Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    Ez egy spoileres háesz, de legszívesebben mindenkinek személyesen mesélném el... :D

    A préri felfedezése után elkezdtem csinálgatni az egyéb küldetéseket, most épp Paladin Mittudoménkit kellett elkísérni az Arcjetbe, hogy megszerezzünk egy nagyteljesítmé... mindegy is. Ha a párbeszédrendszer faék egyszerűségű, akkor erre a kvesztre nem tudom mit mondjak. Mindig utáltam, ha nézni kell, ahogy egy játék magával játszik, na de ez?! Az hagyján, hogy a kisérgetés közben arra figyelek, hogy nehogy észrevegyenek, mert nincs értelme sem magamra vonni a robotpajtások figyelmét, csak a loottal szöszölgetek, miközben Pali arat. Legyen.
    Aztán Palika megy tovább előre, lelövi a falról a védelmi ütegeket is, tovább aratja a robotokat, de olyan sebességgel, hogy azt sem tudom mondani, hogy "putty". Legyen.
    De ez még semmi. Barátunk, Palika aztán még egyedül feltartóztat további negyvenhét robotot amelyek felülről esnek lefelé.. megszánom, ököllel ráverek a nagy piros gombra, rohadjanak meg mind. Fényesség támad. Na végre. Csak elfárad már a gyerek. De nem.
    Pali kibírja szuperenergiadzsúzt is, ami a semmiből potyogó, el nem fogyó robotesőt is megállította, annyi az egész, hogy féltérdre ereszkedik. Biztos a nagy fény az volt, hogy szintet lépett, és félistenből isten lett. Neki is szintet kell lépni, nem gáz ez. De az is lehet, hogy csak így hunyorog, féltérden.

    A reakcióm teljesen egyértelmű és érthető volt. Azonnal megpróbáltam agyonlőni, felmorzsolni, elhamvasztani, megalázni, leköpni, ott, azon nyomban. Nem ment. VATS-ból sem engedte.

    Odamegyek, már erősen torzul azért az arcom, próbálom visszatartani, hogy ne ordítsam le a fejét, hogy mi a jó élet volt ez, remegő ajakkal rányomok egy E betűt, ahogy ott pihen. Mire ő elmosolyodik, kiegyenesedik, megigazítja a szemöldökét, és annyit mond, hogy "a lényeg, hogy életben vagyunk".

    Nekem ennyi volt, köszöntem. De lagalább jót röhögtem ezen a... játékon.

    [ Szerkesztve ]

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák