Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandApc
csendes tag
THX mindenkinek a mai játékot,jó volt!
Nekem 1024+minden minimumon és semmi gondom!!
Pedig csak 9800Pro,Pentium4 3GHz,1GB Ram duálba,ja meg MX300.
A proci hőfokot nem is írom,mert gusztustalanul magas!!Tojást lehetne sütni rajta,tehát már nem kézmeleg!
Még1x köszi a mait.''nemiceregnemficeregnemfikáziknemeszimeg''
-
Nimrod
addikt
válasz tupacamaru #899 üzenetére
Az enyém szebb lett volna, de mindegy. Viszont miért ilyen ronda a kép?
-
tupacamaru
veterán
Játék közben nem ilyen, szerintem a Fraps csinál ilyen csúnya tömörítést .jpg-be. Majd megnézem .bmp-be milyet ment el. A videók is szar minőségüek, de elég jók.
#903 Detox!: Lehet hogy az ATI-t jobban szereti??? De én nem szeretem.
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Soak
veterán
régi szép idők
-
tupacamaru
veterán
Igen. Lehet hogy lesz egy kis dudva gépfejlesztésre, meglátjuk hogy egy 8800 GTS-en vagy GTX-en hogy hasít majd. (Amelyik futi az lesz majd.)
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Detox!
senior tag
-
Nimrod
addikt
A fear5.avi nagyon üt, zombi view.
De mi az a piros csík ami megy a képernyőd alján? -
Nimrod
addikt
Csináltam egy screenshotot a nyitó képről és bizony ott az Nvidia lógó.
[link] -
tupacamaru
veterán
Igen, egy sárga injeksiós tű formájában van jelen a pályán. Olyan mint az élet, csak sárga. Aki felveszi a felett megjelenik egy piros marker. Őt kell védeni. Egy idő után feltöltődik és akkor ha ''kisütöd'', akkor az ellenfél csapata belassul. Van SlowMo DM és SlowMo TDM is. Én nagyon szeretem, mert célirányosan lehet támadni az ellent, mert mindig tudod hogy hol vannak. Nem kell keringőzni a pályán, keresve a másik csapatot. Mondjuk kicsit kellemetlen ha a másik csapatnál a SlowMo és feltöltött.
#919 Nimrod: Lehet hogy ez csak marketing vagy fizetett hirdetés????
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Soak
veterán
Ez nem magánvélemény és vita tárgya ,hogy az NV jobb fear alatt, ez tény
itt van pölö
ez jellemző kategoriánként is, hogy az NV jobb. itt term ne a 8800GTX-hez nézzétek
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Kicsit megdolgoztam a videóid.
[link] -
tupacamaru
veterán
Itthon tiltva van szolgáltató által a torrent. De majd holnap munkahelyen megnézem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Nimrod
addikt
válasz tupacamaru #923 üzenetére
YouTube-ra nem tudtam feltölteni mert mindig megakad.
-
Nimrod
addikt
válasz tupacamaru #923 üzenetére
Felraktam indavideo-ra is a kis méretűt de borzalmasat tömörít rajta.
[link] -
magi20
senior tag
hali,,ma lehet nemtudok menni...............úfok jártak nálam elszállt a lapkám,meg az egyik vag-m))))))))))
meg egy tápom.
fakszomDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
dunc
nagyúr
prohardver.hu TDM DUNC megy
-
NandApc
csendes tag
Fullon van a szeró,nem férek be!!
''nemiceregnemficeregnemfikáziknemeszimeg''
-
tupacamaru
veterán
-
Nimrod
addikt
Köszöntem a mait is.
Élvezet volt Soak egyszer leszedni unarmed-al is.
Majdnem el is felejtettem, de aztán beizzítottam a Fraps-ot az fps miatt, nekem 40-60 körül mozog ha nincs semmi mozgás előttem. És nem szaggat füstben sem. -
Detox!
senior tag
jókis este volt srácok az uccsó mapeken nekem is volt már vmi közöm a gamehez
dunc ismét köszönnyük vigyázó szemeid, kár h csak a végén jöttél!
meg thx mindenkinek, még neked is kab"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Padree
senior tag
Kab, pojénkottunk a nevekkel, deőnemvolt elég alapos: otthagyta a cápáját (jelét) emlékeztem hogy te nem azt hordod, demikor én beöltöztem előtte Soaknak én figyeltem arra is (minden apró részlet számít) - lehúztam úgy az imidzsét hogy csuda 5-20 kill/death, meg bavallottam az összes csítet a világon
Én mégsem nyaltam be annyira mint te a ma esti segédmotoros sztorimat
Kösz az elismerő szavakat - taktikai játékokon nevelkedtem, meg egy utolsó aljas féreg vagyok. (A múltkor CTF-en megjegyezték hogy lolhova bújtam - bevallom még énis meglepődtem azon a hejen, nemis találtak meg egyhamar.)
Üdv: Oláh
ps: szerezz nekem tárcsát
jah, a lényeg: kab"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Armahun
addikt
Bakker akkor te voltás Soak emékszen rá furcsa is volt, de benyaktam erndessen
Csatlakozva az előttem szólókhoz köszönöm mindenkinek a mait, főleg az utolsó mozit, tanulságos volt. Mostjutott először eszembe, hogy akár nézhetném a többieket is
Padree légyszíves pár mondatban meséld el nekem ennek a kab-nak a történetét anno lemaradtam rola.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Detox!
senior tag
Ehh nem hinném h követendő a stílusom, meg sztem újdonságot nemláttál, én csak megyek meg néha filózgatok
Kab: a legjobbtól kérdezted, Ő indította útjára ezt a nem különösebben értelmes (najó azé van neki) de annál ritmikusabb szösszenetet, a többit majd ő elmeséli
Nimrod: oszt mégis akad mint állat, a közeli tűzharcokban nagyon durván a távoliak még elviselhetőek de az előző gépemen (1g ram, A64 3000+, X800GTO) meg stabil 130-150fps
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Armahun
addikt
Mostanában nekem is makacskodnak a képkockák eddig stabil 100-120 között volt valahol, mostmeg 30 és 80 között ugrál
Nem vettem észre nálad semmit, másnál viszont igen pl: amikor tudom, hogy valaki a sarkon fog kifordulni én megvárom, amig meglátom, csak aztán kezdek el lőni, pedig már löve is eléugorhatnék.
Kab: minden fontos információt az illetékestől.
Nimrod: szvsz az egered érzékenységét egy picit nagyobra állíthatnád.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
magi20
senior tag
táp,vga,alaplap,memó.....csak ennyit mondok.
szerencsére nem a jó gépem,,csak egy 9600xt meg msi k8t neo 2-es 512 infineonDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
tupacamaru
veterán
Sikerült letöltenem a torrenteset, grat hozzá, nagyon jó lett. 100x Már láttam egy ilyen összeállítást fps nézetből is, mondjuk az nagyon profi munka volt. Sajnos az én gépem, nem bírja csak 10-15 fps-sel a felvételt. Még egyszer THX.
#944 Arni: amikor tudom, hogy valaki a sarkon fog kifordulni én megvárom, amig meglátom, csak aztán kezdek el lőni, pedig már löve is eléugorhatnék. Te nem használsz wallhack-ot???
-
Nimrod
addikt
válasz tupacamaru #948 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Ma megtaláltam a Fear mod editort de csak fizetős oldalakon. Le lehetne tölteni ingyen is valahogyan/valahonnan? -
Padree
senior tag
Kab: húba, nemis tudom pontosan hogyindult, még a hőskor hajnalán, asszem ha valami látványosan nemsikerült / valaki leszedett akkor beírtam neki hogy kabbe. Dehát soxor kellett írjam így rövidítettem kab-ra. Gyakran csak azzal volt tele az egész üzenetlista (nem flúdoltam, csak úgy alakult), így rajtamragadt (rámragasztotta valaki (beintős szmájli)), elneveztek kab-nak, PH!>>kab-nak. Eccer mindenkivel elégedetlen voltam, ígyszületett a ''kab all''.
Időközben úgyérzem kinőtte magát a szócska, méjebb jelentése is van: elismerés, tisztelgés az ellenfélnek, mint a ''n1'' a normálisoknál. Csakúgy nemírom összevissza - kivéve Detox!nak, szinte minden kill után, neki kötelező úgyérzem, mintmikor sportolók-csapattársak ötöst adnak egymásnak, kifejezi összetartásukat. Hát ennyi, ne ríjjatok - annyira nem komoj."I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest