Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz cskamacska #73360 üzenetére

    Egy héttel később..
    "Space Engineers vagy 7 Days To Die?"
    Mindkettő ki lett tesztelve.

    7 Days to Die meglepő módon tényleg a Minecraft túlélő módjának reszeltebb változata, jobb grafikával, több zombival, több buggal, egyféle megunható pályával. Építés és rombolás sokkal nehézkesebb, többet kell gyűjtögetni az előrébb jutáshoz is, miközben DayZ szerűen a többi szerverlakó jóindulatára vagy bízva, ha szemetek a veteránok, akkor egykettőre kinyírnak és elszedik mindened, majd elvonszolják az érinthetetlen búvóhelyeikre.
    Egy szint felett ,a DayZ-hez hasonlóan, is csak háttérzaj szerepét töltik be a zombik, utána marad az építgetés, a kraftolás, és egymás legyakása. Ha az ember nem szereti a monotonitást, akkor 1-2 hét alatt bele lehet unni. Coopban ugyan az a helyzet mint egyedül, csak töb kar többet csap alapon gyorsabb a haladás, kevesebb a halál, nagyobb bunkereket is leginkább csak csapatok csinálnak, mert macera felépíteni, de a lényegen nem változtat, "end game" így sem lesz.

    Space Engineers.. tényleg Kerbal Lite de kibővítve. Űrhajók összelegózása, vezetgetése, összetörése a lényege, némi viszonylag gyenge és korlátolt űrharccal. Túlélő módban ugyan az a legózás megy, csak elnyújtva a végtelenségig a nyersanyaghiány miatt.
    Coopban hatalmas csalódás. Egyszerűen nincs mit csinálni. Felépítem, vezetgetem, összetöröm, felrobbantjuk, lelőjük egymást (mindezt egy teljesen kihalt aszteroida mező közepén, pályákon nincs semmi látnivaló, néha a tájékozódás is problémás), vicces is egy darabig, aztán a semmi. Egy nagy homokozó az egész, ami nagyon nagyon jó játék lehetne(a fizikai és törés modell nagyon tetszik, pláne hogy patkolható téglácskákból van összerakva).. ha lenne egy igazi játék köré építve, mert ez így elég defektes. :(

    Pechemre a Space Engineers még veszített is az értékéből vásár óta(na az meg hogy jött ki :( ), így a maradék ajándékok vagy bukóval mennek tovább(és így kész ráfázás volt a 4pack), vagy a nyakamon maradnak, és elajándékozom őket az ellenségeimnek. :(

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák