Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv! A Stell SHO 1005 tartót néztem a 60-as vesa 400 tévémhez. Tetszik, de nekem nincs szükségem arra, hogy ilyen mértékben jobbra, balra forgatható legyen, de az fontos lenne, hogy a faltól el lehessen húzni. Van másik alternatíva??? Gondoltam kicsit kevesebb funkció, olcsóbb ár.
-
őstag
Sok keresés után végül külföldről rendeltem tartót. Soknak tartottam a Stell SHO 2051-ért a majdnem 19.000 forintot, viszont az felelt volna meg biztosan, a többiben nem bíztam eléggé.
Végül kihasználva a mostani 10%-os akciót az amazonról egy Ricoo R06 Universalt rendeltem, ez eléggé jó minőségűnek tűnik, több mint 400 értékelés mellett a fali tartók között a 7. helyen van, ekkora méretű tévéhez a második vagy harmadikon a kihúzhatók közül. Fontos volt az is, hogy ne legyen túl drága, de 39 euro felett legyen, mert éppen nem kellett más, de csak így ingyenes a posta. Ez a kedvezménnyel 43,19 euro, ami 13.500 forint kb. (pay in EUR-t kell ehhez választani!) amiért szerintem nagyon megérte, 5000-rel kevesebb, mint a fenti Stell, de szerintem azt tudja. Persze meglátjuk, ha megjön a jövő héten.
Gondoltam megosztom, hátha valaki még gondolkozik mostanában ilyen tartó vásárlásán. A többi Ricoo tartó is akciós most.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megjött a tartó. Szerintem nagyon jó minőségű. A Stell 3610-hez hasonlít (azt láttam élőben is), de annál masszívab, emlékeim szerint nehezebb is (ez majdnem 9 kiló). A csavarok láthatóan nagyobbak, vaskosabbak, hátul is végig mennek, nem alulról és felülről, ahogy a Stell-nél. A felszerelést követően a tartólap 6 fokos szögben állítható, hogy vízszintes legyen, ami a Stell duplája. Az árát (13.500) mindenképpen megérte, ajánlom.
Pár kép:
-
őstag
Örülök, hogy bejött nektek is. Én is a hétvégén tettem fel. Egyetlen érdekesség, hogy 6 csavart adnak a falra erősítéséhez. 4et bal oldalra, 2őt jobb oldalra kell tenni. Nekem még volt itthon +2 csavarom, azt is felhasználtam. Feleségem 50 kiló. Meg se mozdul, ha rákapaszkodik.
-
őstag
válasz Krissz5435 #1230 üzenetére
Biztos valamit nagyon túlkombinálok mikor megkérdezem, hogy vajon miért nem a tv saját lábát használod ahhoz, hogy letedd az asztalra?
-
őstag
válasz Krissz5435 #1232 üzenetére
Bocs, de nekem valahogy az lenne az egyszerűbb és könnyebb megoldás, hogy az asztalra szerelnék egy forgatható rátétet. Szerintem jobban működne. Az ötletedhez sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, hogy megfelelően működne-e.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz confuser #1393 üzenetére
Egyetértek Energomattal. Egy jó kétkaros tartó olyan nehezen mozgatható, hogy nem fogod csak úgy nekilökni valaminek a tévét. Úgy lehet mozgatni, hogy stabilan, két kézzel fogod a tévét. Ebben az esetben pedig nem fogod odaütni semmihez. Az enyémmel, ha kétoldalt megfogom a tévét, akkor stabilan tudom előre-hátra tolni, oldalmozgás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz confuser #1397 üzenetére
Én azt ajánlom, ami nekem van. Más is vett és meg volt fele elégedve. Nagyon jól korrigálhatók a felszerelési hibák, ha véletlenül vannak. Pl. 6 fokkal tekerhető az előlap a Maclean 3 fokával szemben. Ez 1-1 centi esetén eléggé fontos dolog. Ne felejtsd aktiválni a 10%-os kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv.
Galérián lévő futópad elé kellene egy 82-es tévét rögzíteni valahogy. Két lehetőség van. A rajz szerinti 1-es hely, ami a tetőt tartó keresztgerenda lenne, kb. ilyen szögben áll, ha kell pontosabb, akkor fényképezek.
A másik a 2-es pont, ami a futópad előtt lévő korlát. Ezzel azért van olyan gondom, hogy a futópad használatakor biztos berezeg valamennyit, tehát inkább az 1. helyet preferálnám.
Van esetleg valakinek ötlete, milyen tartóval lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest