolc!! meccsből egyet tudtam megnyerni A számítógép asztalon már nem sok tárgy maradt,mindet eldobtam a csába
-
dracox
addikt
-
Garsza
veterán
Helló! Azt hallottam ma hogy a 18 -ban a Legendseket Iconsoknak fogják hívni és elérhetők lesznek minden platformon. Ez igaz?
-
-
MdewC
nagyúr
válasz toome1985 #21871 üzenetére
Előfordul mindenkivel.
Totallyright: figy a net simán szarakodhat, de ne felejtsd el, hogy a wifi jel egyáltalán nem stabil kapcsolat. Rengeteg minden bekavarhat. Kell a kábel és a megdelelő port nyitások a routeren.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Valaki tolja külső vinyóról a fifa17-et?
Nekem most szerintem megadta magát a ps4 winyója, így külső winchesterről tolom, de már megint DNF-et kaptam. Lehet nem tudja elég gyorsan olvasni? Pedig 3.0, kompatibilis, minden fasza volt a 82. percig, 4-0 ide.. Bár lassabb volt azért, főleg, amikor mondjuk szögletnél embert váltottam, kicsit azért gondolkodott a rendszer.
-
Meghivott
addikt
Eheti tapasztalat: a románok valami lövésrásegítőt használhatnak. Biztos ami biztos, kerüljétek őket.
-
thebigK
addikt
850k elnyitva, az eredmeny egy Lahm
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
SzakalyAti
tag
Ha jót olvastam júni 23 EAS tots. Ebben mi lesz? Van több 84 85 ös lapom, lehetnek ekkor sbc-k?
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Nya, ez nem Butland napja.
Első WL meccsen piroska team-nek 13-at védett, de 3-1 lett ide, majd (ez a kemény) 4-1-nél Butland elunta és még 16 öngólt vert magának, 20-1 lett ide.
Nem lettem volna a rage környékén.
-
LedyGyuszi
addikt
ez a mostani wl eddig számomra a legalja...
egyszerűen hiába játszok szinte álomfocit, nem tudok nyerni...sorra jönnek az üzik, h "sorry bro, you were the better..." és hasonlók, sorra kapom a mókásabbnál mókásabb gólokat, viccegylet...
talán 3 meccsen éreztem úgy, hogy valóban esélyem nincs, többi kritikán aluli...4-3-2-1 v 4-1-2-1-2 (2) fullos BPL csapatok egymás után, kezd nagyon unalmas lenni...
taktika ugyanaz: kézifék behúz, agresszív letámadás, összetömörítve a csapat, felpassz a csatároknak minél előbb vagy belöbbölés a védelem mögé, le az alapvonalig és majd lesz valami...komolyan ennyire kreativitás nélküli, agyhalott a fifa társadalom?
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Bocsi, ha off, de olyan problémám van, hogy bejutottam a wl-be, de tegnap este lejárt az Origin Accessem, és ma akartam venni, de egyszerűen nem értem, hogy kell. Rámegyek EA Account&Billing en belül hogy renew membership, és 17.-én akarja levenni a pénzt.. De 18. van a menüben sem találok ilyen lehetőséget, hogy hol tudnám megvenni :S
-
Blashe
aktív tag
egy kis du live stream: [link]
-
Meghivott
addikt
válasz LedyGyuszi #21892 üzenetére
Nem a társadalommal van a baj. Igazodnak az ea által biztosított "lehetőségekhez".
-
sz.atesz89
tag
Egy gólörömöt keresek Calm Down Goal Celebration. Nem találom így a listában. De ha valaki tud olyan videót ahol össze van gyűjtve több akkor érdekelne. Előre is köszi! PS4hez kéne.
[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz sz.atesz89 #21899 üzenetére
L1+2x 3szög.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest