Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz hobizoli #111905 üzenetére

    Erre írtam, hogy van egy csomó marketing és mambójambó, láttad a Top Gunt, annak egy része még reális is, hogy jajj jön egy rakéta, jajj bemértek, akkor majd rakunk egy csukahara fordulót és akkor.... És akkor ezért indítanak rá kettőt. Annak meg majd szórja a tüzijátékot :-D

    Rajongói és katonai oldalakon tök jól le van írva, de átlag cucc üzemeltetési leírásában is. Az egyik gyors, a másik pontos, a harmadik gyorsul, a negyedik manőverezik, egyszerűen nem létezik multifunkciós cucc.

    Egyik radar marketingje azt mondja, hogy látja a lopakodót, de ha úgy félig látják is vagy van valami halvány remény, akkor az még nem azt jelenti, hogy stabilan rá tudsz vezetni bármit. Erről és a zavarásokról már írtam fentebb, olyan, mint a megapixel háború. Mindenki mond mindenfélét.

    Drón pld. attól függ melyik, de nem manőverezik olyan gyorsan és kiszámíthatóbb, mint egy vadászgép. És akadnak vélelenek...

    Ezer+1 paramétertől függ és az újabb vackokra pont nem mi leszünk akik megmondják az okosat. Annyi joker szokott ezekben lenni, hogy nem is kell eltalálni a célt, elég 50 vagy100 méterrel mellé lőni.

    Ezek mellé mi KGST-s orosz vackokat láttunk, aztán hol van attól már a mindenféle lézeres rávezetés megy egyéb scifi amiről fogalmunk sincs.

Új hozzászólás Aktív témák