Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz DeFranco #56036 üzenetére

    Az elavult infóim személyes tapasztalatok voltak, az általánosításaim pedig valósak - az akkori tapasztalataim alapján. Nekem a nagy játékos korszakom kb.2000-2008 között volt.

    De írtam ezt is: "Ez fennáll a konzolportok nagyrészére még manapság is, gondolom." Gondolom. Szóval nem tudom, az elmúlt 6-7 évben mi újság, de gondolom nem sokat változott a cégek hozzáállása. Feltehetőleg a konzol még mindíg az elsődleges pézforrás, és ha kegyesek akkor csinálhatnak pc átiratot is. Így kapunk egy konzol portot, ami remélhetőleg kezelhető a PC-sek számára. Vagy ha nagyon olyan a cég, akkor esetleg párhuzamos fejlesztés, nem átirat? Ez túl szép lenne, spórol mindenki, ahol tud.
    De ha azt mondjátok, hogy ma már színvonalasok az átiratok én elfogadom. Nem vitatkozom.

    Azért írtam, hogy 8 éves, mert kb. valóban annyi, nem 1-2 éves "még a reggelit is ágybahozza az X megnyomására" típus. Mint mindenben, ebben is fejlődött a technika, olyan szépen megfogalmaztad.
    Hidd el, nem a gamepadom hibája volt, hogy nem tudta megszerettetni magát. Rosszul mértem fel a terepet, tényleg csak 1-2 játék volt (konzol átirat), amikről úgy gondoltam, jobb lesz gamepaddal. Nos, tévedtem. Azóta elvan a szekrény mélyén. Semmi nem indokolta, hogy azóta vegyek másikat. Ezt megérted? Nem sz@rt vettem. Logitech Rumblepad 2, ha mond valamit, vezetékes.

    De, igazad van, nagy a sötétség, mert végül nem találtam rá azokra a játékokra, amik kedvéért hozzá tudnék szokni a kontrollerhez. Igen, figyeltem, én nem törtem magam ennyire mint Te, mert tisztában vagyok vele, hogy soha nem fogok konzolt venni. :) Ez nem konzol ellenesség, csak... nekem bejön a PC. Játék szinten is. Nem hiszem, hogy valaha annyit játszanék, mint régen, hogy akár elgondolkozhassak egy konzolon. Meg persze az anyagiak.

    Régóta nem követem az újdonságokról szóló híreket. Nem érdekelnek. Akkor szoktam beleásni magam a dologba, ha venni akarok valamit. Ez nem mostanában volt.

    De, mint írtam, egyszer kipróbálnám valamikor a Deadpoolt, meg volt pár Spider-Man játék - ezt aláírom, azokhoz gamepad kell (de azok is konzol átiratok, mind).

    (#56038) DeFranco: Ok. Béke. :) Ez fórum, ami véleménnyílvánításra alkalmas hely. Éppen ezt csináltuk.

Új hozzászólás Aktív témák