Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz zsoltirte #5946 üzenetére

Igen ez a csapat legyengülés, felerősödés annyira nem tudom minek kell bele. Ez mindenhogy idegesítő, amikor nekem kezdenek el atom agresszíven szerelni a játékosaim, megelőznek minden passzt nyomulnak előre az is bosszant, mert ezt nem én csinálom, tudom, hogy na most tol a gép és zavaró. miért nem lehet egy normál szint, faxért ingadozik össze-vissza.
    Tegnap is 4-0-ra vezetek első félidőben, na tudtam itt bajok lesznek. Gyerek természetesen megtanult játszani a második félidőre. Én belassultam, Remy olyan gyors volt kb mint Lampard, egy pontos passzt nem tudtam megcsinálni, pedig tudtam mi lesz és direkt megpróbáltam a lehető leginkább elkerülni, hogy bárhogyan is gólt kaphassak. Hát nem ment.... csak lőtt egyet, de milyen atya égggg. Szélen ment beadta, de lecsúszott úgyh. egyenesen Cech karjai közé hullott a labda, de ő nem fogta meg hanem bepaskolta a kapuba.....
    Aztán volt egy büntető, mert őőő nem derült ki a visszajátszásból sem... egy helyben állt a védőm semmi nem történt nem érintkezett a támadóval semmilyen módon fizikálisan, és 11-es.....
    Aztán megint lőtt egyet, az valami olyasmi volt, hogy rálőtte 30 méterről megpattant egy védőm hátán, fején, vállán akármijén és a kapus meg mellé nyúlt.
    4-3 volt és szerencsére maradt is ennyi, de nem voltam valami boldog..... mert ez mind olyan gól volt, hogy a gép csinálta meg neki.

Új hozzászólás Aktív témák