Új hozzászólás Aktív témák

  • slashing

    senior tag

    válasz Fferi50 #26062 üzenetére

    Ma is tegnap is a védelemmel maceráltak mert túlságosan le van védve, mondtam is hogy nem véletlenül :)

    Lapvédelem az ugye alap, de ha egyszer felodva hagyja valaki... cseszhetem, így lett lapvédelem + tarományos szerkeszhetőségi engély kiosztások+makró+érvényesítés.

    Ma az volt a kérés hogy legyen benne alapból a szűrőgomb, amit szintén nem engélyeztem és el is hajtottam őket a fenébe mert kismilliószor ejátszották már hogy leszűrve elmenti vagy elrejti az oszlopokat aztán az egyszeri dolgozó meg éjszakásban nem visz be egy árva adatot sem mert lát két oszlopot a 24-ből.... sőt a fejléceket is eltüntetem minden indításnál, ne tudjanak egész sorokat oszlopokat kijelölni :D érvényesítés hegyek vannak már a szerencsétlen táblában, makró nem engedi addig kinyomtatni míg nincs kitöltve minden szükséges cella nem tud átlépni a követekző munkalapra sem vagy új sorba írni stb.... már lassan én se tudom követni mi mi ellen véd annyi hülyeséget tudnak csinálni.

    Volt aki úgy szúrt be új oszlopot a táblába hogy tartományi engélye lapvédelem feloldáshoz jelszava sem volt, lehetetlen dolgokat tudnak csinálni, én ha akarnám se sikerülne.

    Az egyik ellenőrző makrót ma ki kellett kapcsolnom mert ami itthon nálam semmi problémát nem okoz az a cégnél a fene tudja miért nem akar működni úgy hogy tegnap még működött...

    Én már túlléptem azon hogy leplezni tudjam mennyire hozzá nem értőkkel kell dolgoznom de ez nem is jó jelző haenm egyszerűen még a logikus gondolkodás is hiányzik a legtöbbnél az a legnagoybb problémám...

Új hozzászólás Aktív témák