Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi-

    tag

    Tegnapi állapotfelmérős ember mesélte, hogy vidéki nepper mondta neki, hogy "itt annyiért adom el a szart, mint Pesten a jót". Ez tényleg igaz is, ma volt egy felesleges 150 km-es köröm. Székesfehérvárra elmentem, a szép állapotú, szervízkönyves kocsiról kiderült, hogy tényleg van szervízkönyve. De csak 2015-ig vezetve, meg van egy leszedett olajcserés matricája 2018-ból :D
    A szép külső tartalmazott 2 alapozóig sérült ajtórányitást, 5-6 alapozóig sérült 5-15 centis karcot és olyan jobb első lökhárítót, amin kb. 50-60 darab bemarás van (fehér részig). Baromi ronda volt. Felszereltség persze köszönő viszonyban sem volt a hirdetettel.
    Ennél picit karcosabbat néztem Budapesten, 40e km-el többel, viszont 900ezerrel olcsóbban. Annyiból már bőven telibefújathatnám az egész kocsit.

    Másik Focus. "Ez nem sérült, hanem a műanyag fényezett lökhárító gyárilag is elüt a fém sárvédő színétől." Én meg biztos hülye vagyok. A másik, hogy számomra talány hogyan lehet a kombi csomagtérajtó belső kemány, kopogós műanyagját összekarcolni. De nem egy helyen, hanem vagy 40-50 karc és bevágás volt rajta.

    Értem, hogy nem új autót keresek, de azért ne nézzen már úgy ki, hogy ránéz asszony és nem áll többet szóba velem. A Yarist is 10 évesen vettük és mindössze a kesztyűtartó volt kicsit összekarcolva (valószínűleg táskától), meg az első lökhárító alul (valószínűleg padkára felállás miatt).

    https://www.ferfiakonyhaban.hu

Új hozzászólás Aktív témák