Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #18749 üzenetére
Asztalin is ugyanez a helyzet... A kedvencem az amikor görgetek lefele, a legfrissebb posztokra van beállítva, és látom, hogy pár napos a cucc, ami kint van, megnézem erre látom, hogy átpattintotta, miközben görgettem a hírfolyamot...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #18753 üzenetére
Azért állítódik át folyton, mert a legfontosabb hírek az alapértelmezett (az ismerőseid, az oldalak és csoportok legnépszerűbb bejegyzéseit jeleníti meg a hírfolyam tetején).
A legfrissebb események az ismerőseid, az oldalak és csoportok bejegyzéseit a közzététel sorrendjében jeleníti meg.Tehát a legfontosabb hírek egy kivonatolt változat. Szándékosan így van megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
Üdv.
Az ellen lehet tenni valamit, hogy idegenek ne tudjanak üzenetet küldeni?
Tudom, hogy ha átállítom az eletkoromat mondjuk 14-re, akkor mar csak az ismerősök írhatnak.
De van ezen kívül valami más lehetőség?Asus Rog Strix Scar III
-
MPM
tag
Üdv!
Jól értelmezem, hogy a kétlépcsős hitelesítésnél nem lehet a második lépcsőhöz önállóan a kódgenerátort alkalmazni, hanem kell mellé egy biztonsági kulcs is?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #18755 üzenetére
A legfrissebb események tartalmazzák a legfontosabb híreket is, gondolom ezért.
-
baloghzoli92
csendes tag
Sziasztok
Mit lehet tenni ha a FB nem jeleníti meg a hirdetést mert túl sok a képen a szöveg?A szöveges képeket fél napja töröltem de semmi változás a hirdetés továbbra sem aktív hogy basz.ák meg.Előre is köszi ha valaki tudja a megoldást és megosztja velem mi a teendő -
törölt tag
-
Kanczy
veterán
Találkozott valaki olyannal, hogy az asztali fb nem frissíti magát? Ha pl. messengeren küldenek egy üzenet, akkor azt látom, hogy "xy éppen üzenetet ír", ami aztán viszont nem jön meg, csak ha nyomok egy F5-t. Mindeközben telefonon másik probléma: ugyanaz a 5-6 post jön fel folyamatosan, ahogy lejjebb tekerek. Azt hiszem mindkét bug az utóbbi két napban mutatkozott, és fogalmam sincs, miért
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
choco01
addikt
Hali.
Van arra mód hogy pl. a 2 évnél régebbi bejegyzéseimet töröljék?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
jancsi98
újonc
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már téma, ha igen előre is elnézést!
Az elmúlt hetekben tapasztaltam azt, hogy a beszélgetéseimben magától törlődtek a korábbi üzenetváltások, nem lehet visszakeresni őket sem az asztali honlapon, sem a Messenger alkalmazásban. Olyan, mint amikor újonnan lennénk ismerősök és csak egy adott ponttól látom az üzenetváltásokat. Másnál is jelentkezett ilyen probléma, talált rá valami megoldást?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok, hol tudom beállítani azt, hogy a Facebook ne ajánljon senkit se ismerősnek? Magyarúl, ne jelenjen meg a sáv a fő falon mobilon, és pcn oldalt.
Igen, antiszociális vagyok.Köszönöm szépen a segítséget!
-
Arcképgyáros
válasz Tav-Csoves #18782 üzenetére
Sehol.
-
tibike8
őstag
Sziasztok! A következő gondom adódott a bejelentkezéssel. Tegnap észre vettem, hogy olyan városból is volt korábban bejelentkezés ahol még nem jártam illetve nem a környéken van. Kitaláltam, hogy a megnézem, hogy milyen lenne a kétfaktoros hitelesítés és mindenhonnan kijelentkeztem és próbáltam a kétfaktoros hitelesítés hatékonyságát. Ki/be jelentkezgettem több eszközön is és most meg már nem tudok bejelentkezni sehol mert nem küldi az sms-t mert sokszor kértem már hitelesítő kódot és próbáljam később. Meddig nem enged most belépni? Tegnap dél magasságában történt a tiltás és most még tart. Egy teló messengerébe engedett utoljára sikeresen belépni. Azzal bent is vagyok, de maga a FB-be nem tudok.
-
krizmo_
Topikgazda
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Be lehet állítani ha valaki nem ismerős akkor csak az aktuális profilképem tudja megnézni ? A többit meg nem .
-
kispx
addikt
válasz batai15 #18793 üzenetére
Juj félreolvastam az előző hozzászólásodat, bocsi
Szóval, ha nem ismerős, akkor csak az albumok és a képek láthatóságát kell a nyilvánosról a csak ismerősökre levenni. link
ha rámész a profilodra, majd a tevékenységnapló megtekintése melletti három pontja kattintasz, majd a megtekintés mint... gombra, akkor tudod ellenőrizni, hogy mit tud látni egy ismeretlen.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Adott egy Xperia Z 1 Compact teló, amit nemrég gyári visszával újra kellett tenni. Egyebek mellett a baj ata volt, hogy kidobott az Fb appból (eleve szükséges volt az újrarakás 3 év után). Ha wifin van a teló, akkor Fb app használható, de mobilneten már nem. Tud eben nekem itt valaki segíteni, vagy menjek ezzel a gonddal másik topikba? (ha igen, akkor melyikbe?). Előre is köszönöm a segítséget.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #27441408 #18798 üzenetére
Nem rossz. De tudnék pár más dolgot mondani ami jobban zavar :
- névnap/szülinapi köszöntő
- mindenféle oldalak oszd meg és jársz baromsagaiÉn naponta 3 posztot engedélyeznek , vagy havonta 1000 Ft és korlátlan .
A pupom tele van a sok idióta videóval,egyéb tudatlan cikkekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest