Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Dehogy én voltam az újban, hova gondolsz? Aljas rágalom kéhlekalássan.
Király utcában tolattam volna vissza parkolóba, aztán takarásból pont akkor szépen kidugta a sarkát egy másik, aki parkolóhelyről tolatott volna kifelé, oszt bal hátsó sarkammal meghúztam a jobb hátsó sarkát. Evvan.
Jahh, csávó apja ugyanitt szívta be ugyanezt, ugyanígy...
-
Jahno
veterán
Fényképezz metálfényt típusú kihívás, de kb. látszik. Igazából nem is nyomódott, gondolom volt ennyire rugalmas. Ilyen volt az ellenfél. Én nem mondom, hogy én voltam a vétkes, srác meg van róla győződve, de hát két tolató autó közt szabály sem nagyon van, mert tolatóval szemben mindenki másnak elsőbbsége szokott lenni, kivéve ha nínósvillogós, vagy menetoszlop meg ilyesmik:
-
-
Jahno
veterán
És még csak hét eleje van (:- Tippeljünk hány hasonló hír lesz hétvégére. Vagy mások miért nem autós boltokban vásárolnak be
"amik egy átlagos vízvezeték vagy autóalkatrészboltban is beszerezhetőek."
Már rég lesz oltás, mire ebből félig is működőképes verziót tud prezentálni vagy soha többet nem is hallunk róla. Bár legalább elkézelése lehet és a robot építősök nem olyan hülyék, mint az eddigi átlag Sanyikák (:-
Lassan meglesem a Gödényes videót is.
-
WiZARD
addikt
OTP
Babaváró hitel, szóval kb tök8 hol csinálom, azonos feltételekkel megy.
Nyilván én vagyok a hülye, hogy utolsó pillanatra hagytam (mert a születés előtt meg kell lenni), de ebben az is benne van, hogy a kormányhivatalból 3x kértem a TB igazolást, mire a harmadik megjött. Persze köztük mindig türelmesen vártam, hátha megjön, meg úgy voltam ráér ez...Azt se értem, hogy miért nem működnek rendesen a bankok (legalábbis az OTP).
Azt mondják azért kell várni mert csak félgőzzel mennek. Mindenki más azon sír, hogy be kell zárni, nem megy, stb. A bank nyitva lehetne, nincs semmi korlátozás, a jelek szerint igény is lenne rá. Erre ők inkább szarnak az egészre és nem dolgoznak.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
FőDudu
addikt
Jogos.
Miert legyen iroda/telephely.parkolo/biztonsagior/internet/soktelefon/allithato asztal/draga szek/stb - ha a programozo otthonrol is tud dolgozni? Rengeteg ceges koltseget meg tudnak sporolni. A dolgozo meg naponta orakat (a bejarason).
Majd dolgozik VPN-en, a netet meg oldja meg - akar kaphat ra tamogatast is.
Szerintem ez a fajta valtas nem igazan negativ irany az informatikaban - bar nekem is kell a kimozdulas az otthoni dolgozobol...
Fura egyeduli szellemkent bejonni egy epuletbe...
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
hobizoli
nagyúr
tudom, csak ugy saccra gondoltam
nalunk munka- kornyzetvedelmi jogi stb eves kotelezo ismetlo oktatas lement par eve is mar ugy, hogy a videki depokban is a naaaagy targyaloban ultek a resztvevok, es nem mentek oda is le arra 3x1 oras eloadast megtartani oda is
ugyanazt a prezit lattak az egyik kivetiton, mint mi is eloben, es egy HD videostream volt pluszban egy masik kivetiton nekik
azon az elo kepet lattak a prezit tartorol, ahogy tartja az o kis fel vagy egy oras prezijet
sarokban volt egy HD studio kamera egy 3 labu allvanyon, az adta azt a kepet nekik errol lájv , meg egy IT-s jomunkasember kezelte a stream-ttöbb drón kell ;P
-
zetor2000
őstag
Sehol. Keresni nem kerestem, kellett...
Szentikályi utca, mindig rendel. Reggel voltam, amikor csináltak valamit, akkor röntgen lett, meg megmondta a dokinő, hogy bal felső 2 gyuladt. Előtte nap is voltam, akkor egy fiatal doki volt, ő írt augmentint, aminek egy helyettesítőjét kaptam, az lehúzta a gyulladást.
Nem fájt, azóta sem fáj, csak nincs rendben.
Hétfőn megyek ide a kerületi SZTKba. Mindegyik doki azt mondta, hogy sögősségi az esetem, és _el_kell_lássák_ . Nem időpontra, hanem így alakul az élet...
Azaz megoldás van, csak még nem mentem utána.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Jobbulást...
Nekem annyi a mázlim, hogy nem fáj. Igaz, pár hete, amikor beütött, akkor viszont olyan voltam, mint akinek bemostak úgy alaposan. A dolgot tetézta, hogy volt a szememnél pár miteszer, amit megnyomogattam, azt persze bedurrant az is. Borotválkozásnál meg valamit levvakartam, azt az is sebes lett. Mindez egy oldalon...
Mint akit alaposan megvertek. A hétvégés fiatal fogorvos is érdeklődött, hogy "megütötte"? Mondom nem, csak ...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
Szerintem nem szabad ilyen oreg mazdat venni. A kerdes csak az hogy mennyire rohad mar most. Nem az hogy mikor kezd majd rohadni.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
cyberde
tag
Mi a baj a skodával???
Ha kevés a lóerő, akkor nézelődj a 6milliós kategóriában. Vagy a 60milliósban.
Lemész havonta 1x anyádékhoz vidékre. Kit akarsz állva hagyni? Az orvoslátogató ügynököt a flottás mondeóban? Nem ráérsz +10 percet 2 gyerekkel +1 asszonnyal?
Pesten meg nem mindegy a dugóban, hogy 80 a lóerő, vagy 103? -
cyberde
tag
Rémálom!
Ausztráliában élő haverom mesélte, hogy az Ausztrálok udvariasak. Pl ha bemennek egy kocsmába, leveszik a kalapjukat és előre köszönnek.
De ha az önkormányzathoz, vagy bmi más állami intézménybe mennek ügyintézni, akkor nem veszik le a kalapjukat és max visszaköszönnek.Ezzel is emlékeztetik az ügyintézőket, hogy a fizetésüket a polgárok által befizetett adóból kapják.
-
Jahno
veterán
Cégeimnél sem mindig értem. Bár itt érdekes, mostaninál az emailforgalom szinte minimális :-O Dől a Jira jegy, mindenki aprítja és kész, néha napi 2-3 levélből megúszunk mindent és ész nélküli termelői értekezlet sincs. Hétfő reggel egy átnézés/megbeszélés, aztán ennyi.
-
cyberde
tag
Ésszerű javaslatokat csak azok tudnak tenni, akik ott dolgoznak és ismerik a rendszer hibáit. Viszont akik ott dolgoznak azok leginkább beleszarnak az egészbe, vagy fosnak a feletteseiktől, vagy el sem tudják képzelni, hogy lehetne ésszerűbben is működni.
Ezt abból gondolom, hogy amikor ezt -alkalom adtán- megemlítem egy ilyen zsabósinges asszonynak, csak pislognak, mint hal a szatyorban. Látszik rajtuk, hogy nem is értik miről beszélek.
-
BobaHWSW
aktív tag
Figyo, nem kell sok loero. Nekem alig van 60 a yamahaban es igy is en vagyok a Jani!
Ok, nem volt jo vicc lehet. En szemely szerint nem ennek 1+ tonnas autot 80 loval de ez gondolom stilus fuggo. A mostanim 210 es panaszkodok ra, hogy kempingcuccokkal szetpakolva 4 fovel marhara nem szedi a labat. 2.5literes 4hengeres toyota.
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
Felmondási idő alatt miért nőne meg? Mondjuk a kirúgás az közös megegyezés szokott lenni, amire mindenki mondja, hogy sose írd alá csak úgy hirtelen de mégis aláírjuk meg a munkáltató amúgy is megoldja, itt legalább forintosítva szokott lenni a vége és szabik kifizetve meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest