Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Jahnónak vélhetően meg sem kottyan, de a kollégáim ma picit kikészültek idegileg.

    Volt egy meeting 10-11 között, vagy 5 ember lokálisan, 4-5 skype és CAD-es gépről kellett vinni a meetinget egy kábelkorbács áthúzása körüli vizsgálat céljából. Egy fiatal hölgy vitte a meetinget. Amikor odaértünk a meetingszobához voltak bent. Vártunk 10:02-ig, aztán a csaj bekopogott. Nem agresszíven, csak kopogott. Kijött egy nagy elhízott fószer és gyakorlatilag rászólt a csajra, hogy várjon, aztán becsapta az ajtót. Nem kért bocsánatot sem a késésért. 10:04-kor megint bekopogott a csaj, akkor a csóka szintén elég agresszíven szólt neki, hogy fontos meetingjük van és várjon. Aztán ajtó be.

    Amikor végül kijöttek, akkor mindenki csak kisunnyogott, de a fószer kifelé menet meglökte vállal a csajt csak úgy demonstratíve és el akart masírozni. Utánaszóltam, hogy ha ennyire fontos a meeting, akkor talán búkolhattak volna hosszabb időt is. Erre visszamasírozott egész testében remegve és az ökleivel hadonászva, majd fél méterről belekiabálta az arcomba, hogy „just piss the f@ck off…” és elviharzott. Utánaszóltam, hogy f*ck you too... de akkor már nem jött vissza. Pedig már-már kívántam, hogy próbáljon valami konkrétat is.

    A többiek kábé sokkolódtak, vicces volt nézni a reakciókat. Meeting után írtam egy rövid jelentést a dologról a menedzsereinknek és megkértem a business assistentet, hogy nézze meg kik voltak a szobában előttünk, mert ez nem egyezik a Code of Conducttal.

    Odáig tudok bemenni a rendszerbe, hogy látom, hogy egy nő lefoglalt 4 szobát egy időben, amiből az egyik az érintett meeting szoba. De annál mélyebbre nem tudok menni a rendszerben, hogy lássam kik voltak ott név szerint.

    Kíváncsi leszek mi a dolog folytatása. A kollégák most ápolgatják a lelkivilágukat…

Új hozzászólás Aktív témák