Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Bujdy81 #45502 üzenetére

    Igen, első alkalommal kb állóra fékeztem az autót, mert annyira nem láttam tőlük, pont azért, hogy ne okozzak balesetet.

    De miért ÉN legyek a toleráns velük, ha ők balesetveszélyes helyzetet állítanak elő a saját érdekükben? Egy feleolyan teljesítményű lámpával is lehet közlekedni. Vagy ha normálisan beállítja, hogy lefelé világítson.

    3-4. Ez közút, nem sportpálya. Elég toleráns vagyok a bringásokkal, nem szoktam őket leszorítani és nem szoktam nagyon anyázni sem, ha a bringaút mellett a közúton teker, bár olyankor azért párszor eszembe jut megkérdezni, hogy mégis miért itt kockáztatja az életét.
    Nem néztem utána, de tudtommal, ahol van kerékpár út, ott kötelező azt használni.
    De én olyan toleráns vagyok, hogy nem csinálok ebből ügyet. Viszont azt végképp nem tudom tolerálni, hogy elvakít minden szembejövőt.
    A tó körüli bringaúton kellemes idő esetén többszázan vagy akár ezren is mennek ott egy nap. Ha ennyi embernek jó és nem halnak meg mind, vagy nem törött bringákkal kullognak haza, akkor az az út kerékpározásra alkamas. Ha neked nem jó, akkor ott nem a kerékpárúttal van a hiba. Ha ténylegesen sportolni akarsz, akkor keress erre alkamas helyet.
    De nem keresel, mert az macerás, meg pénzbe is kerül, cserébe ezt a legtöbb autós tolerálja, hogy közúton sportolsz, nem csak közlekedsz. Nincs ezzel gond, csak akkor ne zavard a többieket. Ez hiányzik ezekből a vakító parasztokból. Most nem rád gondoltam, a ragozást hagy figyelmen kívül :)
    Ha 10méterenként ilyen világító bringás jönne szemben veled, akkor is rendben találnád ezt?

Új hozzászólás Aktív témák