Új hozzászólás Aktív témák

  • qnadam

    veterán

    rosszul bírom a csípős dolgokat, bár mostanában mintha kezdenének olyan kolbászok szembejönni, amik a felirat szerint csípősek, aztán mégse :)

    meanwhile: ~300 pendrive-ból huszonpár darab hibás lett első nekifutásra, aztán másodikra a hibásak kétharmada mégis felírható és visszaolvasható lett, az egész végére meg egy olyan maradt, ami elvérzett a h2testw-n... biztos bejáratódtak. igazából azt volna jó megtudni, hogy amikor elsőre hibásak, akkor rosszul kerülnek-e fel az adatok, vagy az olvasásnál csúsznak el, de rendesen tesztelni nem volt idő.
    mondjuk tavaly amikor a nyűgösöket visszavittem a gyártóhoz (értsd ők hozzák be kínából, és nyomják rá, amit az ügyfél kíván), akkor elmondtam, hogy felírtam, hibás. első kérdés, megformáztam előtte? lezongoráztuk hamar, hogy erre szükség nemigen volt, mert image-et írtam fel. aztán nekiálltak tesztelni: felmásoltak egy pármegás fájlt, majd visszamásolták, és boldogan mutatták, hogy jó ez... jövőre külföldről rendelünk.

    meanwhile2: nincs párás idő, dehogy. csak a nappali klímája csak tegnap éjjel óta gyűjtött össze úgy 10 liter kondenzvizet úgy, hogy ki volt kapcsolva, amikor aludtam. fasza.

    istálló? gazemberség? hupákolás?

Új hozzászólás Aktív témák