Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    válasz Sipi- #130962 üzenetére

    Most 6.41 lett az idő, 2 éve azt hiszem 6.58. De akkor szép, augusztus végi idő volt, sár sehol. Viszont szar volt a zoknim.
    A végén nem volt vészes már a bakancs, mert a négyszázvalamennyi lépcső a Turultól lefelé leveri a sarat, meg az előtte lévő szakasz is 2,5 km full aszfalt.
    Azt vettem észre, meg a részidőkön is látszik talán, hogy az emelkedők miatt annyira nem lassulok be, de síkon sem vagyok gyors. :DDD Most azért látszott a sebességen, hogy 2. és 3. pont között volt egy hosszú, nem vészes emelkedő, viszont nagyon sáros volt. Fasza agyag, átmentek már rajta vagy 800-an, szóval az erősen küzdős volt. Ott volt talán igazán szar a talaj. Máshol max. pár méteren pontszerűen. Ott 3,75-ös átlagot számoltam, a Locus map az egészre 4,7-et (mozgásban lévő időt nézve).

    Engem a Kinizsi nem vonz, nem mintha meg tudnám csinálni, de annyira nem vagyok beleőrülve a TT-be. De ha egy 50 körüli távig eljutok, az jó.
    A combjaim fájnak, meg a vállövem, de az a botozástól, a sár miatt kellett, meg az emelkdőn is sokat segít. Meg a derekam, de az nem tudom miért, remélem most nem fog becsípődni.

Új hozzászólás Aktív témák