Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz birozoli7800 #3097 üzenetére
Nekem speciel igen ..Csak néha laggol a játék..de azt is ki lehet szűrni valamilyen konzolos paranccsal..lásd feljebb
-
BalaNce87
addikt
Valaki nem segítene a távcsöves kérdésembe? How can I use? don't remember
-
athomi
veterán
válasz BalaNce87 #3092 üzenetére
Ha a játék 40%-nál jársz, át fogsz kerülni egy másik ugyanekkora mapra. Egy út vezet át, ami az általad linkelt térkép déli részén található középen. Egy nagy sivatagon kell átmenni.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Belenéztem a Mygames\Far Cry 2 mappában található konfogfileban, és minden alapmód felbontását átírtam 1920x1200-ra, meg a frekit 60-ra, és láss csodát, semmi villódzás, van kép. Pedig eddig elég rugalmasan vette a monitor mikor egyéni, nem szabványos felbontásokkal játszadoztam, most még se bírta ki amit a játék akart erőltetni neki.
Ha valakinek csak villódzik egy fekete ablak mikor indítaná:
A dokumentumokon belül eldugva lesz egy Far Cry 2 mappa GamerProfile.xml file-al. (kereső...)
Jobbklikk, társít, wordpad, és ezeknél írkáljátok be a monitorotok natív felbontását:ResolutionX="1920" ResolutionY="1200" Quality="optimal" Fullscreen="1" Maximized="0" ForceWidescreen="0" AspectRatio="0" VSync="0" RefreshRate="60"
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
BalaNce87
addikt
Köszi azóta bezúzodtam maláriától és a központba találtam magam adott missiont a pap és ahova vittem ott kaptam gyógyszert lenne egy kérdésem az mire jó ha bemegyek a fegyverraktárba és berakhatom ilyen táskába a fegyómat pisztolyt v assaultot, megjavítódik a fegyvered vagy mire jó ez a tárolás?
-
marcus.fenix
aktív tag
Na emberek... 16%-nál tartok, úgy hogy az összes mellékküldetést is csinálom eddig, és a főküldetéseket is a bonyolultabb "buddy" módra csinálom... jó meg minden, de rohadtul kezdem unni... lesz ebben még valami, vagy csak szép grafika, minden ellenőrzőponton ihajcsuhaj, meg robbantsd fel ezt- meg öld meg azt?
Mert már ötször robbantottam föl ugyanazt a konvojt, 4szer lőttem fejbe különböző helyeken ugyanazt az öltönyös faszt, és legalább 15000 támadó pick-upos niggert lőttem le, és kezdem úgy érezni, hogy ebből éppen elég...
Ráadásul, csoda lenne, ha nem kéne az egész térképet átszelni, mert egy küldetés épp nem messze lenne tőled... a kurva arms dealer mindíg a világ másik végére adja a küldetést, és mindenki más is, és amíg odajutok, az kurva unalmas lenne még akkor is ha ötméterenként nem akarna valaki lelőni, és lehetne haladni....
[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
janos666
nagyúr
Most hogy elindult azt kell mondja először érzem hogy megérte megvenni ezt a 4870-es radeont.
1920x1200-ban, 2x AA-val is szépen megy, nem esett 30 alá az FPS míg letoltam az első 10 percet, viszont elég szép.Bár a hanggal még van némi géz. Hiába van eax.dll a bin mappában, meg Audigy 4 a gépben friss driverrel, basznak szólni a hátsó hangszórók. A stereot jól keveri hogy bal vagy jobb, a mélyre is levágja a durrogásokat (bár ezt gondolom inkább a driver csinálhatja mert megteszi ha stereo jelet kap), de a hátsó hangszórókból csak ugyanaz sistereg nagyon halkan ami az elülsőkből, akkor is ha hátatfordítok a zajforrásnak, akkor is ha felé nézek.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz marcus.fenix #3114 üzenetére
Busz a barátod..
Egyébiránt, tényleg nem tudom, mire ez a nagy elégedetlenség.. Úgy sírnak itt emberek, mintha fizettek volna ezért az egészért, és mostmár igazán szeretnének lassan kapni is valamit érte..Én élvezem a gamét, sztem tök jó, bele tudom élni magam, és ez a lényeg, csak ez számít.
Akinek ez nem megy, nem értem, miért erőlteti egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz Raymond #3081 üzenetére
Éljenek a remek kiadók akik szopatják a játékaikat megvásárlókat, akiknél meg tört változat van fennt semmi ilyen probléma nincs. Nem értem miért erőltetik ezt mikor semmit nem ér csak kibasznak az emberrel, már a megjelenés napján fennt volt a warez verzió, akkor minek ez a fos DRM? Szánalom... Na ezért nem fogom megvenni pl. a Far Cry 2-t sem, engem ne basszon fel ilyen hülyeségekkel...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz Tibiajax #3117 üzenetére
Az első térképen 4! buszmegálló van... plusz Pala... nem túlozták el.
Amúgy én elismerem hogy jó játék, de azért lenne mit csiszolni rajta.
Ubisoft Montreál szerint ismétlés a tudás atyja...
Már az Assassin's Creed-ben is megmutatták ezt... néha a gyönyörű grafika és a jó játékmenet mellé dobhatnának egy kis változatosságot...Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
blazsey2
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Pala városban van egy küldetés amit jelez a térkép is, de egyszerűen nem találom! Hová kell mennem? Az őrök mindig felfedeznek, még éjszaka is. Ha kinyírok egyet közülük, akkor meg menekülnöm kell! Segítsetek!
-
papa1
tag
Szerintem ez a játék olyan mint a medal of honor pacific assault.Mindenki arra várt,hogy ez most mekkora durr lesz,amit a grafika terén szerintem hoz is,de a story ,a játékmenet,nyomasztóan egyhangú
"már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
gyuszito
senior tag
MIÉÉÉRTT????? Manapság minden játék CSAK a grafikáról szól, nincs story
Pl a CoD 2 az akkora volt h a mai napig előveszem és valóban élvezem a storyt magát a 2. világháborút. a CoD 4 miről szól?? elmondaná valaki???? Kapok egy pályát ki kell nyírni mindenkit oszt annyi ott is a grafika oan h eszem f**szom megáll de ennyi....
Am leszedtem én is a gamet nem rossz bár én már az első küldinél elakadtam mikor a fegyókat fel kell venni. nem tok kimenni a házból
Esetleg valakinek egy magyarítása nincs nagyon elkélne mert így nem értem a lényeget.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Tegnapelőtt tettem fel a játékot, teljesen jól működött. Tegnap egyszer nem töltött be, hanem vagy 10 percig csak forgott a LOADING meg cserélgette a képeket, de a vinyóhoz hozzá em nyúlt, reset oldotta meg a gondot.
Ma már állandóan ezt csinálja, nem tudom betölteni az elmentéseim.
Legújabb FW fent, XP SP3 fent.Másnak is előjött ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
gyuszito
senior tag
válasz birozoli7800 #3128 üzenetére
PFFFFFF..........Bocsi de én nem ebben a műfajban vagyok otthon
De már sikerültNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
fpeter07
veterán
válasz marcus.fenix #3120 üzenetére
gyönyörű grafika, jó játékmenet, mi kell még
-
konas
senior tag
nekem ez a celkereszt se jon be.
Hardcore-on nyomjatok??En igen nincs gond vele.. -
Rusher
őstag
Hi!
Lehet én vagyok béna, de alvásnál az órát mivel vagyis hogyan lehet állítani Nekem semmit nem csinál.....köszi előre is
-
Zoli bácsi
őstag
Fölrakta legújabb directx-et, mindent. Föltettem a legújabb ATI drivert, és a javítást is. Amikor kezdene töltődni a játék, egy fekete képernyő, vinyó lassan teker....és semmi. CSak resettel lehet kijönni. Nem is érdekelne a dolog, viszont kollégámnál ugyanez a játék, egy gyengébb gépen tökéletesen megy..... Nem értem.. mi lehet a hiba? Gép az adataimnál, elvileg menni kéne rajta. Megköszönném, ha valaki megmondaná mi a gond, inkább priviben, ne offoljunk. Köszönöm.
mod: Ja, és egy másik kollégánál is ugyanezek a "tünetek" mint nálam. Az összefüggés, amit találtam: Inteles gépeken nem megy, AMD-n megy.... De nem hinném, hogy ez lenne a bibi, inkább véletlen.
Ne erőltesd a warezt légyszíves.
[ Módosította: Bordoi ]
-
T.Peter
őstag
válasz Zoli bácsi #3141 üzenetére
Próbáld meg hotfix nélkül és eggyel régebbi driverrel is.
[ Szerkesztve ]
-
matrix23
tag
Hali,
Hát nem tudom ki hogy van vele, de sztem ezekből az "összetevőkből" sokkal jobb game-et össze lehetett volna gyúrni..
Nálam maga a játékmenet ,-stílus nem igazán jön be, nagyon stalkeres feeling, ami nem igazán jött be, pont ez miatt a rengeteg üresjárat miatt..dögunalom..na meg amikor beragadt a fegyver akkor dobtam egy hátast.
Lehet hogy én nem voltam jól informált, de sokkal masszívabb fps-t vártam, egy olyan 1. rész után mint ami volt.. -
Silenzio
addikt
Az lehet, hogy el van cseszve a sebzésvizsgálat, de igenis, lehet fejest lőni. Nekem egyszer már sikerült célra tartott fegyverrel, és egyszer célra tartás nélkül. Azonnali halál volt az alap géppityuval. Sztem a Stalker-probléma messze nem áll fent.
Csak most kezdtem el játszani, ezért leírom a tapasztalataim meg a sirámaim.
A két legfontosabb: kékhalál következik be rögtön a pályák betöltése közben, amennyiben a Speedlink 5.1-es fejhallgatómat használnám. A fejhallgató USB-s, saját driverrel, beállításokkal meg elvileg külön hangchippel beépítve. Átírtam a hangra vonatkozó fájlt, 16-ra csökkentve az egyidejű hangokat és csökkentve a cache-t. Az eredmény, hogy nem hal be, de 5 perc, vagy fél óra, vagy tök mindegy mennyi játék után a faszikák kezdenek operaénekeseket megszégyenítő öblös basszusban beszélni, majd az egész játék resetel. Sejtettem, hogy lesz ilyen egyszer, de azt gondoltam, egy régebbi játék adja be a kulcsot, nem az egyik legújabb. Ha valakinek van tippje a megoldásra, ne tartsa magában!
A másik: egy magon fut a játék. Nálam minden egy magon fut a rendszerfolyamatokat kivéve, mint az a CPU Controllból kiderült. Mindez XP SP2-őn, SP3-mal még rosszabb volt a helyzet. Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen minden indítás után minden játékot ablakba rakni hogy cpu-affinitást állítsak? Mi lehet a gond egyáltalán?
Amúgy, a pozitívumok: tetszik a nagy játéktér, a nem lineáris játékmenet. A grafika jól optimalizált és pofás. Még az AA-t sem kell mellőzni. A fegyverek modellezése kiváló, ahogy a textúrák is. A tűz terjedése lenyűgöző, bár sokáig nem tetszett, mert nem túl élethű, de a benchmark felvillantott valamit a lehetőségekből. Le a kalappal. Az autóvezetés sem túl élethű, a kocsi túl kezes, könnyen kanyarodik, a gázfröccsöket úgy kell adagolni, mintha valami villanymotoros autó lenne, de -és ez a lényeg- nagyon könnyű kezelni. Még egyszer sem kellett ütköznöm semmivel, teljesen kényelmes. A napszakváltás felgyorsítva teljesen lehengerlő, a Crysisban, ha jól láttam, szkriptelt volt.
A negatívumok: A színvilággal komoly gondok vannak. Este 7 körül már a farkasvakság jutott eszembe. A színeket látva az egész olyan, mintha egy vesebeteg hugyozta volna tele a képernyőt. elcseszték a wide screen támogatást, amitől az egész field of view eltorzult. Remélem erre lesz patch. Nem lehet kihajolni, feküdni... WTF?! Ezen a ponton majdnem uninstalláltam, annyira felhúzott... Amúgy is túl sokban emlékeztet a rettentő gagyi SOF3-ra, ez az árkádos mozgáskultúra még rátesz egy lapáttal. Hogy van az, hogy nincs zseblámpa, amikor esténként szart se látni az amúgy is kiszúrhatatlan ellenfelektől a magas bozótban? A lopakodás sem opció, sokszor nincs rá lehetőség, az egész esetleges. Szal megkérdezném, hogy tudtok játszani ezzel? Engem nagyon gyakran lekapnak, mert szart se látok az egészből, főleg ha egy töksötét házat kéne kipucolni.
Végül hadd jegyezzem meg, hogy amit egyikőtök írt, hogy a Crysis szokványos fps, ez meg egy innovatív és ötletgazdag újdonság, nos, ez baromság. A Crysis dzsungelharca számomra sokkal élvezetesebb volt, köszönhetően a nano suitnak. Nem frusztrált a kiszolgáltatottság, egész pályákat meg lehetett csinálni anélkül, hogy bárkit megölj. Semmi pláne nincs a FC2-ben tapasztalható, "menj be a bázisra és foglald el-fílingben". És nem is túl innovatív... Volt nekünk pár GTA-nk, volt Boiling Point-unk meg Far Cry-unk, volt két Stalker, az egész ezekből lett összegyúrva. A Crysis Warhead utolsó szintjén az egész bázist puszta kézzel pucoltam ki, riadó nélkül. A Predator elbújhatna mellettem. Csak akkor lett riadó amikor felrobbantottam a tankjukat. Persze, aki nem így játszott, annak az egész sokkal szimplább lehetett, de én előtte még nem láttam olyan játékot, ami egyaránt támogatta a rambo stílusú és a lopakodós-kémkedős játékmenetet, mégpedig ennyire könnyed és elegáns harcmodort engedve a játékosnak... Minden esetre a FC2 nekem most nagyon kényelmetlen, mert ennyire más, realisztikus, ugyanakkor alapvető taktikai elemek megvalósítására nincs mód. És ez nagyon szomorú. De sebaj, kijött a Bully, kijött a Dead Space, majd valamelyikük megvigasztal, ha ebből elegem lesz. Bocs a hosszú HSZ-ért, de csak most csatlakoztam ebbe a topikba.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
válasz feka007 #3146 üzenetére
Lehet az usb-kapu nem tetszik neki, amin használom. Lehet egy másikra kéne dugni? Ehh, olyan jól van kitalálva az a szar, hogy mindegyik kapura külön kell feltelepíteni... Meg tudnád mondani, melyik driverrel használod?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest