Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
A hamarosan lejár a 3éves Emitel/T-online ADSL 4Mbit/s előfizetésem .
Felmerült bennem a gondolat, hogy az Externettel szerződjek egy ugyanekkota sávszélességűre .
Hogy megy ez mostanában ?
Hallottam már olyat, hogy ilyenkor megkeres egy T-online ügynök, és alkudozik, hogy maradj náluk, és megkínál valami kedvezménnyel a listaárból .
Eddig a modem a szolgáltató tulajdona volt, mostmár meg kell venni ?
Mit kell még tudni egy T-online elhagyás, Externet ADSL előfizetés intézéséről ?
Köszi !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hahó !
Bocs de engem nem ez a kiesésmentes szolgáltatás érdekel .
Ezen én át tudok lépni .
Annál inkább érdekel, hogy a modemmel mi a helyzet, azt újabban meg kell venni ?
Mit kell még tudni egy T-online elhagyás, Externet ADSL előfizetés intézéséről ?
Köszi !
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Ha veszek egy ilyen D-Link DSL-380T modemet, akkor ahhoz adnak szűrőt/splittert is ?
Vagy nem tartozéka ?
Ha nem tartozéka honnan lehet ilyet beszerezni ?
Üdv.
Astr
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Vettem egy D-Link DSL-380T modemet, valahogy sikerült is működésre bírnom, de viszont dobálja a sebességet .
Jelen esetben a feltöltéssel van gond .
A legújabb Fw. van rajta .
Mit lehet ez ellen tenni ? Van erre a problémára megoldás ?
Előfordult már ilyen valaki mással is ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz DjPremier #1792 üzenetére
Hali !
Biza áttúrtam a webes setupot, anélkül ugyanis nem indult volna el, mert az alapbeállítás a Modulation Type-nál : ADSL2+ (Multi-Mode), amit feltétlenü át kell állítani ADSL (Multi-Mode)-ra .
Átnéztem ott mindent, látszólag minden OK.
Probléma még az is, hogy nagyon sokára indulnak be a Torrent feltöltések .
Vajon miért ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Lesz mostanában, kb. 3-4 hónapon belűl sávszélesség bővítés az Externetnél, vagy más szolgáltatónál ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Van köztetetk olyan akinek eddig az Emitel volt az ADSL szolgáltatója, de váltott, vagy hamarosan váltani fog Externetre ?
Sajnos elég csúnya dolgokat hallottam biztos forrásból .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Az a néhány új Externet ügyfél képtelen csatlakozni a hálózathoz, amellett, hogy a helyi központ, és az efi között az ADSL kapcsolat él .
Gondolom az efi már fizetett is, mert anélkül a folyamat el sem indult volna .
Ahogy széphazánkban ez ilyenkor lenni szokott, természetesen a két ISP egymásra mutogat, az efi meg a két szék közül a pad alatt fetreng dühében .
Előfordulhat, hogy ilyenkor az egyik (a régi) ISP betart a (új ) másiknak, és ennek a levét issza az efi ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz laci666 #1800 üzenetére
Hahó !
Ha csak ennyi, akkor az elmegy .
De te nem a 77-78-79-es körzet valamelyikében vagy ugye ?
Mert itt most aztán van ám fejetlenség !
Ami ott simán mehet, az errefelé még nem biztos .
Az lenne az igazi, ha a 77-78-79-es körzet valamelyikéből nyilatkozna egy Externet ADSL ügyfél .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz laci666 #1802 üzenetére
A 77-78-79-es körzetben az Emitel > T-Com jogutódlás, öröklésből adódnak a problémák .
Eddig e három körzetben az Emitelen kívül senki más nem szolgáltatott, tehát nincs gyakorlat az átállásra, más szolgáltató bevezetésére a területen .
Jelenleg is sorstársakat keresek, akiknek eddig az Emitel szolgáltatott, és most átmentek az Externethez .
Nagyon érdekelnének a gyakorlati tapasztalatok az átállással kapcsolatban .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Egy új Externet előfizető lennék, ha lehetnék, de a Tré-only akadályokat gördít a volt Emitel területen élő, más internetszolgáltatóhoz vándorlók elé !
Gyakorlatilag megkezdődött az egymásra mutogatás, amitől már előre féltem .
És most testközelből átélhetem .
Helyi információk szerint a Tré-only nem szolgáltat az Externetnek ezen a helyen ADSL hozzáférést április előtt .
Hogy miért ? CSAK !
Az alábbiakat már korábban hallottam, de nem hittem el . Most ezt is át kell élnem !
A Tré-only hozzáállását tükrözi, hogy amint az illetékes meghallja, hogy nem Tré-only ADSL-ről van szó, hanem Externet-ről, azonnal nyomja a sablonszöveget, "nem tudok segíteni", és leteszi a telefont !
Mielőtt bárki megkérdezné, az ADSL telepítési feltételei adottak .
A központ alkalmas rá, és a távolság is jó, csak egy háznyival lenne odébb mint a mostani .
Azt hiszem ezt a helyzetet csak átkozódó cifra magyar szavakkal lehet illetni, ami nem ide való .
Ja, és mellesleg már ki van fizetve az Externet felé, a szolgáltatás éves díja !
Szerintetek ? !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Externetes emberek !
Az Externetnél valóban úgy néz ki a felhasználónév, hogy ; "felhasználónév@externet.hu" ?
Állítólag a volt Emitel területen ebből adódóan nem lehet csatlakozni, mert a szerver nem engedi el a felhasználónév utáni részt, a "@externet.hu" -t .
A többi ISP-nél milyen formátumúak a felhasználónevek ?
Valaki erről bővebben tud valamit ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hi !
Na, mától én is Externetes vagyok .
Majd kiderül millen is lesz, ha nem lesz jó, egy év múlva bedobom a kukába, és veszek valamellik másik szolgáltatótól, újra mint új ügyfél .
Úgy mint most is tettem !
Ezeket a híreket rossz olvasni azúj szolgáltatómról .
De ha ez tény akkor tény .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Segítséget kérek az sm50b program használatához !
Beállítottam mindent ahogy itt írva vagyon, de a program indítása után csak "Querying modem" felirat van semmi egyéb .
A modemem D-Link DSL-380T .
Mi lehet a hiba ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Van az Externetnek ez a Webmail oldala amit én rendszeresen használok .
A kérdésem ezzel kapcsolatos .
Hogy tudnák én egy címsorba másolható, vagy kedvenceim közé menthető linkkel, egy kattintással belépni a fiókomba ?
Tehát a Webmail honlapból kéne kimásolni "valamelyik" sort, és megmondani, hova illesszem be a felhasználónevemet, és jelszavamat .
Ehhez én már nem értek . De meg lehet ezt így oldani ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Hogy tudok én belépni az Externet Webmail fiókomba egy a címsorba írt "karaktersorral", amit aztán link-ként el is menthetnék ?
Mit kéne beírnom ? És abban hova írjam a felhasználónevet, és a jelszót ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hi !
Én Emitel/T-Online-ról váltottam Externetre .
Ezt megelőzően tájékozódtam, és arra számítva, hogy a régi Dialcom-ot majd visszakérik,.vettem egy D-link 380T modemet .
Ez április körül volt .
A T-Online szolgáltatást sikeresen lemondtam .
Azóta senki sem kérte az öreg Dialcom modemet .
Most két modemem van, a nyugdíjas Dialcom tartalékost játszik a D-link 380T pedig használatban .
A te esetedben azt javaslom vegyél modemet, de ne a szolgáltató által kínáltat, hanem egy D-link 380T-t .
Nagyon jó szerkezet, jobb mint amit a szolgáltatóknál kaphatsz, én bárkinek ajánlom akinek DSL modemre van szüksége .
Az ára ~8-10E HUF ami 1-2 ezerrel több mint a szolgáltatók által kínál egyéb modemeké, de megéri azt a kis plusszt .
Ha segíthettem . .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Externet Userek !
Én is Externet felhasználó vagyok, és nem túl elégedett a szolgáltatással .
Nálam a le, és feltöltési grafikonon látszik, hogy egyes időszakokban le-fel ugrál a sebesség, elfogy a sáv, majd újra van, s megy tovább az adatforgalom, és ez periodikusan ismétlődik .
A vonalam minősége nem ad okot erre a hibára .
Gondolom nem egyedi eset .
Rendszeresen olvasom a fórumot, és így meg sem próbálok a szolgáltató felé miért-eket hajigálni, mert tuti szélmalomharc lenne .
De kérdem én mindannyiotoktól, olvasva ezt a sok nem alaptalan mocskot !
Miért nem fordul már valaki hivatalosan a fogyasztóvédelemhez, vagy hasonló egyéb szervhez ?
Vagy az NHH-hoz kellene ?
Ha az usereket le is rázzák, le is tojják, talán ha a hatósági megkeresés lenne feléjük, jónéhány user által indítványozva, támogatva, el lehetne kapni a töküket .
Valaki aki ért az ilyen ügyintézéshez, igazán megtehetné, és itt közzétehetné az eredményt .
Szerintetek . . . ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
válasz jokerone #2472 üzenetére
Hali !
Ém Emitel > T-Online-ról váltottam csak az ár miatt, de a minőség egyértelműen rosszabb lett .
Amíg Emitel volt, pofátlan drága volt, havi 4Mbit havi 12 ezerért, de a minőség az egyszerűen kifogástalan volt .
Abban nagyítóval sem lehetett hibát találni !
Aztán Emitel halál, jött a T-Online, leharapták a sávszélességet vagy 10-20%-al, de az megvolt .
Aztán az ár miatt váltottam Externetre, azóta folyamatosan csak szarakodik .Hangsúlyozom, hogy vonal, és sávszélesség csere nem volt (4Mb), tehát tuti, hogy nem a központ, DSLAM, és köztem van a hiba .
De tudom szélmalomharc lenne egy ilyet az Externetnél megemlíteni, így meg sem teszem .
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
válasz jokerone #2478 üzenetére
Sajnos nálam a kábelTV nem játszhat mer egy okádék, nincs is rajta net .
De ha lenne is, az is okádék lenne, sajnos ismerem a szolgáltatót .
Még szerencse, hogy nem vagyok ügyfelük .
Ha lenne normális kábelTV-s net lehetőségem, engem érdekelne, a szimmetrikus sávszélesség miatt .
Jó jó az ADSL de az asszimmetria már nem annyira .
Manapság ugyebár nem mindenkinek mindegy, hogy a feltöltési sávszélesség csak töredéke a letöltési sávszélességnek .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Nekem is kezd már megtelleni a hegedűtokom ezzel a szarházi szolgáltatónak hazudott céggel .
Állandó sebességingadozás, kritikán aluli ping-ek meg hasonló szemét dolgok .
Felteszem hát a nagy kérdést, amit nem költőinek szánok !
T-com területen melyik ADSL szolgáltatóval szerződjek, ha az Externettől menekülni szeretnék ?
Engem nem érint a szolgáltatóváltós játék, új előfizetőként lépnék be .
Melyik ADSL szolgáltató nyújt megbízható, jó szolgáltatást ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Kedves szolgáltatónk ismét szivatni méltóztatik minket .
Nálatok is jelentkezett illen hiba, hogy az ADSL kapcsolat él, a kapcsolat mégis szakadozik ?
Így tesztelhető : ping -n 50 bix.hu
A válasz ennél hosszabb, csak az összegzést tettem ide .
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 50, fogadott = 40, elveszett = 10 (20% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 18ms, maximum = 2734ms, átlag = 86msA lényeg, hogy 50 pingből 10 re nem jött válasz .
Jónéhányszor eljátszottam már, és ennél csak roszab eredmények voltak .
Előfordult már nálatok is illen jelenség ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Én sem tudok belépni a webmail felületre .
Mióta nem műxik ? Én 18:30 körül még be tudtam lépni .
Hiába próbáltam hívni őket, 15 percen keresztül csak zenét hallgattam, s' végül feladtam .
Felháborító !
Ide nem, de a szolgáltatóra annál inkább illő őszinte, cifra magyar szavakkal tudnám csak jellemezni a helyzetet .
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Nekem is volt hasonló esetem velük .
Volt egy magánpostafiók (csak egy e-mail cím) szerződésem 2007 nyártól .
2008 áprilistól kötöttem szerződést velük ADSL 4Mb-re, (1 évre előre kifizetve) amihez tartozik e-mail szolgáltatás is, akár 5 is ha kell .
A le nem járt e-mail szerződést engedték felmondani, és az abból keletkezett ~ 1500Ft díjtöbbletet korrekt módon vissza is utalták .
Erre most december elején jön egy levél, hogy 6350Ft lejárt tartozásom van feléjük .
Megfenyegetve azzal, hogyha nem rendezem, akkor 2009. január 1.-jétől jogi eljárás is életbe lép.
Arra a korábban megszűntetett e-mail szolgáltatásra amelyből anno vissza is utalták a díjtöbbletet .
Azóta már kétszer beszéltem velük telefonon ezzel kapcsolatban, azt mondották, elintézik .
Ennek ellenére az "Online ügyfélszolgálat" lapján még mindíg fenn van, a nemlétező e-mail szolgáltatásom, és az ehhez tartozó lejárt tartozás is .
Elintézték ! Hát ha így intéznek el valamit, akkor nekem a hűségidő után ILYEN SZOLGÁLTATÓ NEM KELL !
És mindenkinek csak ajánlani tudom, ha nem akar magának ilyen, és hasonló problémákat, akkor KERÜLJE AZ EXTERNETET !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
-
AstraCDX
senior tag
Nono !
Ez így ebben a formában sajnos nem teljesen igaz !
Nekem az alapvonalam kifogástalan, az adatfolyamom mégis szakadozik .
Sajnálatos módon gyakran előferdül ilyen eset :
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 50, fogadott = 40, elveszett = 10 (20% veszteség),
minimum = 18ms, maximum = 2734ms, átlag = 86ms193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 100, fogadott = 71, elveszett = 29 (29% veszteség),
minimum = 18ms, maximum = 1826ms, átlag = 44msEz egyszerűen szégyenletes !
Én meg nézek ki a fejemből, hogy PöLö a Skype partnerek vajon miért lépegetnek folyamatosan ki s'be ?
Vagy, hogy on-line játékot játszani lehetetlen .
Hát ezért !
Ez nem T-Com/vonal probléma, mert ez azután lett illen sz@r, miután Externetet kezdtem használni .
Ajánlom minden erre járó érdeklődő figyelmébe, hogy az itt többek által leírt kellemetlen dolgok tények, nem üres szappanbuborékok .
Magamból kiindulva pedig minden internetfelhasználó társamnak, és mellesleg magamnak is, jó ár/érték arányú internetszolgáltatót kívánok !
Ennek viszont az én tapasztalataim szerint az Externet nem felel meg !
Ezért senkinek nem ajánlom, akinek jót akarok !
Aki a fentebb leírt sok-sok hozzászólásban leírt bosszúságtól meg kívánja kímélni magát, ha teheti válasszon másik szolgáltatót magának !
Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz bluobluo #2601 üzenetére
Hidd el nem vagy egyedül !
És ez az irányzat a felhasználók számára sajnos nem kívánságműsor .
Alig van már személyes ügyintézési lehetőség .
Egy országos szolgáltatási területű cég egy darab fővárosi ÜSZI-t üzemeltet az SEMMI .
Itt a szolgáltató érdeke, hogy te egy "MÁTRIX"-al álj szembe, ne pedig egy hús-vér fajtársaddal .
Hozzá kell tenni, hogy tisztelet a kivételnek !
Szerintem ez a K globalizáció segglehellete !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
-
AstraCDX
senior tag
Hahó !
Advanced fül > ADSL Mode
Eddig ADSL2+ multimod volt beállítva .
Most javaslatodra elkezdtem variálgatni . Semmi sem változott . Sem jobb sem rosszabb nem lett .
Ennek bizonyítékaként utoljára a Not Trained beállításon hagytam, ami annyit jelenthet, hogy semmi nincs beállítva, és most is így megy .
Tehát majdnem mindegy mi van ott .
Kérdést megelőzve közlöm, hogy minden változtatás után Save, és Restart enélkül ugyanis a beállítás változások nem érvényesültek volna .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Szakik !
Tudja valaki, hogy kedvenc szolgáltatónk által ígért web tárhelyet hogyan lehet igénybe venni ?
Az Externet honlapon van egy Dokumentumok, segédletek oldal, ott van egy Segédlet e-mail postafiók és webtárhely beállításához de az alapján nekem nem sikerült belépni az ftp tárhelyre .
Elég egyszerű leírás/folyamat, úgyhogy nem értem miért nem sikerül a belépés .
Vagy ezt webtárhelyet külön telefonon imádkozva kell igényelni tőlük ?
Tudja valaki ennek a menetét ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Tehát .
ftp Total Commander
Kiszolgáló neve : w3.externet.hu
Felhasználói név: "user", vagy "user@externet.hu", vagy esetleg "user@uw.hu" ?
Jelszó az OK.
De mindegy is ezek közül egyik variációval sem tudok belépni .
Ez van leírva a segédletben is, marha egyszerű, csak épp nem műxik .
Azért bátorkodtam itt segítséget kérni .
Egyéb ötlet .
Köszi !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hali !
Az én routeremben van egy beállítási lehetőség "Get DNS Server automatically ?" .
Eddig "Yes" volt beállítva, és a Status lapon látszik a DNS Servers után, hogy a 212.40.96.170 212.40.96.171 címeket hozta be .
A kérdésem az, hogy nekem nem kell feltétlenül a szolgáltató által megadott DNS Servereket használnom, beírhatok oda egy másik DNS Server címet is ?
Akkor mi értelme annak, hogy a szolgáltató megad nekem DNS Server címet .
Származik nekem abból előnyöm, hogy nem a szolgáltató által megadott DNS Servert használom ?
Honnan tudok én DNS Server címeket szerezni, és honnan tudhatom, hogy melyik milyen, jó vagy kevésbé jó, vagy nem jó ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Hahó !
Üdvözöllek a való világban !
Ha egy kicsit is visszaolvasol, láthatod, hogy a téma nagy része ilyen, és hasonló szégyenletes esetekkel van tele .
Sajnos a tapasztalat szerint, pozitív irányba az Externetnél semmi nem változik .
De azért idézve a honlapról :
"Információs és technikai ügyeletünk folyamatosan, a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére."
Esetleg nem akarnak az itt megfordult ügyfelektől tanácsot kérni, hogy ugyan hova is tegyék ezt a 24 órában rendelkezésre álló ügyeletet ?
Nekem lenne egy javaslatom, de inkább visszafogom magam .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz zebranyul #2679 üzenetére
Hali !
Én is láttam miközben nem létező árak után kotorásztam . Elég vicces !
Kaptam ugyanis mail-t, hogy hosszabbítsak, és hosszabbítás utáni kedvezményes díjjal csalogat, de nem számszerűsíti azt .
"Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ADSL otthoni csomag prepaid (Szereld Magad M.N.) Bravo* 4 Mbit szolgáltatásának hűségidőszaka hamarosan lejár.
Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett, és szeretnénk, ha továbbra is előfizetőink között tisztelhetnénk.Mivel nagykereskedelmi partnerünk a korábban létrejött ADSL szerződésekre semmilyen további kedvezményt nem biztosít az internet szolgáltatók - ezáltal az előfizetők - részére, minden szándékunk ellenére kénytelenek vagyunk az ebből eredő esetleges költségnövekedést árainkban érvényesíteni a határozott idejű szerződés lejáratát követően.
Amennyiben nem kerül sor jelenlegi szerződésének meghosszabbítására, az ADSL előfizetői szerződés a hűségidőszak lejáratát követően határozatlan időtartamúvá válik, és a havi előfizetési díj 4575+ ÁFA összegre módosul.
Kedvezményes ajánlatunk!
Javasoljuk, hogy mielőbb hosszabbítsa meg hűségszerződését további 1 évvel, ez esetben ugyanis a jelenleg érvényben lévő hűségidőszak lejárta utáni előfizetési díjánál kedvezőbb havi díjat tudunk Önnek biztosítani."A honlapon nincs lejárt hűségidejű szerződéshosszabbító előfizetők díjkategória, csak új előfizetőknek, meg szolgáltatóváltóknak .
Akkor honnan tudjam, hogy mi mennyi ? Érdemes-e hosszabbítani náluk ?
Vagy zsákbamacska, de azt biztos .
Egyébként észlelte már valaki azt a 4 Mbit/s > 4,5 Mbit/s brutal sávszélesség emelést ?
Nekem ez nagyon gyanús,hogy ez egy parasztvakítás .
Nálam a modem eddig is 4480 kbit/sec-ra állt be, és néha mikor jó kedve volt a letöltési sebesség is megfelelt, az általuk újnak hirdetett 4,5 Mbit/sec-nek .
Akkor fölteszem az aktuális kérdést : Eddig hazudtak, vagy most hazudnak ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
"Csatlakozzon Ön is az Externet több mint 50,000 elégedett ADSL ügyfeléhez, és élvezze kiváló minőségű internet szolgáltatásunkat."
De mindenekelőtt olvassa rendszeresen a Prohardver Externet fórumát !
Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz zebranyul #2692 üzenetére
Hali !
Röviden - egyetértek !
Bővebben .
Nem akartam már annyira túráztatni magam, ugyanis némely véleményem csípi egyesek szemét, és senkit nem kívánok megbántani sem .
A jó tanácsot elfogadni SENKINEK sem kötelező !
Viszont amiről tudom, hogy nem jó, azt SENKINEK sem ajánlom !
Akkor most mit csináljak ?
Támogatva zebranyul felvetését, én is javaslom a szélessávkereső használatát, és egyéb infok beszerzését az ott kiszemelt leendő szolgáltatókról, több információforrásból, mint PöLö; a fórumok .
Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Volt már valakinek olyan esete, hogy idejekorán, a hűségidő lejárta előtt egy-másfél hónappal elküldte a felmondónyilatkozatot, és utána azonnal letiltották a hozzáférését ?
Holott még az előre fizetett éves díj is lefed még további egy-másfél hónapot .
Mert én ma így jártam .
Minden ismerősnél ment a net, akár T, Inv, vagy Ext, csak nálam nem, de a T test serverre, én is fel tudtam menni, tehát a hiba tuti nem nálam volt .
Aztán délben rájuk kellett szólnom, de hogy mi okozta ezt a "furcsa" hibát nem árulták el .
Azt mondták egy óra múlva jó lesz, azt sem értem, hogy miért kellett erre egy órát várni, de az egy óra elteltével valóban jó lett .
Mi van ilyenkor ?
Szívatnak/szórakoznak ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest