Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tipuka
addikt
Hát sajnos az 1$-os mókáról én lemaradtam, mától tudnék rendelni végre. Nem tart még véletlen ez az akció? Egy félig szétfoszlottat használok, amit egy webkamerához adtak 7 éve.
-
Mate
nagyúr
Szép és jó az olcsó egérpad, de nem ártana visszakanyarodni a topic eredeti témájához.
-
DeFranco
nagyúr
tok jo otletek vannak itt egerpad temaban, en egy csomot gondolkodtam mire eszembe jutott valami legyartasra erdemes...
-
eami
veterán
már aggódtam hogy csak én maradok ki a szórásból
és ahogy nézem csak nem tengerentúli volt a feladás, hanem csak innen a szomszédos Hong Kongból küldték
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Köszönöm mindenkinek, akik írtak privátot, meg itt a fórumban, már is nézem! Tiszta rendesek vagytok! Ha sikerült megírom, ha megjött meg képet én is töltök fel.
-
Mate
nagyúr
Watch Dogs Season Passból van külön steam-es és uplay-es?
Ha nekem steam-en van meg a Watch dogs és veszek hozzá uplay-es season pass-t akkor betudom aktiválni valahogy?
-
Sirpi
senior tag
Aki még beszállna 4., 5.-nek az Indiegala Monday Bundle-ba, az szóljon, és veszek 5-ös groupbuy-t, darabját 380 Ft-ért.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
nagyúr
-
djculture
félisten
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #67818 üzenetére
Ettől félek én is. De akkor mire költsem el a maradék playfire pénzem?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #67822 üzenetére
Murdered nem érdekel.
"Vagy akkor vedd meg a Watchdogsot is Uplayre... a Steamest meg mond vissza. Pre ordert még lehet nem?"
Az a baj, hogy steam-en is tele vagyok feles pénzel
"(#67823) djculture " Az Megvegyem már most, teljes áron, mivel mást úgy se tervezek venni idén, vagy várjam meg míg olcsó lesz és szép lassan, mindenféle baromságra költsem el a krediteket
[ Szerkesztve ]
-
gszp
tag
Sziasztok!
Hátha itt hamarabb választ kapok, mint az illetékes helyen. Tudja-e valaki, hogy a Gamefly-os LEGO Star Warsok adnak vajon steam kulcsot? Nem látok erre utaló jelet, de mivel GFWL kódot adniuk kell hozzá, az talán aktiválható steamen?
Ha bárki tud valamit, ne tartsa vissza, köszönöm előre is!
-
arty
veterán
steamen meg nem akar 75%-ot kapni a lego sw
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
törölt tag
válasz #79563158 #67714 üzenetére
Na végül tegnap átvettem a DI: Collectors Editiont és nem ajánlom senkinek. Szép a doboz, de a hozzá járó goodiek filléres gagyik, különös tekintettel a zombi "figurára". Plusz a "gigaposzter" ami járt hozzá ki is volt szakadva, úgyhogy most írhatok a supportnak, hogy cseréljék ki.
-
echterion
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz #79563158 #67837 üzenetére
A póló milyen? Bár csak L-es van, az meg vagy jó, vagy nem, kínai gyártótól függ. De szerintem spóroltam 3990 Ft-ot, komolyan gondolkodtam a megvételén, de többen írták, hogy a CE cuccok gagyik, és a játék is fércmunka. Nem játszottam vele, az alap nagyon hangulatos, bár messze még a vége, de tetszik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Sirpi
senior tag
Örülök, hogy pikkpakk összejött az 5 ember az Indiegala Monday Bundle groupbuy-ra, sőt, már 2-en pluszban is jelentkeztek, úgyhogy aki még szeretné beszerezni, szervezhet egy másodikat, de én ebből már kimaradnék, ha nem gond
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés, de a trackmania topic eléggé halott.
GMG-n megvettem a TM2 Stadiumot, sikeresen beaktiváltam steamen, feltelepitettem és játszottam is vele, viszont ma mikor el akartam indittani azt irta, hogy nem csatlakozok az internetre :S próbáltam újratelepitteni is, de ez sem oldotta meg a problémát. Valaki tudna esetleg valami tippet?
És, hogy ne csak sirjak, tegnap megjött nekem is az egérpad.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
törölt tag
-
tikshow
addikt
Nem pont játék de, onONE Perfect Effects 8 - teljesen ingyen.
Köszönet G.F. -nek a linkért!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest