Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P. úr
tag
Túl vagyok 600 meccsen az idei ultimate teamben, nem mondom, hogy profi vagyok, de azért teljesen balfasznak sem nevezném magam. Sanyicucuval játszottam pont tegnap két meccset, és érdekes módon azzal a csapatommal tudtam nyerni, amelyik 20 ezer zsetonból lett összerakva (kivéve, hogy most Neuer véd). A csilivili brazil válogatottammal pedig kikaptam, ahogy illik, annak ellenére, hogy papíron sokkal erősebb játékosokból áll.
Ugyanez történt, amikor az Eggcellent kupának nekimentem. A brazilokkal, és a drágább bundesliga csapatommal semmit nem értem. Ekkor raktam újra össze a ,,gyengébb'' német csapatot, és harmadik nekifutásra megnyertem a kupát. A handicap létező dolog, Neymart sokszor olyan védők érik utol, akik a játék szerint 10-15 egységgel lassabbak, és ráadásul előnyből indulok. Valószínűleg azért estem le múltkor a másodosztályból az ötödikbe, mert elfelejtettem játszani egy nap alatt.
Mindenesetre te szerencsés srácnak mondhatod magad, hogy annyira skilled vagy, hogy meg sem érzed a handicapet, és ez neked semmiféle problémát nem okoz a játék során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest