Új hozzászólás Aktív témák

  • FőDudu

    addikt

    válasz Jahno #56428 üzenetére

    Mi ahol lehet tereljuk a felhasznalokat a felhobe.
    Nincs szopolas a mentessel, oldjak meg maguknak az access controlt.

    Team drive nevu cucc arra jo, hogy az adott reszleg fonoke letrehozza a sajat reszleguknek szukseges alkonyvtarakat, aztan szepen hozzadja az ujakat ahogy szukseg van a hozzaferesre. A felelosseg az ove.

    Egyszeru, a fajlok a dolgozo kilepese utan is elerhetok (orokolhetok), versioning, Gugli meg rendesen ment mindent (Vault).

    Hasonlo dolgokba nem nagyon kararodunk bele, mert a megosztas leginkabb az csoport tagsaggal van megoldva es akkor nagyon bele kellene kavarni az adott konyvtar effektiv jogaiba amit utana az isten se tud kovetni (ki lepett ki es ki tagja az adott konyvtarra jogosultsagot jelento AD csoportnak, stb.....)

    Szoval feltettek neked a szopos ravasz kerdest amit a rendszer melyebb ismerete nelkul nem is illik meg atgondolni sem.... Mert ugye vagy fa szinten latja a teljes megosztast, vagy lehet ra uj megosztast is csinalni, stb... Van millio szivasi lehetoseg, ezt szerintem csinalja az aki ismeri tovirol hegyire a dolgokat.

    Amugy az inherited permission ami a kulcs lehet ilyen seetben - de ez csak az elso amit atneznek. Azt levenni az alkonyvtaron es utana adni hozza az adott usert (vagy csoportot).

    Nem szegyen kerdezni, nem maradt senki aki ezt ismeri?

    [ Szerkesztve ]

    FőDudu

Új hozzászólás Aktív témák