Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- Wuthering Waves
- Elden Ring
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
A TvNet is ugyanúgy Tíkom viszonteladó kiskereskedelmi partner mint ahogy a többi majd két tucat másik szolgáltató. Ezek a viszonteladók értelemszerűen ott nyújtanak szolgáltatást ahol a Tíkom, hisz annak az ADSL szolgáltatását viszontértékesítik. A Tíkom jelenleg ~800 településen kínál ADSL szolgáltatást.
A TvNet-nek ezek kívül van még saját infrastruktúrás ADSL hálózata amit 3G fantázianév alatt futtat, ennek a területi kiterjedése elég korlátozott, Bp területének úgy 1/3-án elérhető ahogy te is linkelted. Ezen kívül a TvNet-nek még van kábelnet szolgáltatása egyes vidéki kistelepüléseken és LANNet szolgáltatás XIII. kerület pár utcát felölelő körzetében. -
nyikszi
őstag
válasz shabbarulez #653 üzenetére
És Antonia a szolgáltatási területről nem kérdezte, hogy milyen kapcsoltatot keres, ezért írtam amit írtam.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Zugi
aktív tag
Üdv!
Pénteken rendeltem meg online az Externet ADSL-t. Ahogy itt olvasom nincs különösebb probléma vele és az árai is jók. Korábban Axelero-s voltam, majd 1 éves kitérővel kipróbáltam a Fibernetet (de onnan menekülök, azt senkinek nem ajánlom!), és most újra visszatérek ADSL-re, remélem nem fogok az Externetben csalódni, mert a korábbi ADSL-em tökéletes volt minden téren, csak nem a legolcsóbb.
Ha valaki szintén mostanában rendelte meg a netet az Externettől, meg tudná mondani, hogy megrendelés elküldésétől számítva hány nap volt mire tudta is használni? Mennyi időbe tellik, mire megérkezik a futár a modemmel? Ugyanis ettől függ, hogy mikor bontsam fel a szerződésem a Fibernettel.
Üdv:
Zugi -
nyikszi
őstag
Már leírtam pár helyen:
Haver megrendelte (nálam) online pénteken, hétfőn hívta trécom, hogy él az adsl vonal szerdán (vagy kedd nem emlékszem pontosan, de legyen szerda) hozták a modemet. Ennyi. Kb. így is kellene működnie, de ahogy olvastam nem mindenkinél van (volt) így.
Ja és nincs problémája vele, minden OK, nem szakad, nem rosszak a pingek.
[Szerkesztve]''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Antonio
senior tag
igazad van!
elnézést
nemszóltam,
egyébként máskor autokmatikussan előugrott a bruttó ár ha a kurzor a nettó ár felett volt ez most valhogy nem történt meg ... a részleteket pedig nem olvastam el ...Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
--=G=--
csendes tag
Hi!
Én múlt hét pénteken rendeltem meg az adsl-t Externetnél, és még nem hozták a modemet. Felhívtam őket, mert a honlapjukon azt írták hogy 2 munkanap alatt létesítik az adsl kapcsolatot. Azt mondta az ügyfélszolgálatos nő, hogy 1-2 hét az átfutási idő. Akkor ez most hogy is van? A T-online oldalán is 2 munkanap van írva. -
nyikszi
őstag
Hoppá, változtak az árak és lehet mégis Externethez csatlakozok?
1 Mb-es 9000/hó bruttó, eddig ez emelkedésnek tűnik, de ''az Externet, a havidíjas csomagokat 2007. január 1-től számlázzuk.'' Vagyis 8 hónat kell elvileg fizetni, ami 72000 pénz/12hó, az már csak 6000 pénz. Na megyek hívom őket, hátha okosabb leszek.''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
-
--=G=--
csendes tag
Hi!
De másnap Szerdán hívtak a T-comtól hogy szeretném-e megrendelni az adsl-t, mert most ingyenes. Mondtam neki hogy én már megrendeltem az Externetnél és ők ezt nem tudták. Akkor még be sem adták a megrendelésem? Mert ezek szerint nem.
Ma felhívtam őket hogy hol tartanak, de még mindig zt mondták hogy 1-2 hét. Ekkor már felemeltem a hangomat, mert az ideg majd megevett. Mondtam neki hogy érdekes, az utcában 2 nap alatt bekötötték haveromnak. Ő hozzámvágta, hogy nem tud vele mit kezdeni. Lecsaptam a telefont! -
Tom5
addikt
Sziasztok!
Szeptember 9.-én jár le az 1 éves ADSL szerződésem az EXTERNET-nél.Azlenne a kérdésem,hogy most ha változtatni szeretnék,maradnék az Externetnél,csak ennyi pénzért amit most fizetek már 1megás kapcsolatot is kérhetnék!Tudom az akciók rám nemérvényesek...de szerintetek megoldható az új csomag(ez esetben az 1megásra) váltás?!( különösebb macera nélkül...)Válaszokat előre is köszönöm!!! -
Tom5
addikt
válasz bandita001 #669 üzenetére
Remélem is ,hogy nemlesz gond ezzel!Köszi
-
Debilon
addikt
hali!
az lenne a kérdésem, hogy az mitől van, hogy egy 5-6 óra után megáll minden adatforgalom, és csak a modem áramtalanítása segít..? mert különben a wan miniportot sem nyitja meg..
externet adsl, d-link 360t modem
valamint a d-link 360r modemről mik a tapasztalatok?
ugyanis a kiküldött askey-em helyett ilyet fogok kapni holnap valószínűleg, mivel az askey nem tudja felépíteni az adsl kapcsolatot.. a jelet érzékeli, de nem tud szinkronizálni..
ehelyett kaptam (jóindulatból) a t-com-os szerelő ismerőstől a 360r-t amíg megkapom a másik modemet.Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Barto
aktív tag
Üdv Mindenkinet!
Lehet, hogy nem ebbe a topicba illik, de ezt találtam a leghasonlóbbnak.
Egy érdekes problémám van, és ennek kiderítésében kérném a segítségeteket:
Egy ilyen hibaüzenet után leáll a net: ''Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt és ...'' Nem igazán értem miért, amikor semmi extra nem megy, nem megy DC, Bittornet, sem letöltés. ADSL kapcsolódás után olyan 20-30 percen belül következik be. Mégésézem, mert nem küldök hibajelentést.Utána sem bontani, sem újrainditani a kapcsolatot nem tudom, csak ha a gépet indítom újra.
Amikor ez bekövetkezik a start menüm és tálca egy 10 mp-re a kék stílusból a klasszikus stílusera vált át.Mint amikor a stílusok használatát kikapcsoljuk.
Minden ötletem elfogyott, és már nem tudok hova lépni. A szolgáltatás vasárnaptól lett elérhető.
Nagyon szépen köszönön előre is az ötleteket!
[Szerkesztve]"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
Tom5
addikt
válasz bandita001 #669 üzenetére
Felhívtam őket és aztmondták írjak E-mailt,amiben leírom mit is szeretnék és majd megvizsgálják a dolgot...Miért nem lehet ezt telefonon leegyeztetni...
-
Hequila
őstag
Nekem is ugyen ezt csinálta a mulkor. Végigfuttattam a Pandás online víruskeresést, de nem talált semmit. Utána egy win reinstall oldotta meg a dolgot. Elképzelhető, hogy jön egy újabb ''blaster''!?!?!?!?
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Blaise
veterán
Üdv !
Nekem azt írták, hogy a t-com az ADSL-t DSLAM hiány miatt nem tudja jelenleg kiépíteni. Ilyenkor mennyit kell várni ? -
Calibos
addikt
Mondjom nekem valaki véleményt az Externetről, szomszédnak be akarom kötetni, vagy is én kötném be
Mennyi a letöltési adat maximum, vagy korlátlan?
Ilyesmikről nem nagyon írnak -
Zugi
aktív tag
Nos én igaz, hogy elég kritikus vagyok a netszolgáltatókkal, mert sajnos rossz tapasztalatokból kijutott eddigi szolgáltatómnál a Fibernetnél, és reméltem az Externet nem ilyen lesz, azonban mit mondjak, nem volt túl elegáns a részükről, hogy tegnap amikor beregisztráltam magam a honlapjukon az online ügyfélszolgálathoz és első alkalommal amint belépek a webmail postafiókomba, ott 49db zafi-B vírusos email várt...
Emellett sajnos immáron 2 és fél hete megrendeltem tőlük az ADSL-t, de még mindig nem hozták a modemet. Így aztán az év végéig tartó ingyenes ajnlatuk fénye is kezd kicsit halványulni. -
Zugi
aktív tag
Időközben megjött a modemem, és rá 10 perc múlva már működött is a net. A vírusos emailek is úgy tűnik elapadtak. Úgyhogy most teljesen meg vagyok elégedve. A telefonos ügyfélszolgálatuk is teljesen korrekt, könnyen elérhetőek.
Azt azonban tudja valaki, hogy mivel a modemért külön díjat kell fizetni, így az a saját tulajdonom marad még akkor is, ha esetleg valamikorlemondom az előfizetésem? És ez esetben ha saját tulajdonba kerül a modem, akkor mi történik meghibásodása esetén? Nem cserélik automatikusan? -
tudtommal korlatlan.
naszoval, egy eve fizettem elo externetre, online megrendelest kovetoen egy heten belul mar neteztem, szoval turheto volt a reakcioido. most jar le 19-ediken (eh, mar holnap), az egy eves husegszerzodesem.
irtam nekik egy emailt a megfelelo cimre, hogy szeretnek hosszabbitani, mennyibe kerul, esetleg lehet e prepaid, ilyesmi. egy het varakozas, semmi reakcio. felhivom az ugyfelszolgalatot, egybol lenezoen japersze dejsz ne ot cseszegessem, irjak emailt az adott cimre. mondom irtam. erre o: -jo, irjak megint, mert a mariska (kitalalt nev, mondott valami nevet mar nem emlekszem) kicsit lassan dolgozik, sok az uj elofizeto. na mar most ez igy nem hangzik tul biztatoan, hogy a par ezer uj megrendelo mariska szenanathajatol es munkaturesetol fugg. jo birka modjara irtam meg egy emailt, ez volt kb 5-7napja. termeszetesen semmi reakcio. a cimbe beirtam hogy ''szeretnek onoknek penzt adni, masodik probalkozas''. ugy latszik ez sem jott be.
persze nem sietik el, hisz fizetem az egy evvel ezelotti mostanihoz kepest borsos dijakat...szoval most mondhatnam hogy eleg pipa vagyok rajuk. amikor problema volt a nettel (kb 2-3 alkalom az egy ev alatt), 3-4nap alatt javitottak meg, ez nem tudom mennyire jo vagy rossz..legalabb megcsinaltak. olcsonak olcsok, azzal ennyi.eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Speederer
senior tag
Már múlt 7en befizettem az akciós prepaid-os net árát, de mivel modemet azt nem kértem, ezért honnan fogom tudni, hogy már él az adsl vonalam?
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
Debilon
addikt
érdekes dolog van ezekkel az ADSL modemekkel..
az externettől kapott askey csodát kicserélték egy D-link DSL-360R-re amivel most megy a net, de a 1Mbit-es sávszélességből hiányzik 2-300k állandóan..
egy D-Link DSL-360T modemmel viszont minden megy tökéletesen, megvan a sávszél is..
sajnos a 360T-t hamarosan vissza kell adnom majd
ennek mi lehet az oka? a modemek között ekkora lenne a különbség?Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
strike-force
őstag
szasztok
én chello light után váltottam, és edig minden okés. dlink360r modem, nyista állítási lehetőség és melegszik is (hwsw-n sokan nem szeretik) de nem ez a bajom. az alaplapomon 2 hálókártya van 1 db Gigabit LAN (ami mindig szarakodik) ezért az adsl a másik RTL 8139-re van rádugva, azonban a WINXP asztalon felkiáltójeles a kapcsolat. van egy kapcs. ikon az externetnek, ami okés és van 1 a hálókártyának, ami ugyanaz, de felkiáltó jel van mellette. MIÉRT? a nettel semmi gixer nincs, csak zavar a felkiáltójel a sarokban.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Myers
senior tag
válasz strike-force #688 üzenetére
Hali, nekem is ugyan így viselkedik a 2 kapcsolat ikon. Ne törödj vele.
A modemet meg állítsd függőlegesre, úgy kevésbé melegszik.http://www.muszaj.hu/
-
kisninja
őstag
Én szekszárdon vagyok externetem van, és tegnap este 11 óta szabályossan beszart az internetem. Nagyon lassú szakad is anet másnál rendben van ?? Maga a link megvan.