Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
bigdady
nagyúr
Na két hónap után megindultak az email értesítések, cserébe elment a push. Ezt a sz@rt
-
Stylerr
addikt
Ha kirakom, hogy kapcsolatban vagyok, akkor ahhoz hogyan lehetséges képet feltölteni, hogy ne automatikusan a profilképünket rakja oda?
-
Stylerr
addikt
Köszönöm, sikerült mindent megoldanom!
-
akyyy
senior tag
nincs valami facebookos billentyüzet, hogy ha olyan helyre írok, akkor meg jelenítse a facebookos szmájlikat? messengerbe oda rakja, de pl ha bejegyzést írok akkor már nem hozza ki csak az androidos szmájlikat
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Milyen megoldások vannak arra, hogy egy adott csoportban (át tudom állítani a csoportot olyanra, amire kell, ha kell) a kiírt posztokat ne lehessen megosztani? Illetve ha lehet, akkor is csak azok lássák a megosztást, akik tagjai az adott csoportnak? (vagy ez eleve így van? úgy tudom, nem)
-
jegenye77
addikt
Telón messengerbe mikor belépek egy beszélgetésbe akkor miért a kb 20 - al előttihez rak vissza?
Már rég elolvastam azokat és mindig sokkal visszább rak mint az új üzenet.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
k-adi
nagyúr
válasz Soma01 #18463 üzenetére
akkor nem lehet elolvasni ha zárt vagy titkos a csoport... ha nyitott csoport postját osztják meg az olvasható lesz.... magát a share- gombot nem tudod elvenni a csoportban lévő postoktól ahogyan pl. a like gombot se... ezek a funkciók alapvetően mindig ott lesznek egy postnál
-
kispx
addikt
-
luci87
tag
Sziasztok.Lenne több kérdésem.
Lehetséges azt beállítani,hogy ha valakinek szüli,vagy névnapja van,hogy ne lássam minden egyes köszöntését???(Néha 200 is van)Követését nem akarom leállítani,de zavaró.Próbáltam azt is, hogy bejelölöm hogy kevesebb ilyet szeretnék látni, de ez se használ...Köszönöm. -
luci87
tag
A másik az F.B. Purity
Sajnos én már középkorú vagyok, ezért nehezen boldogulok vele, angolul nem tudok.Igaz, hogy hiába töltöm le, csak akkor lehet használni,ha a facét, is angolul használják?
Mert én letöltöttem, meg is jelent az oldalon.Van ami már előre be van pipálva...De ben értem ,mert minden angolul van.
Én azt szeretném, ha nem látnák az ismerősök, hogy mihez,és mit szóltam hozzá (nem képekhez, cikkekhez)mit lájkoltam.Na meg az érdekelne,ki törölt az ismerősök közül.
Tud valaki segíteni ebben?Nagyon megköszönném. -
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! A facebook alsó sávjábol eltűnt 2 ikon pl hogy kik jelőltek ismerősnek! Hogy tudom visszaállítani? iphonet használok. köszi
-
veterán
-
spileraaa
senior tag
A facebook mobilon nektek működik rendesen?
volt valakinek hasonló problémája ha igen hogy oldotta meg?amúgy a gépen is ez volt de ott legalább kitudom kapcsolni a szűrést de androidon nem találom ezt az opciót
röviden: írja hogy 58 koment van és közben ha megnyitom csak 2 hozzászólás jelenik meg
úgy latom másoknál is jelentkezett ez a hiba
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
válasz spileraaa #18490 üzenetére
Az eredeti hsz-ed alapján tudod te azt, a szűrt kommentek kikapcsolása
De telefonra mint látszik nincs hatással, és én azt mondanám, hogy egyelőre nincs is megoldás. Átnéztem az appot és nem találtam én se semmit bár ettől független lehet valaki talál. A remény hal meg utoljáraHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
spileraaa
senior tag
akkor ez ugyanaz amit én írtam?
pedig én már abban reménykedtem hogy a beállításoknál is van valahol ilyesmi hogy ne kelljen minden egyes megnyitás után ezt a műveletet elvégezem hanem egyszerűen ezt kilehet iktatni az őszesnél egyszerre és így lehet helyre állt volna a mobilon is ez a probléma
de ha ilyen nincs akkor a fb is egyre jobban elszarja az egészet
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
bigdady
nagyúr
Hali
Mi pontosan a különbség az email ertesítési beallitasok kozott?
"All email" meg az "important" kozotti érdekelne igazából.[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy egy elindított, majd teljes képernyőre tett videó miért költözik pár mp múlva a bal felső sarokba? Állítható ez valahol? Köszi
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
bendegruz
őstag
Anno volt egy olyan funkció, hogy "üzenetek szűrése"
Ha be volt állítva, csak az ismerősök tudtak üzenetet küldeni.
Mióta viszont megváltozott az egész, nem találom ezt a funkciót.
Valakinek van ötlete, hol lehet?Asus Rog Strix Scar III
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest