Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
válasz satyátó #21702 üzenetére
Bár rég karriermódoztam már, főleg nagy csapattal, de nálam is előfordult. Olyankor ha lehet, szerződést kell vele hosszabbítani, és persze a fizetését feltolni vagy 50.000-rel minimum. Aztán jön az email, hogy oké, meggondolta magát...
Persze nem mindig jön be ez sem.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Stylerr
addikt
válasz DallasKorben #21705 üzenetére
Balotellinek 64, és a legjobb csatár akit a játékban használtam.
-
Z'Z"
őstag
válasz DallasKorben #21705 üzenetére
Sorry, nem kötekedni akarok!
Mit néztetek előtte, ameddig ez nem volt benne?(#21706) Stylerr:
Ráadásul a workrates: Low / Low
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Stylerr #21706 üzenetére
Balotelli legerősebb lapját használtam vagy 100 meccsen.
Tényleg jó, de sajnos olyan mint az életben. Volt meccs, hogy ötöt vágott, hihetetlen gólokat tudott . Aztán volt, hogy meccseken keresztűl a nevét nem hallottam, csak a létszámot növelte. Szerettem, de sajnos mennie kellett , mert Lacazette jobb.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
bajzal
őstag
csináltam egy La Liga Santander Premium Upgrade SBC-t. Lényegtelen mikor nyitom ki a csomagot, vagy van valami trükkje, hát ha bedob valami jót? Vagy tökmindegy, úgy se ad semmit?
-
adriano18
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tudtok olyan magyar bajnokságot ami PS4-en zajlik? (nem Pro Club-ost)[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Hoztam nektek 2 gólt.
1. Auto tackle fail - Az egy dolog, hogy kijátszom a kapust, tiszta helyzet, üres kapu helyett alám rúg, 11-es helyett meg a gólba tartó labdát próbálja kikotorni az AI, de bebugol saját magának.
2. Amikor nincs delay, lag, rendben van a net kapcsolat és megy a játék, akkor lehet jó kis kombinációkat tolni, így sikerült az egyik legjobbam, IF Keita-val. Fake shot stop, régi Ronaldo csel megindulás, L2 + R2, még egy fake shot a kapus előtt... Jól jött ki.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
thebigK
addikt
ezek a bpl tots lapok mocsok mód op-k. hülyegyerek berakja kane-t leghátsó cm-nek és lehetetlen átmenni rajt, akárkit lefutnak, akárkit ellöknek és full tots csapat...esélytelen
jólenne ha a sutyerák zsetoncsalók/vásárlók ellen normálisan fellépnének végre...“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
nyervi
aktív tag
ha gólt kell kapni, hát gólt kell kapni
[link] -
HdRew
őstag
Rendben, köszi.
(#21717) MdewC
Az a Dybalás gól is fasza, én a múltkor így kaptam tizit, srác hátulról belém csúszott, már épp csináltam volna én is a scoop-turnt, mint te.
Keitával meg uhhh.. nagyon jó lett!
Az a bug meg.. A tizi szerintem nem volt az, mert a labdát rúgta el, viszont amit Marq leművelt a gólvonalon.. És mondjuk egy ilyen döntené el, hogy gold1 vagy elite 3 szintet érsz el WL-ben..
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Tegnap egy magyar kollegaval jatszottam boxon, betolta az idokerest, majd mikor lejart, lattam, hogy AFK. Gondoltam elveszem tole a labdat, hogy a labdabirtokalst ne huzza fel, es kialltam felpalyan az oldalvonalra. Majd amikor visszajott, egybol agressziv tackle es tolta is kapura. Kopni nyelni nem tudtam, megbantam, hogy nem vagtam neki 3-4 golt addig, mert igazan csak Lloris reflexen mult, nem az enyemen.
-
pckownz
őstag
Vegul lenyegtelen volt, mert hoztak a formajukat
Ez a Son komolyan a legjobb vetelem kb online jatekaim palyafatusa soran. Tegnap sikerult 16-oson belul 6jatekoson keresztul cikazni vele labdavesztes nelkul, es 100 meccsel kevesebb kellett neki, hogy Vardy-t es Sturridge-et is utolerje a gollovesben
-
LedyGyuszi
addikt
XONE: LedyGyusziHU
-
Blashe
aktív tag
válasz LedyGyuszi #21731 üzenetére
Tolisso már tuti? Nem tudok németül 1 szót sem , azért kérdem.
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #21729 üzenetére
Kolléga kérésére töröltem az utolsó 4 db bejegyzését.
(#21720) Hunreeth: nagyon köszi!
Igen, nekem is véleményes volt a 11-es, azt a bug gólt meg szerencsére nem én kaptam... A srác tele volt piros lapokkal, szóval biztos, hogy mérges volt.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
HdRew
őstag
válasz pckownz #21725 üzenetére
Son egy gusztustalan állat, utálom. (De csak mert nekem nincs és mert megadták neki a 4* skill moves-t.)
Hazard-t próbáltam, nekem nem jött be, kicsi, könnyen elnyomható, de ha helyzetet lát, belövi. (Agüero ugyanakkora a játékban, és jobban bejön nekem, valószínűleg a fizikuma miatt.)
(#21733) MdewC
Gondolom szegénykét kicsit lealáztad. Nálam is volt, 3-0 ide majd kaptam egy tizit plusz kapott egy piros lapot a srác, rögtön kilépett. Könnyed elődöntő volt a WL-ben.
Keita Baldé amúgy nálam elment, picit átszerveztem a csapatot, vettem 86-os Fáraót, nem is rossz. A kis feka nem volt jó labdával nálam.. (Tiszta Guardiola vagyok. )
Nachos meglett, már csak az a kérdés, hogy építsem be a csapatomba? Vagy majd lesz jó kis SBC?
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Blashe #21732 üzenetére
Ma érkezik orvosira Müntyenbe...
(#21734) Hunreeth:
nagyon remélem, hogy lesz még valami nagy SBC, mert direkt tartalékolok a magasabb ratingű lapokkal, meg ugye vannak még talonban olyan sbc-ből kapott ,untradeable lapok (pl. Gignac), amik úgysem kellenek már, így beáldoznám őket...[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz LedyGyuszi #21735 üzenetére
Na igen, én is simán beáldoznám Sigurdssont és talán Nachot is.
5,10"-es CB szegénykém, így is szenvedek a beadásokkal, elég sok fejes gólt kapok, így meg aztán pláne kapnám, gondolom én.
-
Szigma70
addikt
Ezzel a csapattal nyomom egy ideje, Pjanicot érzem kevéskének néha, de Hamsikot nem tudom betenni a chem miatt, csak ha Koulibalyit is betenném a csapatba, de ő a félpályán kolbászol állandóan.
Ötletet, véleményt elfogadok.
A másik felálásom
Itt Brozo helyett van mikor Marci játszik, vagy Nainbbolan helyett Asamoah a skill miatt
A chem mindíg megvan,Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
HdRew
őstag
válasz Szigma70 #21737 üzenetére
Fú, én képtelen lennék az alsó csapatoddal játszani, skill nélkül.
De hozzá egy kis tanács: Sandro LB, kapusnak nem kell IF, Handanovic nekem tökéletesen megteszi, bár Hart nem tudom mennyibe kerül. RB Florenzi/Abate/Peres.
Nainggolan és De Rossi egy csapatba felesleges, az alsó csapatodban Nainggolan CDM, jobb oldali cm Marchisio, bal oldali cm Asamoah.
CAM-ba próbáld meg IF Gómezt (84-es azt hiszem, 5,5" magas, annyira nem is rossz.)
Bal oldali ST Dybala, jobb oldali ST-t nem tudok, én in-game változtatok.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Sandro van LB be, csak elfelejtettem lecserélni a képre.
Igen , a skill hiányzik a második csapatnál, ezért is irtam, hogy van, hogy Marchisio, vagy bal oldalon Asamoah játszik néha. Pjanic nem jó CM be, Hamsik luxus, más 4 csillagos jó CM et meg nem tudok.
Verrattit próbáltam Tolisso helyett, de apró odaGomes is kicsi, RB be van Florenzim, néha játszik. Csatárokkal nincs baj,
Icardi állat, Higu meg belövi amit lehet. Cam poszton jó vagyok, talán Pjanicot cserélhetném úgy, hogy Brozót teszem Camba, a helyére meg Marcit[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Bocs, már nem tudom szerkeszteni a korábbi hsz-t.
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #21741 üzenetére
Germaint próbáltam, nem jött be annyira CAM ba, és akkor Tolissonak mennie kéne. Arfa jó ST, és nála azért Pjanic jobb CAM ba sztem
-
pckownz
őstag
-
HdRew
őstag
válasz Szigma70 #21739 üzenetére
Te tudod, én meghalnék skill nélkül. Már csak azért is, mert te is tudod, hogy nem tudsz mondjuk Berba-spint csinálni, és az ellenfél is tudja, ergo simán rád fog futni, mindenféle félelem nélkül, míg én ha tudom, hogy egy játékos tudja a berba-spint, mellé érek, hagyok 2-3m-t mellette, ha fordulna. Ez már neki is pont elég, hogy van egy kis tere játszani. De ez csak jó tanács, én így gondolom, ha neked ez így jó, és így vált be, akkor örülök.
(#21743) pckownz
Engem nem igazán érdekel milyen csapatban van az adott játékos, játszottam már Neymarral és Suárezzel is, pedig a Realnak drukkolok. Az a lényeg, hogy minél jobb legyél a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Ezeket a gólörömöket hogyan lehet feloldani?
-
Marchocius
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy ténylegesen mennyit számít a chemistry? Azt vágom, hogy a chemistry style lapok esetében számít, de ha basic ben nézem akkor ?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Marchocius #21747 üzenetére
www.futbin.com
itt bekeresed a játékost és tudod váltogatni a chemet, chem lapokat...
egyébként sztem ha a csapaton megvan a 100 chem, onnantól kezdve nem baj, ha egy két játékos mondjuk 7es chemmel játszik... vagy van egy 4chemes játékosod...véleményem szerint ez az egész chem boost egy nagy kamu...
[ Szerkesztve ]
-
Marchocius
tag
válasz LedyGyuszi #21748 üzenetére
Igen valahogy nekem is ez az érzésem, hiszen enélkül hogy lehetne pl ps3 on eladni egy Hunter lapot 5.000 ért :/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest