Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Ez mi?
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #1400 üzenetére
Sajnos nem lesz abból IF
Amúgy most abban a furcsa helyzetben vagyok, hogy a 15-t már nincs kedvem bekapcsolni, nem látom értelmét, a 16 demó-val pedig azért nincs kedvem tolni mert 2-3 offline meccs után megunom
Így 24-25.-ig malmozok -
bab1987
tag
-
addikt
válasz Kristof_94 #1401 üzenetére
Random brazil játékosok vannak, akiknek nem sikerült időben megszerezni a jogaikat, majd az első update (pénteken szokott lenni) javítja, és valós játékosokat tesz be. Néhány kisebb bajnokságban van ez.
-
Azog the Orc
őstag
Na srácok!
A 15-ben buliból elnyitottam Messi-t (1.250.000 coin) és egy Rosicky volt a legjobb lap, nem mintha CR-t vártam volna mert akárki esik úgy is eladom, de azért ez akkor is kritikán aluli! 166 nyitásból semmi értékelhető!
A 16-ban biztos nem nyitok coinból, mert nem lesz, max lehet az elején veszek 2200 point-ot indulásnak,de majd meglátom.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #1402 üzenetére
nekem még van 7 óra teszt időm...
amúgy én is csak azért tolom, mert a div1-et be kellene húznom még befejezésként...
XONE: LedyGyusziHU
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #1406 üzenetére
Az a baj, hogy hiába nyitsz ki 166 7,5K-s csomagot, továbbra is mindössze 3 rare lap lesz alkalmanként, amikből 1-2 minimum mindig fogyóeszköz...
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
boff
senior tag
Letoltam néhány meccset a demo-val ultimate szinten (draft), de idáig nyerni nem sikerült sajnos, döntetlen a legjobb eredmény. Viszont amit észrevettem, hogy 11-esnél a kapusok nem védenek. 90.-ik percbe kapott a gép egy tizit mert színészkedett a játékosa. (Egyedül megy a gép és feldobja magát a 16-oson belül a bíró meg befújja..) A lényeg, hogy a meccs végén is tizipárbajra került a sor és egyetlen 1 kivétellel mindig jó irányba vetődtem (a 90.-ik perces tizinél is) - és a kapus nem védett egyszer sem, csak elvergődik mint egy hal aztán meg beadja a szomorkodós animációt.. Ezt leszámítva amúgy nagyon jónak ígérkezik a játék, már várom a 24.-ét. Ja meg a tekert lövések nagyon ópék a 16-os környékéről.
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #1410 üzenetére
Ugyanolyan szerencsejáték, mint a lottó. Nyilvánvaló, hogy nagyon-nagyon kevés esélyed van nyerni, mégis költöd rá a pénzt. Van, aki megelégszik egy normális összeggel alkalmanként, valaki pedig súlyos pénzeket ver bele minden héten - abba bele se gondolva, hogy ezt megspórolva akár egy év alatt szép kis vagyont halmozhatna fel.
Van értelme a pakknyitásnak, máskülönben nem működne a piac, de valljuk be: 250 eurót egy játékra költeni tudva, hogy orosz rulett a dolog, kb. betegség.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
tigomigocika
senior tag
Ezzel a pakkos dologgal idén én is óvatosan bánok!
Eleve a 40 pakkos verziót rendeltem elő storeról ott ugyis ad játékost dögivel!
Farmolok,meg ha majd jól megy a játék és kitapasztalom a védekezést/formációt rendesen akkor kimerészkedek online a draft móddal és veszek a hiány posztokra játékosokat.
Eleve a cél és az nagyon jó lenne egyértelműen Ronaldo,de száz százalék, hogy itt is lesz valami alternatívája...
Max veszek pointot és abból ha értelmes esik akkor listázom...XBOX LIVE: rolandinho007
-
Azog the Orc
őstag
Egyértelmű!
Isten őrizzen valós pénzt belepumpálni a játékba, nem vagyok én birka, csak jelképesen írtam......
Elég az a 14k megvenni és MAX egyszer az elején egy kevés point oszt csókolom rákölteni többet!De biztos hogy vannak akik komoly összegeket tolnak pointra egy-egy évben.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az ulti draftnál úgy tudom coinnal kell "befizetni" magam egy játékba. Mi van ha nem nyerek egymás után négyszer akkor bukó és újra be kell fizetni, vagy hogyan lesz ez mégis?
Szerk:
Google a barátom lett talán itt van valami: [link][ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
tigomigocika
senior tag
válasz Azog the Orc #1415 üzenetére
igen én pl toltam bele de amekkora birka voltam volt ronaldom ,meguntam mert bpl csapatomba nem passzolt erre vettem egy messit majd a maradékot elnyitogattm,azt is meguntam és az összes coint elbaxtam
ezért irtam hogy idén ésszerűbben csinálom!apropó!!!űha valakivel megosztom a játékot akkor ő is részesől a 40 pakkból vagy csak én?
Csak hogy tisztán lássam a dolgokat ki van közülünk PS4-ről???????
Az legyen szives és privátban küldje el az ID-jét
[ Szerkesztve ]
XBOX LIVE: rolandinho007
-
bucketb0b
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1416 üzenetére
15k a nevezés, ha az 1. körben esel ki akkor visszakapod a pénzed amúgy nem.
-
MdewC
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #1416 üzenetére
16K, 300 point és 1 draft token, ami pakkból eshet. Ezek az indulási jogok.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #1415 üzenetére
Én sem mindig birom megállni, de én mindkét évben 14-15 2200 fifa pontot vettem, de ezt a 4-5 ezer forintot is sajnáltam rá utólag (nyilván ha esik egy Robben nem igy lett volna )
Egyébként meg pont az elején nem szeretnék szerencsés lenni, mert nagyon élvezem azt, hogy rengeteg gagyi játékost kipróbálhatok, és van lehetőség játszani velük, nem vagyok arra rákényszerülve, hogy a legjobbakat használjam. Tavaly is imádtam McGeady-t, RvP-t, Herrerát, Rafaelt, de eljött az az idő, amikor már egyszerűen kevesek voltak ahhoz, hogy versenyben maradjak a rengeteg szines lappal, meg Pogbákkal, yAYA Tourékkal, Suárezekkel, stbstb. szerelt ellenfelek ellen.
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #1421 üzenetére
Nem tudom nekem nincs meg a játék utána meg még nem jártam csak előzetesen ez lett beharangozva, igazából azért mondtam.
-
petya1985
tag
hello!
Fifa 16 demo kissé laggol. A10 5800k,6gb ram(1333), gigabyte 260x 2 gb vga. Miért? Míg nem tettem bele a vga-t, majdnem ugyan olyan jó volt az int. Vga-val. (igaz most fullon van egy mikroszaggatás,előtte minden simitás ki volt lőve és szintén high volt).
az is szembetűnik,hogy a 260x-el sem enged 1280-as felbontástól nagyobbat!
win 7,64 bit.1 hetes rendszer.
Mi lehet a baj?
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #1421 üzenetére
Eddig ilyesmi dijakat irtak az Early Accest kipróbálók:
profi nehézség, elődöntőbeli vereség: - 2 gold packs, 1 premium gold pack (2 5K, 7.5K)
Döntőbeli vereség: - 2 Premium Gold and 1 Jumbo Gold
- 3 premium GoldFélprofi nehézség, kupagyőzelem: 7.5K gold pack and a 15K gold pack.
Ultimate: kupagyőzelem: 1 Premium Gold Pack, 1 Gold Players Pack
Sikeres döntő: - 1x 5k pack and 1x 50k pack
- 1 mega pack and a 25k pack with 3 rare players.
- 1 Jumbo Pack + 1 Rare Players pack.
- 2x Regular Gold Pack 2x Premium Gold Players Pack ( 12 players 3 rare )Elsőkörös vereség: 2 gold packs, jumbo premium silver pack
Néhány eset, amikor nem tudom, hogy online/offline, és utóbbinál esetleg milyen nehézségen történt a dolog:
Elvesztett döntő: - 1x Rare Gold Pack 1x 12 players, 3 rare pack
- 2 25K player packsÉs a pakkokból kapott játékosok eladhatóak!
Sorry, ha kicsit követhetetlen, vagy valami kétszer van, elég nehéz volt kiszűrni.
-
Yodamest
veterán
Lényeg, hogy nem konkrét lóvéval jutalmaz a gép, hanem pakkokat ad, ami vagy bejön vagy nem.
Azért az a 15K elég sok szerintem...., habár majd meglátjuk meccsek után, divízió feljutás stb. után mennyiket ad a gép, az is lehet, hogy viszonylag hamar összeszedhető. Én tuti, hogy amíg a beast fc el nem készült, addig sajnálni fogom rá azt a pénzt, de ha kész a csapat, akkor már úgy is csak a draftra kell majd költeni.[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Azog the Orc #1428 üzenetére
Ráadásul az 5800K prociba szinte ugyan olyan erejű cucc van, azért is nem vehetett észre nagy különbséget.
A fifa megérdemel egy jó kis GTX 950-et alsóhangon. -
Rypejakten
addikt
elég az a 260x a fullhd-hoz egyébként, biztos nem az a probléma.
drivereket csekkold le, @petya1985. -
Azog the Orc
őstag
válasz Rypejakten #1430 üzenetére
Sztem nem linkre ajánlott a 256bit-es VGA a játékhoz! De a tévedés jogát fent tartom
-
boff
senior tag
Nekem gtx550 ti Oc-vel megy fullon a játék, igaz csak 1366-os felbontáson.
-
MdewC
nagyúr
Köszi kolléga ÚR!
Mindenképp ultimaten kell farmolni offline. (De legalább legendary-n. Itt lehet értelme nyüstölni a gépet nehezebb fokozaton, hátha. Nem lesz könnyű, majd kitapasztaljuk.) Online meg lesz, ami lesz alapon.
Az biztos, hogy izgalmas lesz, mert a magam részéről eddig, nagyon nagy izgalmakat, csak az első osztály adott, nem is mindig erőltettem, a kupák gyakorlatilag "tét nélkül" zajlottak, így viszont lett egy új és magas díjazású kupa, ami nagyot dobhat a játékon. Még akkor is, ha nem olcsó. Plusz nem kell csapatot építeni hozzá. A lényeg, hogy ha nem nyúl bele a gép a meccsekbe, akkor durva lesz, illetve az idegrohamokat is minimalizálni kell, ha úgy alakul...
Off: Az durva, hogy Doumbia már most az egyik kedvencem??
Olyan cselt és győztes fejest tolt, hogy nem bírom nem csípni a palit, kiváló szuper csere lehet belőle csatár posztra! Négy csillagos csel, gyors, relatíve erős, jól lő és megfelelően fejel. A rövid passzokat meg tudja. Szóval arra, hogy a 60. percben bejöjjön, arra tökéletes lesz.[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #1431 üzenetére
Már látszanak a FIFA elvonási tünetek kolléga, elég nagy zöldségeket beszélsz. Az én GTX 960-om is "csak" 128 bites, mégis kiválóan fut minden játék, verném is az asztalt, ha nem igy lenne.
Plusz nekem a tavalyi játék is maxon szaladt faszán a 7770-en
(#1425) Azog the Orc, (#1426) Yodamest, (#1433) MdewC: Szivesen!
Az én véleményem az, hogy heti 1-1 draft biztos belefér majd, de többségében továbbra is a saját csapatommal szeretnék a DIV 1 elsőségért játszani folyamatosan. Arra jó lesz, ha valaki szeret pakkokat nyitogatni, akkor most inkább benevez az erre szánt összegen, és kis tudással, valamint szerencsével akár sokkal nagyobb értékű pakkokat is kaphat a pénzéért.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #1437 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
szekto
aktív tag
válasz petya1985 #1423 üzenetére
A10-5800K-m van nekem is, csak 8GB DDR3 1600 MHz RAM-mal, meg GTX 960 videókarival. Próbálj meg egy VGA driver frissítést, hátha...
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
szekto
aktív tag
válasz Azog the Orc #1431 üzenetére
192 bites a GTX 960-asom, a 660 volt 256 bites, előbbivel mégis még jobban fut.
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
petya1985
tag
köszi a sok választ.
tettem fel driverét,nem csak úgy beraktam!a 7790 -nel a fifa 15 is ment zökkenőmentesen,és nem hiszem hogy annyi különbség lenne a fifa 16 ban grafikailag...
nem lehet,hogy valahol ki kellene kapcsolnom az integrált vga-t,mert ütik egymást? csak nem tom hol ..:S
asus 88xm-plus lapom van..nem tudom elhinni,hogy a 260x ne bírkozna meg vele... főleg,hogy 2 gb ramos és sok tesztet néztem róla,elvileg jóval erőssebb mint a régi karim(7770).
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
Giii
senior tag
Játszotok még a 15-el?Vagy már gyúrtok a 16-ra a demoval??
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Nazara
őstag
Nono, a 960 "csak" 128 bites!
(#1442) Giii: Én évek óta csak a demót tolom megjelenésig, igyekszem minél többet gyakorolni vele, hogy minél jobb legyek kezdéskor, plusz mivel általában jobb a gameplay, nincs szivem visszafejlődni az előzőhöz.
-
dtrms
aktív tag
Nálam is volt ilyen. Valamelyik driver-ed rossz (vagy régi vagy rosszul települt fel). Ajánlom a Driver Boostert, az felismeri mindenedet és megkeresi a legfrissebb drivereket. A minden alatt olyanra gondolok, hogy nekem még az egeremet is frissítette...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Magam részéről 15 off (persze már nincs is min játszani ) és inkább traning a demón.
Nazara és Azog: Egyrészt örömteli, hogy PS-re már itt is a patch, pedig még ki se jött a game. Ha már nem kereskedhetek, akkor legalább ennyi jó hír legyen. (Úgy is patch "függő" vagyok, úgy értem jobb ezzel a placebóval játszani.)
Nos, kifejezetten örülök, hogy ez a téma, mármint a draft nyeremények és farmolás előjött. Ugyanis, lehet nem a spanyol viaszt mondom, de a témázgatás meggyőzött arról, hogy az előzetes fifa kezdési módszeremen változtatnom kell!
Az elmúlt két évben, úgy kezdtem a játékot, hogy az első 2-3 hétben csak offline nyüstöltem, ameddig biztonsággal nem ment ultimaten a játék és csak ez után kezdtem el az online részét. Ez több szempontból előnyös volt: ment a farmolás, jobb lett a csapat (közben web app is néha napközben), fejlődtem a játékban/irányításban, ergo online is jobb eredmények születtek már hamarabb. Plusz a játék kezdetén én is vettem pár ezer coint, ami jó alapot adott a további kereskedéshez.
Idén ugyan ezt terveztem, sajnos kimaradt a kezdeti web app farm, ami már tavaly a point feltöltés előtt hozott hasznot, viszont idén a draft mód lehet, ami kifejezetten az elején, a díjazások miatt átütő lehet, főleg, ha eladhatóak a játékosok!!! Ezt ki kell használni, ameddig lehet.
Szóval meggyőztetek/meggyőztem magam, hogy ha veszek is pár ezer pointot az elején, amit idén egyébként terveztem, akkor azt a DRAFT-ba fogom belerakni. 150 point egy sima 7,5K arany pakk, 300 pointért ezek szerint jóval jobb pakkokat lehet kihozni, némi játékkal karöltve. Egy része mehet offline, ugyan úgy, nehéz fokozaton, hogy szokjam a játékot, megspékelve néhány online megindulással, közben gyakorlok és tuti, hogy jobb pakkokat fogok kapni, mint ha elnyitnám!!! Remélhetőleg. Közben pedig épülhet a csapat! 30K-t kell összekaparni ez mellett, hogy tudjak kereskedni a web appon, mellette meg mehet a tréning a draftban, sztem jobban járok, ha arra költöm, mint ha az elején elnyitnám... Vélemények?
(#1445) LedyGyuszi: Ne ba??? Ez K rossz hír akkor! Remélem magasabb fokozaton ha nyersz, akkor eladható lesz. Különben szopás!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest