Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok este csinálom a szerót. Ki kell probálnom az új rágcsálom egy ilyen csodát újitottam be. [link]
Egy problémám van vele eddig az,hogy a középsö gomb ami nálam a gránát egy picit kemény de majd megszokom.....
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Én már igérni nem merek, de ha minden jól megy ma este leszek 20.00.- tól.
Renault power
-
rob210
nagyúr
Még egy jó óra
tudok jönni juppiRenault power
-
dunc
nagyúr
Megy a szerver prohardver.huTDM
-
Gab606
csendes tag
Bent vagyok. Jön valaki?
-
rob210
nagyúr
Most szabadultam fel keresem a szervert
Renault power
-
rob210
nagyúr
Akár mit csinálok mindíg disconnect szervert ír.
Valaki segítsen már mit kell beállítanom a routeren, hogy felengedjen ez a mocsok.
Végre játszhattam volna veletek erre semmi.
Mert ugye új alaplap, új mac cím.
Csak épp nem tudom, már, hogy hogy kell a portot engedélyezni amin a F.E.A.R. megy.
Anno is 1 napig szenvedtem vele.Renault power
-
dunc
nagyúr
Szerver fut
prohardver.hu TDM DUNC -
rob210
nagyúr
NEm enged a genyó routerem fear-ezni.
Renault power
-
Djuree
félisten
én csak a sima kerio tűzfalamat kapcsoltam ki, és műxik a dolog.
nekem a routerem nem szól bele pedig azon is van tűzfal.
amúgy én sem vágom a router tűzfalát hogy kell kikapcsolni.
azt hittem téged is a sima tűzfal nem enged fel.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Soak
veterán
este valami Funolás?
-
dunc
nagyúr
Megy a szerver
prohardver.hu TDM DUNC -
dunc
nagyúr
Ok de arra a mapra minimum 10 ember pláne ha még tdm is.
-
Nimrod
addikt
Hülye kérdéseimmel jönnék. A punkbuster miért jó és miért nem? Most nem a cheatszűrés érdekel, mert az én is tudom. Wolfot próbáltam punkbusterrel és nem tudom, hogy mi a különbség. Lag?
Egyébként engem is vágtak már ki szavazással egyszer, máig sem tudom, hogy miért. Talán nem kellett volna lelőni az admint? Valahogy nem arra figyeltem amikor a lángszórós sütötte a seggem.
Lehet teszek én is egy próbát, már ha elfut a konfigomon. -
tupacamaru
veterán
Például miután elmentél akkor jött egy játékos, aki gyorsabban futott fegyóval mint más anélkül. A szerveren pedig ki sem lehetett szavazni, mert tiltva van a szavazás.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
Detox!
senior tag
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
Volt egy kisebb kitérőm holmi X360al (gépre spórolós időszakban vettem több mint pofátlan áron ), de hiányzott ez az átkozott pénznyelő így elcserélem/-tem egy ferire elég pccskére, eredmény az adataimnál .
Múltkor havernál nyomtam egy kicsikét ''teher alatt nő a pálma'' alapon SaD TDM Hellen.. hámitmonnyak?? inkább nem mondok semmit. (csak idézek: ''fucking Lamer go away''..)."Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
Ahogy olvasgattam a topicot rájöttem: gamerek jönnek-mennek csak egyvmi/-vki örök: dunc Sopron a Hűség városa, Te meg a FEAR hűsége
Soak: valld be hogy kirúgtak mert túlnőttél rajtuk (seggnyalós smiley)
szerk.: 06-19-be melózok szal tudok majd jönni minden este Remlem egy hónap alatt elérem a közép gamer szintet
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
-
Padree
senior tag
kab
Már gyűjtöttem a vasreszelőre, meg a csokitortára - asztem lecsuktak azér nemjelenxel (vagy hokizol az MX400-ra még 2 évig). Amúgy jáccok mostanába csak nempofázok - ''silent hunter'' vok: megse szólalok csata közbe meg ittse. (amúgy komojan, asztis jáccok: XXI-essel írtok '39-ben - máraki otthonvana témában biztos értékeli)
Jah, és fullprová gyúrtam magam (Soak megmondhattya - bárő jobb decsakmer csal).
Amúgy jóhogy jösz, Soak tuti szervezi a háttérben egy PH! vs. ICU + SaD + FEARush mérkőzést (nekünk majdcsak a war napján szól előtte egy órával hogy menni kéne)"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
dunc
nagyúr
Szeró megy
prohardver.hu TDM DUNC -
tupacamaru
veterán
''Amúgy jáccok mostanába csak nempofázok - ''silent hunter'' vok: megse szólalok csata közbe meg ittse.'' Na, azér ez ebben a formában nem teljesen igaz, igaz????
Detox!: Újra köztünk.
Bakker épp most mentek az XFF-re mikor eljöttem?????? (Soak, OLaj alias Padree)
[Szerkesztve]Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
rollins
őstag
Mit mondjak, elég érdekes dolgok voltak XFF-n.
-
Detox!
senior tag
Leis csuktak de a 3Dfx+S3trio kombó meglepően jól viszi a vasbetont Hoki.. max floorballozni szoktam (naivannézőssszmájli). Silent Hunter: volt idő hogy többet pofáztunk mint jáccottunk; MP50-->irodás részen fullpró: kab.
Tengeralattjáró szim. sztem nem tudna lekötni és különben is egyszer mondtad hogy ''mennyünk kepcsör dö flegre'' aztá annak is milett a vége Teee.
iCUSaDFEARush-hoz még csapd hozzá a GB-seket oszt akko talán egál
Tupaúr : remlem még hűségesen szolgálnak a memek
Egyébként lehet hogy előbb visszagyúrom magam egy norm szintre és csak utána jövök hozzátok nyomni, mer ennek így gyászos lesz a vége"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Soak
veterán
válasz tupacamaru #595 üzenetére
Tupa, az XFF-et egy nyomrék köcsög kis gyökér széhackelte ,pont mikor fent voltunk .Minden beálélitás elveszett
[link] igy kezdődött
[Szerkesztve] -
-
Padree
senior tag
Tupa: Ígyvolt, próbáltuk bannolni de 2 ártatlant sikerült véletlenül (énvoltam, kicsit elnéztem, sry ) - de tanultam belőle. Éslegalább láttunk ijet is (tanulmányi kirándulásnak is felfogható), amúgy téleg bosszantó. Sajnálom a szervereteket, remélem hamar sikerül hejrehozni.
Soak: Legközelebb inkább nehívj segítséget!
Detox!: azér írtam mer fesztpofázok - de eccerűen muszáj. Ha nemdumálok akkor kínomban komojan jáccok és jólesz a statom. Azért annyira nemkell megíjjedni tőlünk, igaz a múltkor megkérdezték (mikor 3-4 -en összeálltunk PH!-sok) hogy ''mivanitt, pro találkozó?''"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest