Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirattila
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném meg tudni ha excel írok munkaidő nyilvántartást az éjszakai műszakot hogy kell beírni, ha 2017.03.05-én 20:20 kor kezd és 2017.03.06-án 06:00-kor végez,
Valamint mi a képlete hogy jó időt számoljon mert nekem nem jön ki sehogy sem.Illetve ha valamit oda ír azt nem mutatja mert sok a kettős kereszt ami ugye azt jelenti hogy sok a szám. -
kirattila
újonc
Sziasztok!
Tisztelt Lappy!
Sajnos én nem értek a programozáshoz,Excel2016-ban fut megpróbálom a linket elküldeni hogy lásd mit alkottam és úgy hátha könnyebb a megoldás rá!A mit írtál szerintem nem jó mert nem ezt szeretném!De lehet csak nem értek hozzá.Több mint valószínű!
Előre is köszönöm a segítséged. -
kirattila
újonc
Sziasztok!
Tisztelt Luppy!
Itt a link remélem jól csináltam!
[link] -
kirattila
újonc
válasz Delila_1 #34822 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gyors és kielégítő pontos válaszaitokat!
Teljesen jó amit tettetek!!!
A túlóra számítás végeredményét nem igazán értem mert ottBELÉPÉS KILÉPÉS ÓRA SZÜNET LEDOLG.ÓRA TÚLORA
6:00 14:30 8:30 0:30 8:00
5:40 13:00 7:20 0:30 6:50
5:00 14:50 9:50 0:30 9:20 0,055555556 ezt az eredményt adja???Köszönöm a segítségét mindeninek
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest