Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
A "pitypang" az a fű. Az árpa ikonja hasonló a búzáéhoz, ugyanúgy egy kalász, csak hosszú "szőrei" vannak /jobban nem tudom körülírni. A repce /most pontosan nincs előttem a képe/ egy többágú valami pontokkal a végén.
Az alap kombájnhoz nincs kukorica vágóasztal, csak a fejlettebbekhez. A gépeket meg egy mentés után próbáld ki nyugodtan, hogy mi mire való, majd töltsd vissza a korábbi állást.
A földet elég kultivátorozni/tárcsázni, ez gyorsabb, mintha ekével szántanál. Érdemes még vegyszerezni vagy trágyázni, mert növeli a termésátlagot /kb. kétszeresre/ ebből a vegyszerezést ajánlanám, mivel gyorsabb, illetve az elején még biztos nincsenek teheneid, hogy legyen trágya.
A pda-n figyeld az árakat, ha valami alacsony inkább tároldd be, ha felmegy az ára add el. Az árpának a sörfőzdében magasabb az ára, mint a malomban. H betű lenyomására a gépek automatán dolgoznak, így több is mehet egyszerre és te is tudsz egy másik gépet vezetni /pl. arat a kombájn, te meg hordod a szemet a traktorral. Erre én is csak később jöttem rá
/[ Szerkesztve ]
Homeworld forever
-
jbendi
csendes tag
Csak a beérett gabonákat tudod learatni.Elöbb nem lehet,a repce kicsit barnás szinű mikor beérik. A füvet nem tudod eladni .Azt csak akkor vess ha van tőkéd,szerszámod ,géped meg tehened.A kukoricát learathatod silónak,ami szintén a teheneknek jó kaja,vagy bevárod amig beérik és eladod
-
beluschi
tag
Füvet szerintem nem kell majd vetned, eleve vannak füvesített területek. Még tárcsáztam is ki a füves területből, hogy többet lehessen vetni. A tehenészetnél lévő 3 kisebb eleve füves területet hagytam meg, ez nálam 11 tehénnek elég, illetve többet is elbírna, mivel a fű mindíg újra kinő. E mellé van még egy kisebb terület kukoricának, amit lesilózok.ezekből van annyi takarmány egy egy betakarítás, hogy jó darabig nem kell a tehenekkel foglalkozni.
Árpa és búza után a renden maradó szalmát lehet felbálázni. A tárolók végtelenek.
Homeworld forever
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest