Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz npera #147001 üzenetére
Azt jókor vettük, már legtöbbször jó drágán csak hamisítványt találsz.
Ilyenem van még kicsi okosságból.
De ez is jó móka, fotós táskába beraktam ezt meg egy bicajos multikészletet, mert néha ez-az lötyögött, de ilyesmik állandóan jól jönnek, ha kéznél vannak. Mindenki les rá furán, hogy de minek, aztán mikor valami állvány lötyög, megszorul, kiesik, beakad a pöcök, akkor jön a fejvakarás, bottal piszáklás, közben ott a célszerszám. 2 bicajos készlet meg ez a mini összesen volt vagy 5ezer.Most már terjed a világban, főleg mióta videósoknak mindenféle keretek vannak a vashoz és kell a csavar, aztán elég ha 2 csoda blogos lelkendezik róla és ennyiért el lehet adni a minimált:
Én meg most küldtem kollégának, hogy hülye azért nem vagyok, fog egy ilyet meg egy csavarnyúzósat, 4ezer pénzzel a világból ki lehet menni:
Persze ezek miatt 15-20 kilós a táskám, de majd ha nem bírom kimegy belőle 1-1 állvány, vaku, valamik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kupon kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest