Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Andris837 #2650 üzenetére
Igen..idáig eljutottam de én nem találtam olyan lehetőséget hogy saját játékos, csak csapatot választhattam..de mist megnézem újra..
KösziMeglestem..
Be a pro - Player
Ezután kiválaszthatom hogy bille vagy joy-al szeretnék játszani azután meg már csak csapatok vannak..vagy én választom ki vagy random belerak egybe..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
az hogylehet hogy az fel/le/jobbra/balra billentyűket nem tudom beállítani irányításnál, és ha két féle mozgási gombot nyomok akkor nem lő a játékos.
-
laki7
csendes tag
válasz #40835072 #2652 üzenetére
azzal nekem is volt régen problémám, hogy ha billentyűzeten 2 irányt nyomtam egyszerre akkor nem lőtt, még a régi gépemen volt ez, akkor sípolt is egyet az alaplap, de nem tudom már, hogy a billentyű miatt volt-e de szerintem igen. Próbáld meg másik billentyűzettel, ha PS2 dugós akkor USBvel vagy fordítva.
-
Balázs1986
addikt
válasz #40835072 #2652 üzenetére
laki7 jó nyomon járt, bár a csatlakozási mód cseréje nem feltétlen oldja meg a problémát. Azért van gondod, mert a billentyűzet puffer nem tud annyi karaktert tárolni, mint amennyire szükség lenne amikor egyszerre nyomod le a gombokat.
Próbbáld ezt a megoldást:Billentyűzet puffer méretének növelése
Alkalmanként előfordulhat, hogy nem elegendő a billentyűzet puffer mérete és túlcsordulás keletkezik, amit egy hibaüzenet követ. A méret növeléséhez tallózzunk el az alábbi regisztrációs adatbázis kulcshoz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Kbdclass\Parameters]
Keressük meg a "KeyboardDataQueueSize" nevű bejegyzést és adjunk neki a jelenleginél nagyobb értéket.
A változtatás érvényesítéséhez újra kell indítani a számítógépet.A másik kérdésre (miért nem tudod lecserélni a gombkiosztást) nem tudok válaszolni, eredetiben cserélnie kell, nálam is cserélte. Amikor még a megvétel előtt kipróbálás szinten tört verziót néztem meg, na ott nem cserélte.
[ Szerkesztve ]
-
stecka
újonc
Szevasztok! Segítsetek. Telepítettem a fiamnak a fifa 13-at. Elindul, de amikor a meccs lejátszásához érek lefagy vagy ki is lép. Mi lehet a gond? Előre is köszi.
-
Balázs1986
addikt
Tipikusan tört verziós hibajelenség, sz.r a crack fájl. Viszont itt ilyesmiről beszélni tilos. Ha mégis eredetinél fordul elő, nem szóltam, ebben az esetben viszont nézd meg a Windows Eseménynaplójában, milyen hibát ír a leálláshoz.
boff: Ezek akkor vannak, amikor el sem indul a játék.
-
boff
senior tag
válasz Balázs1986 #2659 üzenetére
Nálam elindult játéknál is ez oldotta meg, volt, hogy csak a menüig jutottam vagy a betötlés után a messi képig de volt, hogy meccs betöltésig is eljutottam, újrahúztam a gépet normális felhasználónévvel és utána hibátlan lett.
-
-
Sanyicucu
aktív tag
a moddingway patch működik online?nem zavar be az adatbázis strb?
-
Jacklommer
újonc
Sziasztok!Nem tudnátok hol töltsem le a FIFA 13 teljes verzió (azaz nem Demos)-játékot,mert nem akarok Pirate Bay-ről meg Torrentről,sem ilyen .... Crackel letölteni,ha lehetne tudnátok egy oldalt,ahol ingyen és legálisan lehet letölteni és az egésze játékot!
Előre is kösz! -
Balázs1986
addikt
válasz Jacklommer #2668 üzenetére
Ha megvetted, akkor az Origin-ről le tudod tölteni.
-
Sanyicucu
aktív tag
Elég sokszor előfordul ultimate team meccseken úgy letámad és nagyon jól védekezik az ellenfél,hogy a félpályán nem tudok átmenni.Ezt én is szeretném alkalmazni.Hogyan tudom beállítani vagy tán valamilyen lapot lapokat kell használni hozzá?Rotálom a játékosaimat ezért 95-99 a fittségük.
-
gmx9
aktív tag
Legutolsó féreg taktika, mikor hátul passzolgat. Szánalmas. Egyszerűen undorítóak az emberek, hiába állsz hozzájuk korrekten, ők tesznek rád magasról.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
gszp
tag
Ó, hogy az a jó magasságos rogyassza rám a k**** eget, ha még egyszer elindítom ezt a mocskos sz***.
Nem gondoltam magam nagy spílernek, de egyszerűen hihetetlen, hogy idények játékmódban egy-két betlit (általában saját hibámból) leszámítva tönkre vertem mindenkit a 3. osztályig, ott viszont akármilyen középszerű csokker ellen játszok, egyszerűen nem tudok nyerni, amit bőven lenyelnék, ha az ellenfél jobb lenne. De ez egyszerűen vicc, hogy jönnek a cheater csapatokkal és az szinte mindent megold helyettük. Azt sem igazán értem, hogy sprintelés és sprintelés között mi a különbség. Szinte akármilyen erősségű ellenfél/csapat ellen játszom, lazán lehagynak/beérnek. Vannak persze kivételek. Létezik, hogy a többiek csalnak? Kinek mi a tapasztalata?
Első sorért elnézést mindenkitől, próbáltam visszafogni magam.
-
Balázs1986
addikt
A sprint dologgal én is találkoztam. Az a tippem, hogy analóg sprintre van nekik állítva, így annak megfelelő mértékben sprintel, amennyire nyomja a kart (így kevésbé fárad egy-egy ráfutásnál, ha csak zavarni akar, több energiája marad nagyobb sprintekre). De lehet, hogy baromság, még nem próbáltam, nekem nincs bekapcsolva az analóg sprint. Le is futnak rendszeresen a 3-4. divízióban.
Másik tipp, hogy olyanokkal találkozol, akiknél minden segítség be van kapcsolva. A csapat kiválasztása után állítsd be, hogy sajáthoz hasonló segítségi beállításokkal rendelkező ellenfeleket keressen a szerver.Egyébként sajnos nem sokat jelent, hogy zökkenőmentesen jutottál fel 3. szintig. Nálam is van, hogy simán feljutok (eddigi legjobb a 2. szint, 1 szezon erejéig, ott 10 meccs után épp nem lett meg a bent maradás). Azóta 3-4 között ingázok ellenféltől függően, de egyszer-egyszer még 5.-be is visszaesek. Onnan mondjuk egyből feljutok 4.-be, olyankor meg az 5.-ben levő ellenfelek anyázhatnak (főleg, ha pont olyan jut, aki épp feljutott 6.-ból ) De anno pl. 7.-ből 6.-ba őrült nehezen jutottam fel.
Az igazi mániákusok egy része már gondolom, a 14-el játszik, így ennyivel könnyebb is a felsőbb szintekre jutás.Amit én utálok: az ellenfél mikrofonnal és hangfallal játszik, saját magának és nekem is gerjeszt, sípol az egész mindenség, plusz alpári szövegeket nyom hozzá (az angolt általában sikerül megérteni sajnos, de több nyelv hangneme is árulkodó). 1-2 hete épp egy magyar gyerek volt ilyen, és még magyarázott is, hogy kapcsoljam már ki a mikrofonom, meg a hangfalam...édesanyámat is emlegette párszor. A poén, hogy éppenséggel fülessel, meg egyébként is, mikrofon nélkül játszottam, szóval elég egyértelmű, hogy ő volt a balfasz. Idióták az emberek. De legalább kikapott, akkor már csak röhögtem a szidásokon és a csapkolódáson
[ Szerkesztve ]
-
luk88
tag
Szabad tudni min játszol? Én épp tegnap vettem meg pc-re a 13-at, ez most csak 1900ft volt, gondoltam ha nemjön be veszem a 14-et. Demot próbáltam mindkettőből. Az idényben 10. 9. osztály könnyü volt eddig, de vannak meccsek olyan f@szmakker emberekkel, hogy legszivesebben beütném a monitort. Bármit csinálok 20x lövöm kapura mindent fog a kapusa, aztán kapok egy flipperes bepattanós gólt az egy kapuralövéséből. Ja meg a lagg, kb 3x kellett kilépnem az egészből mert játszhatatlanul laggolt, erre valami megoldás létezik? vagy esetleg a magas pingek miatt lenne ilyen?
-
luk88
tag
válasz Balázs1986 #2676 üzenetére
A single-karrier-ben semmi akadás, hogy vannak itt a szerverkiosztások vajon? összerakhat barkivel vagy van külön eu-s szerver? Amikor játszok kilövök mindent, steam-skype stb. mindent amit csak lehet és egyedül használom a netet, néztem az adatforgalmat is, semmi nem aktív és mégis vannak olyan meccsek amikor teljesen szétlaggolja magát.. Valamikor teljesen sima, semmi akadás ez szerencsére többször van mint amikor fullra játszhatatlan lassítottfelvétel.
[ Szerkesztve ]
-
luk88
tag
válasz Balázs1986 #2678 üzenetére
Hát igen, marad a kilépés sajnos. Idényekben kár, hogy azonnal tölti be a meccset és nem jelzi a kis skálán a kapcsolatot mielőtt elindítanánk.
[ Szerkesztve ]
-
gszp
tag
Sziasztok!
Látom sikerült kicsit felpezsdítenem a topikot.
Balázs1986:
Erről az analóg sprintről még nem hallottam, de azt hiszem már nem is tudnék átállni rá. A másik észrevételed, a hasonló beállításos szintén hasznos, kipróbálom, köszönet érte. 3. osztályból visszaestem, szinte minden meccsen az utolsó percben kaptam ki, vagy simán egy góllal. Kettőt azért behúztam azt hiszem. Amit még elfelejtettem említeni, hogy hosszú-hosszú évek után végre sikerült leszoknom az egy-emberrel-akarom-elvenni-mindenkitől-a-labdát-végig-sprintelek-hátha-sikerül technikáról. Azonban a védekezés félelmetesen nem megy. Zóna még csak-csak, de egy-az-egy elleni védekezésem katasztrofális. Ahhoz képest nem rossz a 48-5-14-es mutatóm. Másik kedvencem a kupa, ahol már vagy három döntőt játszottam, és persze ott kaptam ki a legkönnyebb ellenféltől. Azok ellen nem tudok semmit kezdeni, akik végigsprintelik a meccset és arra passzolnak, amerre nem néznek , de érdekes módon mindig lendületből viszik a labdát. Na, ellenük nem lehet lassítani a játékot, mert mindig ott van a seggedben. Vagy szétcselezed, vagy agybajt kapsz.
luk88:
Pc-n játszom szintén. Nekem általában megy a torrent a háttérben, mégis ritka a laggolós meccs. Általában ezeket is sikerül lehozni legalább x-re.
Friss:
Nem értem, most nyomtam három 4. osztályos meccset. Az elsőt 7-1-re hoztam, a másodikból kilépett a srác a harmadik után, a legutóbbi meccset pedig 8-0-ra nyertem. Nem lehet ekkora szakadék a két osztály között. Egyébként nem ezeket a meccseket szeretem a legjobban, hanem a küzdős, hajtós, kevés helyzetes, éppen megnyerős, izzasztó csatákat. Na mindegy, próbálkozom tovább, nem adom fel. Jó játékot mindenkinek!
-
luk88
tag
Akkor lehet csak gyenge a gépem az online játékhoz. Néha megesik single jól megy multi meg akad. Pont tegnap volt egy nagyon küzdős meccsem, PSG-s gyerek úgy kezdte, hogy dekázik középkezdésnél.. Rugott 2 gólt, amit persze megnézetett velem.. nem nyomja tovább. Na mondom fel kell állni, éreztem jobb vagyok ennél a majomnál. Fordítottam 4-2re és azonnal kilépett. A taktikus védekezés nehéz, 11ben ugye csak rájuk küldtük az embert és szerelt. Pár meccsen nagyon jól megy a szerelés, máskor meg úgy elaltat az ellen, hogy csak lesek.
-
luk88
tag
Hali, ha netán nézi valaki. Idények módban 1 nap mulva lesz elvileg valami kupa, mi a menete ennek? milyen időzóna szerint kezdi?
-
flymi
addikt
PC játék, win7 64bit alatt fut, vagyis futna, mert menedzser mód még ok, de ha én magam akarok lejátszani egy meccset irányítással, a két szemben álló fél kezdő11 és kispadig eljutok, meccs lejátszásának elkezdésénél kilép a játékból. Menedzser módban, játékos karrierben is. Mi lehet a probléma?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
felhasználónévben csak kisbetűk...
-
flymi
addikt
Újratelepítettem, az első meccset hagyta lejátszani, a végén azonban kidobott az egész játékból megint... Kezdem nagyon unni...
-
flymi
addikt
Az sincs. De már megoldódott. Őszintén nem tom mitől volt. Letöröltem, újratelepítettem. Akkor egy meccset hagyott játszani, de a végén megint kidobott. Aztán megint újra telepítettem, mert nem engedett még javítást, frissítést sem telepíteni. Újraraktam, frissített és azóta műkszik. Persze elsőre újra kellett telepítenem a win7-et is... A Steam-es GTR EVO-val és a GTA4-el nem volt ennyi bajom.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, tegnap vettem meg a játékot, tehát full kezdő vagyok. Haverral szeretnénk játszani de mindig azt írja hogy a kapcsolat megszakadt. Mindegy ki hív meg kit. Valami ötlet?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
ricsiii01
tag
Hello!
A fifa 13-at lehet a mostani keretekre frissíteni vagy csak a 14-et lehet? Ha lehet akkor azt hol kell beállítani?.
-
Mr.White
senior tag
helló!
gondoltam újra letöltöm originen a játékot és játszok egyet, de egyszerűen sehogyse akar elindulni.
rámegyek hogy play és nem történik semmi a feladatkezelőben meg megy a játék kemény 2mega memóriahasználattal.
vártam vele 5 percet majd egyszercsak felugrott az EA-s embléma de akkor se indult el a game, majd egy idő után már nem volt semmi a feladatkezelőben.
néztem videókat, próbáltam már sokmindent de egyszerűen nem jó.
megnéztem a fifa12-m is és az sem indul el.
win7-em van, de 8 is van a gépen és ott se indul.
valaki aki találkozott már ilyennel tudna segíteni?
előre is köszönöm!szerk.: ja és nem ékezetes a felhasználónevem.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
Sziasztok. Nem olyan rég játszom a FIFA 13-al, kis segítségre lenne szükségem. Olyan játékmódot keresek, ahol el tudok indulni egy kisebb csapattal (pl.: angol másodosztály) és feljebb tudok jutni, ott már tudok erősebb játékosokat igazolni, majd pár év múlva BL-ben indulni meg ilyenek. Létezik ilyen? (vagy valami hasonló?)
-
cannibal
senior tag
válasz ricsiii01 #2699 üzenetére
Edzői karrier módban vagy hogy?
Elkezdtem az ultimate team játékmódot is, de elég sokat el lehet vele molyolni. Lehet valami rosszul csinálok, de nagyon lassan jön a coin és a szerződések is mindig pont a legrosszabbkor járnak le. Állandóan elmegy a pénzem, lassan haladok csak
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest