Új hozzászólás Aktív témák

  • Aladdin

    senior tag

    No, lassan egy hónapos az óra. Annyira megszoktam az utóbbi sok-sok évben a titán órákat, h ez az amúgy sem nehéz ( kb 130 gr) Explorer, még mindig szokatlan. Csomószor igazgatom, nem találja a csuklómon a helyét...
    Vagy én vagyok egy anatómiailag selejt :D
    Pontosság. Először kicsit sietett, többet, mint a beígért +2 mp/nap. Mondom fasza, ez is jól kezdődik.
    Most ott tartunk, h kézen hordva 12 óra alatt elsiet szűk 1 mp-et, viszont koronára letéve (természetesen puha mikroszálas törlőkendő :D ) vissza tudom késleltetni. Most ott tartunk, h 2 hét alatt elsietett 5 mp-et. Ebben benne van 3 szabadnap, amikor az előbb említett pozícióban pihent. Na, ez már nem rossz :)
    Nem dolgozom mozgásigényes környezetben. Az biztos, h a húzás hatásfoka bitang jó, jobb, mint az SMPC-é volt. Most kibírt szó nélkül 34 órát, munka után lerakva. Jövő héten lesz egymás után 2 szabadnapom, megyek ide-oda, de egyik sem olyan hely, ahova felvenném. 46 óra fog eltelni két hordás között. Nem fogok hozzányúlni, nem fogom lerakás előtt felhúzni, kíváncsi vagyok mennyit fog bírni. Már csak azért is, mert szeretném kiismerni, h ha legközelebb ilyen van, akkor mire számítsak.

Új hozzászólás Aktív témák