Új hozzászólás Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    A párom kilépett a profiljából a telefonon és azóta nem tud visszajelentkezni. Az történt, hogy volt egy régebben használt fiókja, amit már rég használt. Meg akart valamit kérdezni egy olyan csoportban, ahol több ismerőse is van és szeretett volna titokban maradni. A mostani fiókja legyen mondjuk ELCSÉ, a rég nem használt másik meg HÁEN. Megpróbált a HÁEN profilba bejelentkezni, de rájött, hogy annak elfelejtette a jelszavát. Az este kilenckor elküldött kérelmére reggel 6 40 körül kapott is két sms-t ahogy nézem a telefonján az sms-eket.. Próbált visszajelentkezni a most használt ELCSÉ fiókba, de oda meg nem tud azóta. Bármire bök, mindig az jelenik meg hogy "próbáld meg beírni a jelszavadat". Próbáltam weboldalról, de ott meg az történik, hogy a z e-mail cím jelszó párosra azt mondja:
    "A megadott e-mail-cím nem felel meg egyetlen fióknak sem. Regisztrálhatsz magadnak egy fiókot."
    Telefonszámos azonosításra bökve pedig a telefonszám beírása után felhozza a HÁEN profilt és a most használt ELCSÉ profilt meg nem.
    A messengere meg közben müködik a most használt ELCSÉ fiókkal, mivel onnan ugye nem lépett ki.
    Teendő, hogy ujra tudja használni a mostani ELCSÉ fiókját facebookra is?

    [ Szerkesztve ]

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák