Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Silenzio #3394 üzenetére
az első...van quick save...F5.
a másik..a játék végéig inkább 120-150szer kell majd kinyirni azokat a Guard Postokon elhelyezkedő embereket...szóval ha már nem birod akkor ne is folytasdEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz csutkaa #3395 üzenetére
az a főküldi amit a városban veszel fel az Afrikás helyen és a piros csillagos helyen...amugy csak ma szvsz 5ször már leirtam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
"ezért kicsit lassabbak lehetnek viszint szebb\jobb a játék."
a jobb miben nyilvánul meg?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
csutkaa
senior tag
válasz Sirandrish #3405 üzenetére
akkor azok a főküldik amik a városokban vannak... értem
még 1x bocsi Sirandrish -
Eagl3
veterán
válasz Sirandrish #3406 üzenetére
játk helyett először képet írtam. Igy inkább a szebb\simább kép állja meg a helyét...
-
BalaNce87
addikt
mindkét frakciónak lehet főküldiket csinálni? Mert mind az APR mind a UFFL nél látok felkiáltójelet.
Valaki számolta már, hogy hány gyógyszer van? -
Silenzio
addikt
válasz Sirandrish #3401 üzenetére
A francba... Nem baj, van quicksave. Miért nem tudtam én ezt?
Még egy kérdés: annál a résznél, ahol a kommandósok felszerelését kell tönkre tenni, meg lehet máshogy is csinálni vagy csak úgy, hogy vele veszik az APR gyógyszerkészlete? Mert a csajszi bajba kerül emiatt és eléggé zabos...https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
lajcsiii
csendes tag
SPOILER annak, aki még az elején tart
nagyjából 20%-nál tartok a játékban, az újságíró jómunkásember találkozóra hív a fatelepre ( = lumber), elmondja, hogy vagy a barátaimat megyek megmenteni, vagy a templomban az embereket.
én a haverokért mentem, küzdöttünk becsülettel a milícia ellen, de legyűrtek minket, minden haver meghalt, én meg a sivatagban tértem magamhoz, ahol jött Sakál, majd kaptam egy újabb küldit.
a kérdés: meg tudom egyáltalán védeni a haverjaimat? vagy mindenképp meghal mindegyik?
illetve érdemesebb esetleg a templomba menni a civilekért, és a haverokat a sorsukra hagyni?
köszi!
-
M107
addikt
Adj ist
Van az a diamonds küldetés az elején én nem találok gyémántot
Fel is idegeltem miatta magam akinek van ötlete szívesen veszem ,mert ha nem akkor elteszem a polcra porosodniA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
lajcsiii
csendes tag
és még egy kérdés...az összes fegyverkereskedős küldetést megcsináltam, ami csak volt (kb 23%-nál tartok a játékban), de elég sok fegyverhez, kiegészítőhöz nem férek még hozzá. Azokat mikor vehetem meg? Gondolok itt a mortarra, a második rakétavetőre, a második golyószóróra, meg a plusz mesterlövész lőszerre. Meg van valami távcsöves géppisztoly is...
kösz!
-
Bluegene
addikt
az lenne a kérdésem ha elmegyek a fegyverkereskedőhöz, és a számítógépén rendelek egy fegyvert, azt hol tudom átvenni? mert a szomszédos raktárban nem találtam, jöjjek vissza érte? vagy csak akkor kapok ha megcsináltam a küldetést?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bordoi
őstag
Uraim!
Egy picit összeszedhetnétek a gondolataitokat, és egy hsz.-be megírni, ha nem nagy kérés.
Az 1-2 percenkénti hsz. picit sok.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Sirandrish
legenda
válasz Silenzio #3414 üzenetére
ne foglalkozz ilyesmivel a lényeg hogy a küldi készlegyen
-
Sirandrish
legenda
én meg már vagy 10et
Én amondó vagyok hogy attól függ hogy mikor fogy el hogy hogy haladsz a főszállal..ugyanis mióta megkaptam a gyogyszert azóta csak melléküldiket csináltam és gyémántokat gyüjtögettem..bekaptam már vagy 10et de még nem fogyott elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Bluegene #3428 üzenetére
amit a gépben veszel a melette lévő házba ottlesz...nézz jobban szét..ottvan az
-
$p@rr0w
őstag
Három dolog ami abszolút logikátlan és zavaró ebben a játékban szarintem:
1.: Miért nem lehet tetszőlegesen összeválogatni a fegyvereket, mire jó a besorolás szerinti leosztás? Lenne pisztoly slot, a machete, és két tetszőlegesen megválasztható fegyver - ez lenne ésszerű, mint pl. a Rainbow Six Vegasokban, igen zavaró hogy nem lehet rifle-t sniperrel kombinálva vinni szerintem...
2.: Miért kell állandóan mindenkivel harcolni, ha csak buszozni akarok meg kell ölnöm tíz embert hogy odajussak.
3.: Ez a túlzottan leegyszerűsített írányítás, miért nem lehet hasalni? UBI szerint a magas fűben nem lenne értelme. No comment...mod: +1.: És miért nincs az emberünknél úra menet közben, miért csak a safehouseban lehet megtudni az időt?
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Bordoi
őstag
válasz Sirandrish #3435 üzenetére
A MOD gomb nem működik nálad?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
-
Sirandrish
legenda
de biztosan müködik! Miért?
Mod: tesztelve..müködik!
West..avagyok...hsz vadász...trófeaként gyüjtöm őket...most jól lebuktam...affene...most ezekután mire fogok vadászni?
MOD74: Megyek gamelni...addig irjatok nehogy egymás alatt legyen 2hsz-em mert akkor ajajjjj...
#3440: mindenkinek külön válaszolok vagy legalábbis eddig hogy jól áttekinthető legyen...szvsz senkit sem zavart eddig..ha mégsd akkor én kérek elnézést...
#3441: tényleg? ezt nemis tudtam...
MOD123: (kb tényleg) Bordoi: ezután használom...
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
válasz Sirandrish #3439 üzenetére
Megtisztelnél, ha használd is.
Talán a te rangoddal, már nem is kellene figyelmeztetni miatta.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
west
őstag
válasz Sirandrish #3439 üzenetére
Mert5percig valtoztathatod a hszt.
Kiemelve a tagok nevet,szoktunk azokra valaszt addni.Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
fpeter07
veterán
válasz $p@rr0w #3436 üzenetére
1. Van egy sniper (Dart Rifle) ami speciális, így mellette vihetsz mondjuk ak-t is melette. A többinél vagy Uzi/Mac-t vagy vmi pisztolyt vihetsz, de specbe ott lehet mondjuk m249
2. Ha egyszer kinyírnál minden embert egy guard poston akkor unalmass lene kocsikázni A pontból B-be. Vagy veszel sniper és messziről lelövöd őket.
3. Minek hasalás(kihajolás)? Sokan hiányolják benne
+1: Végülis lehetne nála egy... De ez nem akkora hiányosság Ha estét szereted beállítod 10-re ha reggelt reggle 10-re ha esteledik akkor megint -
Jimcat
csendes tag
Sziasztok!
Ti biztosak vagytok benne hogy ez a végleges pc verzió?
Mert akkor a srácoknak még kemény munkája lesz hogy ezt "finomitani".
Nagyon jó az alapötlet de a kidolgozás az sok helyen nem állja mega helyét.(újratermelödö emberek,kicsit monoton játékmenet) -
Sirandrish
legenda
Végeges? ezt hogy érted?
1 a játék teljes..tesztelve/végigjátszva
2. tuti jön még hozzá patch tehát ha így érted akkor nem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tibiajax
nagyúr
milyen "újratermelödö" emberek??? ezt már annyiszor olvastam, szánalmassá kezd válni..
inkább meg kellene próbálni kicsit gondolkodni is..
Azokat az ellenőrzőpontokat, amik kereszteződésekben, meg itt-ott vannak az út mentén, likvidálni kell, mert utadba állnak, és nekik te szintén. De miután ezt megtettet, elmész, majd újra arra jársz, később, miért nem lehetne ott újfennt (ez mondjuk pár órácska elteltét minimum, de inkább napot is jelenthet) pár fegyveres soldier?? Gondolkodjatok kicsit már, vagy próbáljatok beleképzelni... Az életben is, miért ne lehetnének??... -
Sirandrish
legenda
van aki ezerrel ráált a gyémántgyüjtögetésre? kéne egy kis help
-
DerStauner
senior tag
azért jól megtréfált ez a játék. pont akkor lépett ki magától, amikor menteni akartam. és amikor újraindítom, nincs is mentésem. na mondom, f@sz@. szerencsére tegnap este kimentettem az utolsó állást más helyre, így csak egy órai játékom ugrott, amit 15 perc alatt újra lenyomtam. szóval lehet ezt gyorsan is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest