Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Nem megy a két szerver amien jécotunk? vagy megváltozott a neve?
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
Gab606
csendes tag
Thx a felkérést , fél 10es időpont még pont belefér. Amenyiben Tupa nem gondolja meg magát, beállok 4.nek.
Detox! : a funwaron tényleg meggyőző volt
föleg a 3. és 4. kör
tehát 2*10perc? mi HT-t ők meg valszeg refineryt választják,,,
az remek lenne jó kis mapok ezek.
TK minden waron be van kapcsolva? -
dunc
nagyúr
most megy a szeró ha van kedvetek gyertek
-
Gab606
csendes tag
Ezekel a + mapokkal az a probléma hogy olyan mintha jelszóval lenne védve a szeró, sokan nem várják ki azt az x perecet míg lejön. megnéztem .:HUN:. szerónál csatlakozásokat, sokan lenyomták mielött lejött volna minden, igaz ott nem csak 1 map volt
szerón is azóta vagyunk ily kevesen mióta bennvan r.e.
Pedig jó map az, igaz ma se toltuk rajta.
A 12MB-osat szedd le, nekem is annyi megnéztem. -
dunc
nagyúr
Már nincs bent + map a listába mivel sokan nem tudták megcsinálni,vagy letölteni,hogy menjen náluk is, és annyit egy map se ér ,hogy bárki kimaradjon miatta...
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
magi20
senior tag
válasz tupacamaru #2062 üzenetére
ez valami nagyon láma szeró lehetett nem???
ha tudnád detoxal,meg mac-el milyeneket nyomtunk gk-n meg még vhol.
azért volt egy pár jó nem???bár a nr 1 általában megvolt vmelyik ph-s tagnak vagy a fearushosoknak.
de rohadt jó küzdelem volt..beszállt párszor the One is....vagy ki------detox szerinted mekkora eresztés?egyszer csak vmi 30 scor-al maradtam le..pont amikor visszajöttél talán.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Soak
veterán
Amugy meg : Victory is MINE
-
magi20
senior tag
nem vagyok überállat sajnos....bár jó lenne.
sajnos tényleg így volt,vagy detox,vagy a rushosok,vagy the one,vagy én voltam az elsők közt.---ez miatt nem érzem magam überáűllatnak.
viszont azért kérdeztem detoxtol,hogy az a the one-----sokan mondták milyen jó-elöször produkált vmi 54-8-at aztán meg csak vmi 33-26-ot érdekes volt.ennyi,de legközelebb inkább majd priviben írom le,nem ide...thx a hozzálöketetDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Detox!
senior tag
válasz tupacamaru #2062 üzenetére
ez függetlenül a seron játszó playerek tudásszintjátől:
Mivolt a múltkor: bannoltak a LEKes serorol csak így nemtom h megyek wara
Magi: The One odabasz, de nálam az N1 player még mindig iCU'Tempo
Jahh evacról még rémlik a ''dicső'' és ''fényes'' szereplésünk, de utána már tényleg partiban voltunk velük, MaC pedig kezdi visszanyerni a régi formályát
Azt hogy vmelyik PH!-s volt N1 visszautasítom mert akármennyire is utállatos számora a dolog: ha te ottvagy éncsak N2lehetek szal kabbe De azért kill/death arányomra énsem nagyon panaszkodok, csak néha
dunc: énmég mindig melo nélkül, de most talán alakul vmi Reggeli kelés parás, én jobb szeretek későn hazaérni, de sokáig aludni Bár nálam általában a korai kelés és a késői hazérés jellemző
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
nemtom, jó volt a statom de annyira talán nem..
Csak arra gyanakodhatok hogy elküldtem egy amcsi kis pöcst a fákyumádörjébe mert szántszándékkal a nyílt terep közepés belémeresztett egy tárat amikor egy enemy se vót a közelben, ráadásul még 2medkitet is elsütöttem de lőtt tovább Aztán utána semmi sry vagy vmi (monnyuk jó nézett volna ki: bocs hogy belédlődtem 2tár GA és utána egy gránáttal pecsételtem meg a dolgot). Csak erre tudok gondolni mert nem campeltem nem only UA-ztam (sose szoktam egyiket sem), de a röhej hogy az esemyére rá 2mapra kaptam csak a bonnnnot
Már besztem Gonzoval aszonta föloldatja szal nem lesz gáz, de ezért csúnyán elverjük őket"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Soak
veterán
Detox! , akkor neked ez egy ugy nevezetett Holy War , jol értelmeztem? ha megvizsgálnánk pszihologiai szempontbol magának a warnak az egészét akkor szerintem felfedezhetnénk benne azt a kis részletet amit a te haragod táplál és bosszut akar álni , de nem hagyhatod ,hogy vezéreljen a harag. Tehát azt tanácsolom ,hogy operáltasd magad csikinné
[Szerkesztve] -
magi20
senior tag
jah,,értem....sry -de ahol 7-en játszanak és abból 5nek több deathje van...azért az már durva.én ezeket ennek tartom,szerintem tupa sem azért rakta be...
ettől nem tartom magam überfaszának,vagy mi a péknek.
inkább adhatnál nekünk 1-2 tippet hogy kikkel játszunk,mert már le van beszélve hogy menjünk vhova 4-5 -en de soha semmi. én 4v4-et nem tudunk rendesn gammázni.te bizos több embert ismersz...
Detox....de tudod miért vagy nr 2.....mert elöl mész téged lekapnak,én meg behajtom a dicsőséget)csak ezért.
Jah ma figyeltem Macet,és tényleg kezdi visszanyerni,bár nem ismerem,de jobb volt mint tegnap....Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Detox!
senior tag
-
Padree
senior tag
Tegnap pubon azér jólmekkaptuk hogy ''PH! is a camper clan'' mindkettőnket kickelni akartak - mongyuk Deti nemtom micsinált , én beleméjedtem a rezdületlenségbe. Montam nekik hogy csaka közelgő warra gyaxok
-------------------------
Pár kérdés a beállításokhoz:
DX8 vagy DX9 shaderre állícsam (7300GT GDDR3), minden minimumon, több FPS-em lesz DX8-on?
Sound gondolom minimum, de a fizika mi legyen (min-med-max)? Függtőle a granyó pattanása? Gyakran a légypiszkon gellertkap aszt inkább visszapottyan rám mintsem valójában kellene viselkeggyen, vagyez bug?"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
Tegnap pubon azér jólmekkaptuk hogy ''PH! is a camper clan'' mindkettőnket kickelni akartak - mongyuk Deti nemtom micsinált , én beleméjedtem a rezdületlenségbe. Montam nekik hogy csaka közelgő warra gyaxok
DX8 vagy DX9 shaderre állícsam (7300GT GDDR3), minden minimumon, több FPS-em lesz DX8-on?
Sound gondolom minimum, de a fizika mi legyen (min-med-max)? Függtőle a granyó pattanása? Gyakran a légypiszkon gellertkap aszt inkább visszapottyan rám mintsem valójában kellene viselkeggyen, vagyez bug?"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Padree
senior tag
-
tupacamaru
veterán
Ismétlés a tudás apja????
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Padree
senior tag
válasz tupacamaru #2084 üzenetére
Kabbe!
Qrva böngésző nemjelzett semmit vissza csak forgott a forgója, asztán stop, retry, asztán megun és ellép. Ezvolt. Ha baszaxol a saját penetrátoroddal szögezlek ki az irodás rész kapujába"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
-
Detox!
senior tag
Kabikó: DX8ra, a fizikát minimumra mert nem függ tőle a granyó, csak nem burulnak akkorát az embrek ha mnegölöd őket, sound effectet csak akkor vedd minre ha nagyon akad mert nem lesz hang, ellenben sokat gyorsít granyóbug: az egész feri egy nagy bughalmaz.., soxor szar az ütközésdetektálás is..
Jahh PH!>>Camper klán azt megkaptuk, engem sztem csak azér akart bannolni az a MetalHead gyerek mert lámáztam meg n00boztam mint a répát amikor bannolni akart téged. Aztán amikor a statjaval szembesítettem egy ''-13 pfff hahahaha'' szösszenettel akkor vágódott vissza megin azzal h legalább nem kempingel.. Nahh mind1 lol volt az egész sero, tönkrevertünk mindkit"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
ehh csikin vótam
szerk. Soak: family guy-t nemvágom de lol a neve, minnyá rákeresek
[Szerkesztve]"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
feka007
veterán
[link] Elég furi dolog, nekem is USB-n csatlakozik a billentyűzet meg az egér a géphez, de én nem figyeltem fel ilyen mértékű lassulásra, aztán persze lehet, hogy 10-20 fps nálam is bánta, de az mindegy, hogy 150 vagy 130... akinek volt hasonló problémája, az alakítsa át ps/2 csatlakozásra, hogy ne usb-n csatlakozzék, akkor lehet, hogy megjavul...
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Megy a szerver prohardver.hu.........
-
tupacamaru
veterán
-
djxp01
senior tag
FEARush-PH vs AoC klán 2:0 .. Mesterek vagyunk gyerekek együtt, ezek a kis olasz pöcsök azt hitték keményebbek nálunk, dehát igen 2x is egyhuzamban elvertük őket Király voltál ObiWan GaZ te is. Úgyhogy majd vmi klánegyesítést kéne csinálni Vagy gyakrabban együtt tolni. Yó8
ui.: DETox már csak te hiányoztál vna, mert úgy lett vna yó 4v4
[Szerkesztve]regisztrált: 2005-07-05
-
Armahun
addikt
Köszi urak a játékot!
Nem emlékeztek véletlenül a Lek-es webcímer? tegnap mondta a srác, de nem emlékszem pontossan mi volt.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest