Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultimategerg
csendes tag
válasz ForgoLajos #1397 üzenetére
Ez egy kiváló, és nagyon korrekt ötlet Lali! Mint ahogy maga a mód szavazás is az volt. Tegyünk rá egy kísérletet!
...és reménykedjünk hogy ez nem lesz felülírva egy hirtelen jött huszárvágással!
-
ultimategerg
csendes tag
NE LEGYEN PATCH - Pontosan azt a modot szeretném amire szavaztam 1 hónappal ezelőtt.
-
u.z.
csendes tag
Majd ha a liga nagy része nem ér célba technikai hibák miatt, vagy a nehezen kezelhető autót lezúzza,
egy-két éles futam után újra el lehet gondolkodni a patchelésen...
(Ne legyen igazam!) -
kokoaliga
tag
válasz ultimategerg #1401 üzenetére
EDDIG NEM SZÓLTAM SEMMIT DE GERGŐ MOST MÁR FEJEZD BE A CINIKUS MEGJEGYZÉSEIDET MIVEL CEFETTŰL UNOM!!
Koko
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ultimategerg #1402 üzenetére
Srácok! nem voltam tisztába azzal, hogy több féle Patch volt, több módosítás, és így ezt sajna nem lehet csak úgy megszavaztatni!
SORRY, de NE SZAVAZZATOK!P MERT EZ ÍGY NEM KÖNNYŰ. Marad az Eredeti FSone, amit már teszteltetek, és szavaztatok rá.
A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
ultimategerg
csendes tag
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ultimategerg #1406 üzenetére
SZERVEREN A VÉGLEGES MÓD, SZINKRONIZÁLJÁTOK, ÉS TESZTELJETEK, Sync and Enjoy!!!
-
Weyoun_aliga
csendes tag
Nem lehet leszinkronizálni a módot, mert hiba üzenetet kapok.
Ezt írja: Kapcsolat megszakadt.
2014-08-13.17:40:02 .\GameData\Vehicles\showroom.mas... kész
2014-08-13.17:40:05 .\rFm\RFVIRTUAL2013.rfm...
2014-08-13.17:41:49 Frissítés közben hiba lépett fel. -
Weyoun_aliga
csendes tag
Valami ötlet? Mindenki másnak jó?
-
kokoaliga
tag
válasz Weyoun_aliga #1409 üzenetére
2014-08-13.17:40:05 .\rFm\RFVIRTUAL2013.rfm...!!!!
Gondolom nem az FsOne mappát próbálod.
Vagy nem egyedül van az FsOne09.
Nekem sikerült itthon pedig a Lali modját tettem fel a melóhelyemen.Koko
-
ForgoIstvan
csendes tag
Jó lenne ha feltennétek az fsone módot mivel kitöröltem és a szinkronizálás nálam se jött be. Most lett volna időm tesztelni de nem tudok.....Örülök Bocsánat megtaláltam!
[ Szerkesztve ]
-
Weyoun_aliga
csendes tag
Valaki legyen szíves letölthetővé tenni a jelenlegi módot!
Bármit csinálok nem működik.
Már annyi variáció volt, azt a sync fájlt se lehet már letölteni, csak a virtual modból tudom kivenni.
Sokszor telepítettem újra a játékot de nem jó. -
ForgoIstvan
csendes tag
Na akkor! Megpróbáltam szinkronizálni a fsone mappát elsőre végig is futott ahogy kell de HDV eltéréssel ledobott. Akkor mégegyszer végig se ment mert félúton megállt valamiféle hibát észlelve próbálkozás ennyi. Teszt privátba. Én mikor megszavaztam a módot annyi bajom volt vele mint most és ezt akkor is és most is jeleztem jelzem. 2 kör után 150 fokos a hátsó akármit állítok kanyarokra leosztva a hőmérségletet nem változik ugyan az. Ezzel így jelenleg max 5 kört lehet menni (Annyit nem tudtam most teszten). nem hogy egy futamot végig. Én nem veszek részt a vitatkozásba mert azt magasról leszarom. A véleményem elmondtam akkor és most is mert kértétek!! Ha a mód versenyzésre alkalmatlan ( Lehet én hibámból az) mert nem úgy kezelem a pedálokat ahogy a profik stb nem veszek részt a köv szezonba mert nincs értelme ha megoldódik minden heppy versenyzek. ENNYI A TÖRTÉNET! Azt hozzátenném semmi rossz szándék nem volt irományomba meghajlok azok előtt ÉS KÖSZÖNÖM azoknak akik fáradtságot nem sajnálva küszködnek hogy az igényeink kielégítsék!
-
u.z.
csendes tag
Nálam is az volt a helyzet, hogy a szinkronizálás alatt 'kapcsolat megszakadt' üzenet jött. Többszöri próbálkozás után nagy nehezen végigment. A szerverre való belépés után server.hdv eltéréssel ki is dobott. Nem tudom mi a gond, már csak azt, hogy az egész így egy nagy sz@r! A francnak kellett ennyire megkeverni és megbonyolítani az egészet?! (Annó házi szerverekről toltuk itt a ligában és nagyon jó versenyek voltak, jó közösséggel, semmi vitával.)
Ha a 150°C-os hátsó gumis, kezelhetetlen FoSOne marad így, akkor erősen megfontolom, hogy a következő szezont én is kihagyom.
Üdv & Peace! -
ultimategerg
csendes tag
válasz kokoaliga #1415 üzenetére
Ezt most feltettem, és még nem is synceltem, csak kiprobaltam privatba, és sajnos tényleg a szétmelegedős verzió. Azért a biztonság kedvéért feltettem azt is amit még a nyáron adtál először(az eredeti FSONE2009_V2.0(shaders) verziót), hogy nem e én vagyok már teljesen hülye. De azzal minden rendben volt!! Szóval vagy az, vagy a legutóbbi állapot kéne. Ha ez a sync meg ennyire bonyolult, akkor nem lehet hogy hagyni kéne? Eddig is mindenki szépen letöltötte a pályákat.
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ultimategerg #1416 üzenetére
most már működik a sinc , próbáld ki és teszteld le a módot.
-
ultimategerg
csendes tag
válasz Préri aliga #1417 üzenetére
És ha syncelek, akkor rendbe jön a fizika, és a festések is rendben lesznek? Tartok ettől a synctől. Biztos olyan fontos ez?
-
riki aliga
csendes tag
Nálam nem indul be a játék. Elindítom, az egér mellett megjelenik ez a karika és ennyi nem történik semmi.
Nem a bugyi a legjobb dolog a világon, de nagyon közel áll hozzá.
-
riki aliga
csendes tag
Sikerült megoldani
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ultimategerg #1418 üzenetére
szinkronizálod és tesztelsz , mindenkinek egyforma lesz
-
ultimategerg
csendes tag
válasz Préri aliga #1421 üzenetére
Az oké hogy mindenkinek egyforma lesz, de nem ezt kérdeztem! Hanem hogy a150 fokos gumi effektus megszunik e a szinkronizacioval. Valaki irja le aki kiprobalta. En addig nem szeretnék szinkronizalni ameddig nem jo.
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz Weyoun_aliga #1423 üzenetére
Gergő!
idézlek: "NE LEGYEN PATCH - Pontosan azt a modot szeretném amire szavaztam 1 hónappal ezelőtt."
Pontosan ezt a módot kaptátok meg tesztre még annó.
Ezután jött, a sokak által korán kiadott Patch. ami szintén nem tetszett sokaknak.
Egyébként nem vagyok egy nagy pilóta, de tapasztaltam, hogy egy jó beállítással, nem melegszik a gumi.Tehát a kérdésedre a válasz, Nem lesz javulás a szinkronizálás után, és igen, fontos a sync. így érjük el, hogy ne legyenek fennakadások, és mindenki ugyan azzal a móddal induljon a szerveren.
továbbá:
Sokak jelezték, kérdezték, mondták, hogy gondjuk akad a SYNC-el. nemsokára kirakok egy cikket az oldalon, ahol fontos információkhoz juthattok. Érdemes lesz ellátogatni az oldalra.[ Szerkesztve ]
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1424 üzenetére
Előző HSZ-ben rosszul irtam.
Tehát a lényeg, hogy Sync után, nem melegszik a gumi.
a lényeg, hogy a sync használata során, "Pontosan azt a modot szeretném amire szavaztam 1 hónappal ezelőtt." teljesül a kívánság
-
ultimategerg
csendes tag
válasz ForgoLajos #1425 üzenetére
Köszönöm Lali, maximálisan kielégítő volt a válasz! Ha haza mentem, ki is fogom próbálni. Remélem nem lesz semmi gond. Amit leírtál, az alapján elvileg nem is lehet.
Oly sok kérdést tettem fel az elmúlt napokban, és egyikre sem kaptam választ, de most végre igen! Köszönöm! Én tényleg nem kötekedni akarok, csak egy olyan modot, ami normálisan működik, és működött is legelőször( a mai napig megvan a gépemen: FSONE2009_V2.0(shaders) ). De leginkább már versenyezni szeretnék! -
botlakote
csendes tag
válasz Préri aliga #1421 üzenetére
Csá préri ez a füles nem rossz.
http://www.zonacomputers.hu/webaruhaz/shop.product_details/183-fejhallgato-mikrofonos/flypage.tpl/32793-genius-hs-g850-gx-gaming-zabius-vilagito-mikrofonos-fejhallgato/
-
Préri aliga
csendes tag
Tájékoztató : az első versenyre is él a min 60 kör és a 4 mp.
-
DavidFlower
csendes tag
Hi! Örömmel látom, hogy visszakerült az fsone.Egyéb elfoglaltságaim miatt nem voltam képben. A sync progit nem találom a letöltésekben. Jó lenne belerakni, mert aki még ennyire sincs képben, annak a szinkronizáljatok" nem sokat mond. Beletenné valaki, vagy megmondaná honnan lehet letölteni?
-
DavidFlower
csendes tag
válasz DavidFlower #1429 üzenetére
ÁÁÁÁ. Benne van. Olvastam , hogy verseny előtt szinkronizálni kell. A csak a pálya pipát ugyanúgy ki kell venni?
-
Préri aliga
csendes tag
válasz DavidFlower #1430 üzenetére
Mind a három pipa ki, majd szinkron, pipák vissza és onnan indítod az rfactort
-
DavidFlower
csendes tag
válasz Préri aliga #1431 üzenetére
sehr danke
-
aronkatona92
csendes tag
Hali
Úgy alakult, hogy visszavonulok a ligából. Eddig se volt egyszerű megoldanom ezeket a vasárnap esti futamokat, de sikerült. Most elkezdtem dolgozni és a továbbiakban nem tudom megoldani, mert koliban lakok pesten és a net sajnos vasárnap esténként gyenge ott. Jó volt veletek versenyezni, itt kezdtem az egész szimulátorozást majdnem 2éve. Ha egyszer visszatérek hozzátok, az legfeljebb több év múlva lehet. Jelenleg áttérek iRacing-re és azzal fogok körözgetni heti 1-2órát, mert sajnos több időm nincs.
Jó szezont és jó versenyeket kívánok nektek. Sziasztok. -
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz aronkatona92 #1433 üzenetére
Várunk vissza Áron!
-
Weyoun_aliga
csendes tag
Mai nap, vagy a jövőhéten lesz a futam?
-
botlakote
csendes tag
válasz kokoaliga #1298 üzenetére
Sziasztok!
Ma felkeltem, nem volt egyszerű sem a felkelés sem a döntés, de én is úgy gondoltam, hogy szünetet tartok a ligában, és kiprobálom magamat máshol egy ídőre (Iracing). Nem a mód miatt akarok szünetet tartani. Szerintem ez egy nagyon jó kellően nehéz mód ahhoz, hogy tovább fejlödjön egy pilóta. Öszinte vagyok mint mindig a döntésemben részben benne van hogy, itt kaptunk eleget a fejünkre a csapattársaimmal, sokszor fölöslegesen, és jogtalanul. Pár éve még más volt a liga mondjuk úgy iránya. (Szórakozás, stb.) 18 éve szimulátorozom, (ez soha nem fog elmulni) itt a lilában több mint 70 futamon versenyeztem, sok emlékezetes csatát vívtunk, amiért hálás vagyok, és nem fogom elfelejteni. Azért figyelemmel fogom kisérni a liga eseményeit, soha nem lehet tudni mit hoz a jövő. Köszönöm a nagy csatákat Pitnek, Dudás Éndrének, Kiminek, és Áronnak, valamint Prérinek, Virág Dávidnak, meg a többieknek.
Mindenkinek jó versenyzést, Szabad a ferrári! :-) -
Préri aliga
csendes tag
Sajnálattal látom , hogy egy héttel a szezonnyitó verseny előtt elmegy két versenyző , akik szavaztak (vagy szavazott a mód választásban ) kiválasztották a kocsit ,átfestették. Köszönjük szépen.
-
kokoaliga
tag
Tisztelt Adminok.
Ma 16:00-kor rendkívüli vezetőségi ülést tartunk a TS szerveren.
Pit,Robin,Préri,Lali!!!Koko
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz Préri aliga #1437 üzenetére
Hát sajnálom srácok. Sok sikert az IRacing-ben. Kicsit haragszom hogy most jelentitek be, de természetesen visszavárunk minden versenyzőnket! Kicsit szét csúszott a liga oldala, nagy a kavarodás, ezért szeretném leírni.
Futamkezdés jövőhéten lesz (2014.08.24.), nem pedig az oldal szerinti kiírás. Észrevehettétek, hogy a hotlap sem egyezik a cikkben levővel. ezt is orvosolni fogjuk. Sync ugyan úgy kötelező a versenyen, csak úgy mint a 4sec és a 60 kör. Van még időtök teljesíteni. Csalni ugyan úgy tilos! de gondolom ezt meg sem kell említeni egy ilyen nagyszerű ligában, ahol csak becsületes versenyzők vannak.A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
DavidFlower
csendes tag
válasz Préri aliga #1437 üzenetére
Laci! Tényleg itt tartunk? Szerinted ez normális? Kérdez valaki valamit értelmesen, és kitöröljük? De most komolyan? Nem anyázott, nem fikázott. Delete?
-
riki aliga
csendes tag
Nem tudom leszinkronizálni a játékot "A kapcsolat megszakadt" probléma okán.
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz riki aliga #1442 üzenetére
sok volt a szemét a szerveren már. Sync megoldás cikk a honlapon.
Ricsi, festéssel keress meg Face-en PLS, ha van kedved, és időd.A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
riki aliga
csendes tag
Sajnos úgy alakult, hogy kihagyom a szezont és új kihívást keresek magamnak. Köszönöm a lehetőséget, hogy elkezdhettem itt a ligázást. Lehet, hogy csak ezt a szezont hagyom ki, de ez még a jövő zenéje. Szabad a sauber egyik ülése
-
kokoaliga
tag
válasz riki aliga #1444 üzenetére
Érdekes.....
Tegnap este szinkronizálni szeretted volna a játékot és valami nem volt jó?
Ma reggel meg te is felkeltél és úgy döntöttél,hogy nem indulsz?
Holnapra is lesz egy emberke aki felkel és nem indul?
Most már azért jó lenne tudni mennyien fogunk vasárnap indulni mivel ha 10 alatt lesz a létszám akkor nem lesz tv.
Egyébként nem én intézem a liga ügyeit mert ......
Lippai Lacinak és Forgó Lalinak átadtam a stafétát.Koko
-
DavidFlower
csendes tag
hi. Nekem faszán fut, csak nincs kinnt az óra. Letöröltem a javat, feltelepítettem a két szezonnal ezelőtti complementosbol a javat, beállítottam. Működik is. Hangok stb, kers drs, csak nem látom. Sőt! Semmilyen plugint nem látok. Csak az alapjáték km/óráját.
-
ForgoIstvan
csendes tag
Ez egyre jobb lesz...Mire hazaėrek nyaralàsból mindenki lelėp...
[ Szerkesztve ]
-
DavidFlower
csendes tag
letöröltem. megtaláltam az ebbe beleépített javat. Feltelepítettem. most sincs plugin
-
kokoaliga
tag
-
kokoaliga
tag
A teszteken is úgy működik a drs mint a versenyen.
Csak a kijelölt zónában megyKoko
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.