Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz tupacamaru #144 üzenetére
United Kingdom-ról kezdtem tölteni, onnan 12 óra alatt jött volna le.
De menetközben letelt a 48 perces várakozási idő fileplanet-en, így mostmár onnan szedem
Elég szépen jön:
:
-
OnSeT
őstag
válasz tupacamaru #156 üzenetére
Majd ingyenes lesz ennek a multija is.
Combat 2 néven fogják kiadni, a FEAR 3 megjelenése előtt. -
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz Gy3pm3st3r #259 üzenetére
Az a minimum hogy megveszed, ha már voltak olyan figyelmesek és betették a képed a játékba.
-
OnSeT
őstag
válasz Gy3pm3st3r #285 üzenetére
Viszont ők is elírták a nevedet, mint ahogy te az enyémet.
kocsi
-
OnSeT
őstag
válasz F.E.A.R.2Fan #324 üzenetére
Vagy mégsem?
-
OnSeT
őstag
Galaxisnál is előrendelhető.
-
OnSeT
őstag
Multiban is lesznek robotok.
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz F.E.A.R.2Fan #379 üzenetére
viszont a hazai megjelenés 13-án lesz.
sajnos
de legalább még aznap kiszállítják -
OnSeT
őstag
viszont a pályákon nem lehet begyűjteni. vagy csak én kerestem rossz helyen?
multi részéről:
16 fős szerón is akadás nélkül fut a gém, ( nálam combatnál, már 10-12 fő is sok volt.)
úgy vettem észre mintha a grafika gyengébb lenne multiban , mint az egyjátékos részbennem lehet:
eldobni a fegyvert
fegyver nélkül futni
4:3 képarányban játszania ctf átesett egy kis módósitáson, több zászló, az adott körben egyik csapat védi, másik
lopja a zászlókat. ill, hordókat, vagy mitaz új játékmód "veszélyelhárítás" a combat elimination módjának átdolgozott változata,
2 csapat,
mindenkinek egy élete van,
a cél bombát telepíteni a cél helyek egyikére és/vagy az ellenséges csapat minden
tagjának leölése.továbbá van még DM, TDM, control 3 ellenörző ponttal ill, ennek a robotos változata 5
elfoglalható ponttal.a slowmo-s játékmodókat meg remélem minnél hamarabb pótolják ... és itt egy ingyenes
frissítésre gondolok és nem egy kiegészítő lemezre ... -
OnSeT
őstag
GS teszt.
és egy idézet a végéről:
"De ha már itt tartunk... mivel mi már amúgy is leteszteltük a játékot, mi lenne, ha ezt itt valaki megnyerné? A feladat legyen az, hogy... ööö... aki a legfélelmetesebb sztorit írja be ide kommentbe, az elviheti a játékot. Nos?
Tessék csak tessék, eredményhirdetés hétfőn (2009. feb. 16.) 14:00-kor, ugyanitt! "
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
válasz tupacamaru #599 üzenetére
Hívd a liftet, a gomb be van jelölve egy x-el a falon.
én úgy emlékeztem piros, de aszonták nem , majd nézd meg nekem lécci .
-
OnSeT
őstag
válasz tupacamaru #737 üzenetére
Na gyorsan tettem egy kört a 2. pályán a liftig, neked van igazad, az x-ek tényleg narancssárgák, de mentségemre szóljon hogy a liftnél lévő sötétebb árnyalatú, amit már egy kis jóindulattal optimális fényviszonyok mellett pirosnak is mondhatunk.
de legalább az árnyalatra jól emlékeztem
-
OnSeT
őstag
Magyar játékeladások.
FEAR 2 a 3. helyen!
-
OnSeT
őstag
válasz karakpecze21 #900 üzenetére
Ezt már ellőtték 1szer, az első részben is a gyerekek voltak a főszereplők.
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
válasz butcher eu #918 üzenetére
ha beváltja a multi a hozzá fűzött reményeket pörögne a topic elhiheted...
-
OnSeT
őstag
válasz butcher eu #926 üzenetére
megvárok 1-2 patch-et aztán adok neki még1 esélyt.
-
OnSeT
őstag
válasz butcher eu #928 üzenetére
a single része rendben van a patch-es dolgot a multira értettem...
szerverkeresőben verzió szerinti keresés hiánya,
ha ledob szeróról, akkor a főmenübe rak vissza és nem a szerverlistához...
nincs vote, legalábbis én nem találtam
nincs dedicalt serverés még sorolhatnám....
-
OnSeT
őstag
Nálatok talál szervert a nem rangsorolt részlegben?
Nálam semmi, pedig a keresési szempontoknál, minden map, minden játékmód van beállítva... -
OnSeT
őstag
válasz sheriff.crib #1248 üzenetére
Nálad legalább talál szervert.
Egyébként, ha jól emlékszem csatlakozásnál, felkínálja a lehetőséget karakter választásra, nah itt ezen kívül még testre is tudod őket szabni, kiveszed a jelölést azoknál a tárgyaknál amik nem kellenek és a felszabaduló pontokból választhatsz neki új felszerelést.
-
OnSeT
őstag
válasz sheriff.crib #1250 üzenetére
Páncélzatból válaszd a leggyengébbet, gránátokat, eü dobozt is vedd ki, akkor már engednie kell a drágább fegyvereket is. A maradék pontot meg ezek után oszd el.
Ez szándékosan van így kitalálva, vagy jó fegyver gyenge páncél vagy fordítva, így megmarad az egyensúly, egyébként mindenki minden téren kimaxolt karakterrel nyomná.
A piros háttér azt jelzi hogy arra már nincs elég pontod.
próbáld meg a fentebb leírtak szerint, ha nem engedné csinálj egy képet róla, emlékezetből csak ennyit tudok segíteni, mivel a gém nemrég kapott nálam egy uninstalt, így nem tudok utánanézni a dolognak.
-
OnSeT
őstag
válasz sheriff.crib #1252 üzenetére
A single részt végigtoltam, multiban meg nem talál szerót.
Tehát már csak a helyet foglalta.Nemrég adtak ki hozzá egy DLC-t azt próbáltad már? Érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest