Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
World of Warcraft Battlechest 7,5 EUR, MoP 10 EUR digitálisan, ha valaki még keres ilyesmit, vagy újrakezdené. Az akció hatodikáig él a Battle.net Launcherben lévő hirdetés szerint.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bullseye
addikt
The Lego Movie 10 EUR, ha kell valakinek, meg meg g2playni.
Ahogy nézem CODokból is van némi leárazásuk.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Wolverine
félisten
válasz Csapoati #67544 üzenetére
Azokat sosem szokták jelentősen leárazni, és az 50 eurós árból sem engednek jellemző módon. Aztán ősszel jön az új verzió és a régit leveszik a Steam Store-ból.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
warcat
veterán
Végre egy jó ár a Battlefield 2 collectionnak Steamen!
EA: It's in the crate!
-
szami777
addikt
válasz warcat #67561 üzenetére
ruszkiknál lehetne picit olcsóbb, többi ea játékot aprópénzért be lehet szerezni akció során.
(a pont 1tf2 kulcs árra gondolok)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #67565 üzenetére
Most a NFS:HP is -0,01 euro, meg a Burnout Paradise is mínuszban van. Persze megvenni egyiket se lehet, de vicces azért.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
A legszebb az egész egyben:
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
szami777
addikt
Star wars játékok akciósak steamen.
Ha nem káprázik a szemem activision "leárazás" is van.
Még jó hogy hagytam pénzt wallet-en, mert van mire elkölteni.
(#67569) : javítottam
A sw játékok amik figyelemre méltóak, activision nem izgat.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
i2k
őstag
válasz szami777 #67568 üzenetére
Hát, én nem nevezném "akciónak" azt a leárazást, amit az Activision felvezetett a STEAM-en...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
sagem
addikt
The Amazing Spider-man "Már elérhető" státuszúként van kiemelten hirdetve a főoldalon -66%-al, kíváncsi vagyok hány ember veszi meg ezt véletlenül az új rész helyett..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
warcat
veterán
Activision játékoknál naponta lesz akciózás szerintem.Star Wars pakkot vajon lehet olcsón venni oroszéktól?Mindjárt ránézek de ha van tapasztalat,jöhet.
EA: It's in the crate!
-
szami777
addikt
válasz warcat #67577 üzenetére
8 kulcsért adják.( 7k4ref eddig az alja) 30 eurohoz képest lényegesen olcsóbb.
Elkezdtem felrakni a cuccaimat marketre[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Activision játékok közül szerintem egyedül a Singularity éri meg. Kegyetlen jó FPS.
-
törölt tag
válasz cskamacska #67565 üzenetére
A GameSpy halála azért ezeket a Battlefield játékokat erősen érinti.
-
maddionmax
senior tag
-
cskamacska
addikt
válasz #41133696 #67580 üzenetére
A fiúk a bányában dolgoznak:
@OriginInsider With Gamespy ending support for multiplayer services will BFBC2, BF2, and BF2142 be recieving any kind of patch or fix?We're working on transitioning those games after the shut down so you'll still be able to play them.
más:
A megjósolt Star Wars Collection 2014-re(ami pont semmiben nem különbözik a 2013-tól) meg hamar tessék lecsapni 7-8 kulcs környékén, mert a Lucasartsnak mániája zakciók közben árat emelni, tavaly pont 4-én csökkentették a 66%-ot félárra.(hogy a devla ette volna meg a májukat )
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
dokken
tag
12 Goat Simulator Steam Gift Giveaway [link]
-
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz djculture #67588 üzenetére
Megint spóroltak Nekem...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kozi71
senior tag
Nuuvem-n akciós a Euro Truck Simulator.
high tech, low life
-
SenorGrande
senior tag
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest