Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pit07
csendes tag
válasz DavidFlower #1460 üzenetére
Dávid,mint láthatod elég régen írtam a fórumra,egyéb okok miatt,de a lényeg hogy most már maradok a mclaren-be, Vagy Weyoun-al vagy egyedül vagy bárkivel,nekem 8
Volt 2x is eltörölve az fsone,amivel nem értettem egyet,de mivel nem tudtam ott lenni a megbeszélésen vasárnap és elég inaktív vagyok,így joggal támadnak az admin társaim,hogy mért kérdőjelezem meg a döntésüket joggal,de én se örülők hogy az fsone el lett törölve,mert ha egy ligába ennyi segítség van engedélyezve akkor lehetne használni akinek szüksége van rá,de persze nem csak erről volt szó de a nehézségileg a "profi" jelzőt kapta vezetésileg,de mindegy is, elfogadom a döntésüket,igazából,egy két dolog szarul esett közbe,de nem akarok ebbe belemenni,ne vegyétek sértésnek,mert ugyan úgy magamat is vágom. Ez van,el kell fogadni és igaza van Koko-nak aki elmegy azzal nem lehet mit tenni,saját döntése ezért nem szabad nekünk leállni, bár szerintem szavazás alapján a többség akaratát kellett volna támogatni,de ez tényleg szubjektív dolog,majd máskor jobban sikerül,mindig tanul valamit az ember,de remélem hogy a 4 vagy 5élmenő akik eddig kiszálltak,(amit nagyon sajnálok) azok akik a mod és egyéb dolgok miatt remélem majd visszajönnek és versenyzünk egy jót,mert az lenne a jó ha 30an lennénk mert csak ez számít, és az adrenalin fröcs,én nekem se volt nagy örömömre hogy egy újabb csodálatos TOTAL moddal kell menni,de így döntöttek az admin-társaim és tudomásul vettem,mert ezt kell tenni,mást nem nagyon tehetsz,persze nem sok ez a felkészülési idő,de nem így terveztük,én is bosszankodok miatta. Én most le vagyok sérülve,mert nagyon fáj a bal lábam az megsérült a hét elején focizás közbe nyaraláson és remélem minél hamarabb tudok tesztelni vasárnapra,de nem hagyom cserbe az A-ligát és indulok a Szezonban.
A mod nekem se akar működni az Rfhighvoltage tekintetében van hogy lefagy az rF meg leesik az FPS-em ha megy,de maximum nem lesz DRS,kers-em, nem érdekel,amúgy se támogattam sose
Viszont Koko az tök jó hogy csak a zónába lehet teszteken is nyitni,így nem kerül hátrányba az aki nem ép úgy tudja használni,ahogy az ideális.(szabadedzés,IM)
Remélem nincs harag,hogy ezt leírtam,majd változik a helyzet és akkor több háttérmunkába tudok részt venni,mert mióta kineveztetek adminná egy nagy semmi.U.I: A festések,patch-ek +meló-t sajnálom hogy a kukába végezték,de nagyon!
U.I.2: Festést kéne csinálnom a futamig?Mclaren Mercedes
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest