Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz Samott #84170 üzenetére
Tudta hogy EP-ben innen kezdve vállalhatatlan, nem itthon van, ott nem lehet elsikálni, a baloldalra és Sorosra fogni.
Ne félj, ha itthoni téma lett volna akkor nem mond le, ahogy Borkai is nevetve indult választáson a lebukás után is. A sok fidióta meg simán meg is szavazta.Itthon ő se vallotta be egyértelműen, hogy miről van szó, a mögötte álló párt is csak ködös közleményt adott ki és az
államipártmédia se mondta ki a tényeket.Random utcán sétálgató fideszest megkérdezve tuti rávágná, hogy ez az egész nem igaz, csak lejáratni akarják szegény jó embert. De ha igaz is, akkor is csak egy apró botlás a magánéletben, amihez semmi közünk és ő kidolgozta a belét a hazáért amit köszönjünk meg neki.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
cyberde
tag
válasz FőDudu #84162 üzenetére
"...Mert ugye az OBH elnoke akinek a ferje 'drogos es meleg', na ez a kellemetlen szituacio egy konzervativ orszagban...."
Azt nem tudhatjuk, hogy az OBH elnökének van-e drogos és meleg férje, mert az jelenleg egy férfi. (viszont -ezekben a vérzivataros időkben- bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is) [link]
A buzigyerek asszonkája már alkotmánybíró.
-
FőDudu
veterán
válasz cyberde #84208 üzenetére
Akkor a wikipedia-t nem megfeleloen neztem at.
Nem az elso tevedesem, de legalabb nem ereszen menekulokFőDudu
-
WiZARD
addikt
Amúgy is mit számít a drogteszt? Attól még nála volt (még ha gonosz erők is csempészték a táskájába )
Az egész jól mutatja, hogy a fidesz álszent keresztény-konzervatív ideológiája csak képmutatás, ők se gondolják komolyan.
Az az ember írta az alaptörvényt, aki a magánéletben a család mellett szexbulikba jár, drogot rejteget a táskájában, szarik a járványra és korlátozásokra, majd amikor ezzel lebukik akkor csendben sunyít és a mentelmi jogára hivatkozik.Dehát ahogy a KDNP-s Hidvéghi is megmondta: "Az vesse rá az első követ, aki bűntelen"
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
blueboi69
senior tag
válasz Bujdy81 #84204 üzenetére
Ez nem ő?
Egyébként itt kurvajó mémek vannak:
https://ugytudjuk.hu/cikk/orgia-es-ereszcsatorna-itt-vannak-a-legjobb-szajer-memek -
npera
őstag
Nova, ez a csati a molex? Milyen néven keressem?
Akarok majd forrasztani ilyen vs XT30 pigtailt.
-
veterán
valakinek nincs egy felesleges eladó 5-6 terás vinyója?
hanyas vagy, te disznó?
-
FőDudu
veterán
Magyar ismerossel beszeltem, ilyen tesztet vett patikaban kb 6e Ft aron:
[link]Nem olvastam at, azt mondja a pozitiv az kb 50% pontossagu, de a negativ viszont 90%.
Tehat arra jo, hogy ha negativat mutat, akkor nagy valoszinuseggel valoban nem vagy fertozott. (mig pozitiv eseten javasolt a PCR teszt).FőDudu
-
npera
őstag
Van egy ilyen csatim, a jobb kettő csati az, amire szükség van.
A PH2 az vastagabb. -
npera
őstag
Edzőkolléga mondta, hogy a leggyorsabb teszt a 2-ujjas. Egyik ujjadat bedugod a szádba, a másikat a seggedbe. Aztán fél perc után megcseréled és ha nem érzel különbséget, akkor pozitív az eredmény.
Nem is drága és max 1 perc.
-
FőDudu
veterán
Tomika jatszotere is mashol lesz hamarosan.
[link]FőDudu
-
Jahno
veterán
Valamit olvastam, hogy mindenfélét csak a sajtóból tudott meg, de nálam ezzel a csikkel kapcsolatban akkor logikai kivételt képez, mert vagy szarul készülünk az ilyesmi infószerzésekre és azért alkalmatlan a hírszerzés, vagy..... Vagy persze, hogy tudtak mindent, de lapítanak :-D
Aztán én mindent is félre tudok értelmezni, nekem az AH csak régebben volt hivatal, most mindig az Antenna Hungária jut róla eszembe De megnéztem a szervezeti ábrát, nyilván minden csipcsup dologgal nem bír foglalkozni, de azért na, mégis csak Ő van felül a hivatal élén, mint külügyminiszter.
Ha meg sokat gondolkozom rajta, akkor lehet elvisz a fekete Volga, olyanban még nem utaztam, legalább valami jó is lesz benne.
-
-igu-
addikt
11 kartondoboz, 5 borond megpakolva. Holnap folyt. kov.
Ket bringa mar odaat.
Szombaton megy a maradek.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
FőDudu
veterán
Akkor te nem utalod ugy az esot ahogy en.
En ki sem megyek ilyen fosadek idoben.3 nap alatt setaltunk vagy 20 kilometert, de ma ki sem mentunk.
Bar a gyerek nem birta ki, kiment gorkorizni a parkoloba, aztan lattam, hogy gorkoriban biciklizett.Szoval csak en vagyok ilyen nyapic ....
Es azt tudni kell, hogy itt nem kotelezo a teli gumi.
Nekunk van - illetve az enyemen ugye 4 evszakos Crossclimate van.De ha netan havazni kezd, akkor a taxi sem jon es a kaja hazhozszallitas is megall, mert nem hasznalnak teli gumit. A 11 ev alatt 1x volt ho.
Aztan szombatra mar 12 fokot mondanak. Ejjelre.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Szajer kilepett a Fideszbol is.
(biztosan megkonnyebbult, hogy a comingout utan nem kell tobbe kozoskodnie azokkal akik elitelik a fajtajat... Nehez lehetett evtizedekig a kettosseg...)
FőDudu
-
-igu-
addikt
Jah, csak hiányolom azt a hozzáállást a kormány részéről, mint amit akkor alakítottak, amikor kijelentették, hogy aki a magyar kormány döntéseit bírálja, az Magyarországot, a magyar embereket támadja.
Ez a furkó évek óta ténylegesen képviselte az országot, az embereket.
Szóval ideje lenne előlépni a kedves vezetőnek, és térden csúszva bocsánatot kérni a néptől - nem pedig elbarikádoznia magát a sajtó elől.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest