Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Konyhai robotgép vásárlás előtt állok, és egy álló mixer a kigondolt, de pontos típus / márka nincs.
    A képhez hozzátartozik, hogy van egy Sencor STM45RD nevű konyhagép, aminek két kihajtása van, ebből az egyik kakukk. Az eleje. Sajna nem szerette, hogy a húsdarálóba fene tudja hogy, beesett egy szilikon tömítés, ami elakadt, az első kihajtásnál egy ferde fogaskerék 3ba tört, és kinyomta a mechanika burkolatát. Ez előtt egyszer ugyanígy megadta magát, akkor fene tudja, mi volt vele, akkor gariban cserélték az egész gépet. De mivel a javításkor nem adtam le a tartozékokat, így van 2 szett mindenből.
    Azaz van/volt ilyen tálas keverő/dagasztó, meg előre kilógó daráló/húsdaráló feltét. Ezeket használnám is.
    Amit néztem az a Kitchenaid lenne, de az izé... g*ci drága, és alapban csak kavar.

    A Sencornak van emberi áron olyan (is), ami nagyon sokmindent tud, csak a tál befogatása műanyag, ami masszívabb tésztáknál - pláne ha volumen is van - képes kitörni a helyéről. (Az enyémnek ez is a baja.) A legkomolyabbnak 3 kihajtása van, egy üveg turmixot is fel lehet rá tenni, meg van előre húsdaráló/kolbásztöltő/keksznyomó, de a tál befogatása ugyanolyan tré műanyag, mint a legolcsóbbé.
    Az Electroluxnak is van ilyenje, ott a tál rögzítése valami fémes megoldás, nem fog kitörni, de ahhoz mindent külön kell megvenni, ami jelentős többletktg.
    A Lidlben most van valami 40 ropiért, csak az nem darál húst...

    Van esetleg látókörötökben valami ilyesmi értelmes gép ~150ig, ami tud tésztát dagasztani, meg húst is darál?

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák